Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 10 Eylül 2007, 01:55:48
-
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
-
Bu maçı seyircimizin desteğiyle almaktan başka çaremiz yok!!
-
Galip gelmekten başka bir seçenek düşünmüyorum . özellikle maltada çok önemli 2 puan bıraktik . inşallah uzun bir aradan sonra arkamıza alacağimiz büyük seyirci desteği ile birlikte macarlari ülkelerine eli boş göndereceğiz .
-
artık o kadar hırçın olacakki milli takım maça dünden beri kenetlendiler vede seyircimizinde desteğiyle galip gelecez.
ve uzun ara sonra seyirciyle oynucaz.
-
KAGIT ÜZERINDE MİLLİ TAKIMIN ALMASI GEREKIR. ONEMLI OLAN SAHADA MUCADELE ETMEK RAKIBI KUCUMSEMEMEK MAcarıstanında fazla bı hedefı yok zaten. İNŞ. ALIRZ DIYORUM
-
inönüde bide onuda söleyin ama ben son maçtan sora pek umutlanmıo inş alırız :-\
-
inş. alıcazzz
-
benim gitceğim maçı her zaman türkiye almıştır bunuda alcaktır. 8)
-
maç ne zamandi beyler
-
yarın akşam
-
yarın akşam
saat kaçta
-
+rep verirsen söylerim :D
-
Macaristan yeni yapılanma ile gayet güçlendi ki bunu biliyoruz italya maçı olsun,2-1 yenildiğimiz bosna maçı olsun .Dediğini gibi yenmekten başka çaremiz yok ben pek umutlu değilim ama tabi ki inşallah millilerimiz çok iyi oynayıp bu maçtan galibiyetle ayrılıcaklardır.
20.30 atv hıh cüneyt ;D
-
Macaristan yeni yapılanma ile gayet güçlendi ki bunu biliyoruz italya maçı olsun,2-1 yenildiğimiz bosna maçı olsun .Dediğini gibi yenmekten başka çaremiz yok ben pek umutlu değilim ama tabi ki inşallah millilerimiz çok iyi oynayıp bu maçtan galibiyetle ayrılıcaklardır.
20.30 atv hıh cüneyt ;D
ehe ;D saol yiğit
-
bu maçtan artık galip gelmemis lasım ;)
-
ilk yarı 0-0 bitti ve gördük ki pozisyon üretemiyoruz...
Tamam malta maçında hakan şükürsüz oynayabilirdik ama bu maçta Hakan Şükür'ün olmaması koca bir 45 dakikanın kaybolmasına neden oldu.Takım ne yapacağını bilmiyor.Önceden hakana şişirip hücuma çıkıyoduk şimdi o da yok.Malta t.direktörü sürekli hakana şişiriyosunuz deyip bizi çözmüştü ama bu maçta gördükki macaristan takımı ilerde basıyor ve bir blok oluşturuyor.Bu nedenle rakip sahada hücum yapmakta güçlük çekiyoruz.Halbuki orda hakan olsa kesinlikle rakip defansı şaşırtır ve topları indirerek hücum yapmamızı sağlardı.Yani bu maç tam hakanlık maçtı.Bu maçı kazanamazsak sorumlusu Fatih Terim'dir!!
-
>:( >:(
-
ve maç bittti
kazandik işte buuu
-
kazandık ama size soruyorum maçtan zevk alan var mı?
adamlara kırmızı kart gösterilmesi kesinlikle yanlış orda o golü atsa iş bitmişti.Böyle kazanmayla başarılı olamayız ama sadece 3 puan aldık olay bu
-
kazandık ama size soruyorum maçtan zevk alan var mı?
adamlara kırmızı kart gösterilmesi kesinlikle yanlış orda o golü atsa iş bitmişti.Böyle kazanmayla başarılı olamayız ama sadece 3 puan aldık olay bu
evet >:(
-
yani 11 kişi olsalardi gol atayamayacaktik >:(
-
kırmızı kart geldi sonra ard arda gol attik öyle kazandık