Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => BEŞİKTAŞ => Konuyu başlatan: Hamza - 07 Eylül 2007, 20:10:30

Başlık: Af yok!
Gönderen: Hamza - 07 Eylül 2007, 20:10:30
Af yok!
Zürih maçında oyuna girmeyi reddeden ve kadro dışı kalan Nobre'nin özürü kabul edilmedi.
31.8.2007

Sinan Engin ile konuştu
Önce Kasımpaşa, sonra Zürih maçlarındaki hareketleriyle takım içersinde huzuru bozan Mert Nobre, jet bir operasyonla kadro dışı bırakılmıştı. Dün sabah apar topar Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen Brezilyalı futbolcu, Genel Menacer Sinan Engin ile bir görüşme yaptı. Nobre, “Yanlış anlaşıldım. Kadro dışı kalmayı hak etmedim. Özür diliyorum. Bu zor günlerde takım arkadaşlarımdan ayrı kalmak istemiyorum” diye konuştu.

‘Bir kez taviz verirsek...’Nobre’nin bu tavrına Sinan Engin, “İlk 11’e giremeyen her oyuncu senin gibi davransa, kadro kuramayız. Eğer taviz verirsek başımız ağrır. Sana vereceğimiz hocayla çalışmalarını sürdüreceksin” diyerek yanıt verdi. Nobre, “Verdiğiniz cezaya razıyım. Ancak bir an önce takımdaki yerimi almak istiyorum” derken, Sinan Engin’in Brezilyalı futbolcunun çalışmalarını yakından izleyeceği öğrenildi.
Orhan YILDIRIM

Beşiktaş’tan kısa kısa
Kleberson’da
Arpacı farkıBeşiktaş’ın Kleberson zaferinde en büyük pay sahibinin eski futbol direktörü Erdil Arpacı olduğu ortaya çıktı. Brezilyalı’nın sözleşmesine, “60 gün içinde alacaklarını tahsil edemediği takdirde, ihtarname çekip, 15 gün beklemek zorundadır” maddesini koyduran Arpacı’nın bu şekilde Beşiktaş’ı olası bir zarardan kurtardığı belirtildi. Arpacı’nın bu davranışı camiada alkış aldı.

Sağlam eski
takımına karşı
Geçen sezon Kayserispor’u çalıştıran Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş’ın başında eski takımına karşı mücadele edecek. Kayseri’yi iyi tanıdığını belirten genç teknik adam, “Benim için diğer maçlara göre farklı bir atmosfer olacak. Ancak hedeflerimiz belli ve sahaya galibiyet için çıkacağız. Üst üste gelen yoğun trafik bizi biraz yordu. Önlemlerimizi alıp, lige kayıpsız devam etmek amacındayız” dedi.

Kara Kartal
lige döndü
Zürih’i eleyerek Şampiyonlar Ligi’ne ayak basan Beşiktaş, gözünü Süper Lig’e çevirdi. Ara vermeden Kayserispor hazırlıklarına başlayan Kara Kartal’da kadro dışı bırakılan Mert Nobre dışında eksik bulunmuyor. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde sabah bir antrenman yapan Kara Kartallar, çalışma öncesinde Ay-Yıldızlı bayrakla poz verip, tüm Türkiye’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Biletler
satışa çıktı
Zürih’i eleyerek Şampiyonlar Ligi’ne ayak basan Beşiktaş, gözünü Süper Lig’e çevirdi. Ara vermeden Kayserispor hazırlıklarına başlayan Kara Kartal’da kadro dışı bırakılan Mert Nobre dışında eksik bulunmuyor. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde sabah bir antrenman yapan Kara Kartallar, çalışma öncesinde Ay-Yıldızlı bayrakla poz verip, tüm Türkiye’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
Gönderen: izmirli2 - 09 Eylül 2007, 14:08:00
haber için saol
Gönderen: Hamza - 16 Eylül 2007, 21:56:33
eyw kardeşim