Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: haaruun - 16 Temmuz 2006, 21:35:38
-
hadi bakalım avrupayı sallıcaj bi takımımız varmıymış ;D ???
-
var tabi.GALATASARAY
-
yine ilki biz yapıcaz.tarihi galatasaray ;) ;) ;) ;) ;)
-
sadece fb olur ;D
-
hala fb nin başarılı olcağana inanıyonuz ya fakirin umudu ekmeği dicem hem zenginsiniz hem başarısız
sizin işinizde zor taqbii ;D
-
ya goz var nızam var gs bu kadroyla şampion olucak görüceksiniz ;)
-
fb KİEV i bn ce zor geçer ama inş. geçer avrupada 2 türk takımımız yarışır ve inş. final fb,gs arasında oynanır ZOR Bİ İHTİMAL AMA...(imkansız die bişey yoktur) ;D
-
fb bu kafayla devam ederse herzamanki gibi avrupa da yine 0 çeker gs yede kolay rakip geldi bu tur artık garanti ama genç kadroyla onlarda gruplara kadar ben uefa dan umutluyum bjk ve kayseri öoook iii biraz ts den korkuom umarım onlarda kalır gruplara yaw
yoksa yunanistan da geçerse ki geçti şimdilik sene 1 takım gitcek şampiyonlar ligine
-
galatasarayın sampiyonlar liginde grubu cok kolay ama bu takımları yenmek takım ruhu yetmez cunku gs yı ne ılıc ne necati ne hasan ne hakan ne gerets nede mondi kurtarabılır
-
GSDEN PEK BİŞEY BEKLEYEBMİYORUM AMA GEÇEN GÜN RANDERSLA OYNADIĞI FUTBOLLA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI BENİ AMA YENİ TRANSFERLER TAKIMA ALIŞACAK VE BAŞARI GELİCEKTİR ;)
-
FB ELENDİ SATEN UEFA VAR GS İSE GRUPTA 3. OLUR GİBİ UEFA DA 5 TAKIM OLUR SÜPER OLUR
-
KİM FB Mİ ELENDİ BABAN ÇIKTIDA 2-1 YENMEDİ RANDERS'I HERHALDE. >:( >:( >:(Bİ YENSİNDE GÖR FENERBAHÇE RANDERS.6S YE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.LİGDEN DÜŞECEK ZATEN ŞAMPİYONLAR LİGİ NEYİNE!... ;D ;D ;D
-
samed kardeş yanlış anladın şampıyonlar liginden elendi anlamında söyledim ben yoksa bende fb liyim yaw
-
;D ;D ;D ;D ;D ;DYANLIŞ ANLAMIŞIM. ;D ;D ;D ;D ;D
-
öemlideğil kardeş