Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OYUN DIŞI BÖLÜMLER => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => FULL PROGRAMLAR => Konuyu başlatan: xtrx - 19 Temmuz 2006, 22:15:53
-
Form'un taşınmasınıengellemek ?
type
TForm1 = class(TForm)
private
Procedure WMSysCommand( Var msg: TWMSysCommand ); message WM_SYSCOMMAND;
public
{ Public tanımlar }
end;
var
Form1: TForm1;
implementation
{$R *.DFM}
procedure TForm1.WMSysCommand(var msg: TWMSysCommand);
begin
if (msg.CmdType and $FFF0) = SC_MOVE then begin
msg.result := 0;
exit;
end;
inherited;
end;
-
ya bana nasıl form açacağımı öğretebilirmisin ama ücretsiz olacak takeforum.com u denedim ama olmadı
-
ya bana nasıl form açacağımı öğretebilirmisin ama ücretsiz olacak takeforum.com u denedim ama olmadı
Delphidemi kardeş
-
ben sana anlatıyım msnimi ekle:
bedava!!! ;) ;) ;) ;)
kraldorukkosar@hotmail.com
-
slm kardes ben delphi ögrenmek isitiyom ama bana yardımcı olabilecek kaynak yok ben hiç bilmiyom delphi
acemiler için linkler vardı dökümanlar vardı ama ben bu dökümanlardan hiç bişe anlamadım
döküman lar acemiler için diyor ama yinede çok karışık gerçekten detaylı anlatılmamış ben delphi hiç bilmiyom ban yardımcı olabilirmisin tşk cevabını bekliyom :(
-
slm kardes ben delphi ögrenmek isitiyom ama bana yardımcı olabilecek kaynak yok ben hiç bilmiyom delphi
acemiler için linkler vardı dökümanlar vardı ama ben bu dökümanlardan hiç bişe anlamadım
döküman lar acemiler için diyor ama yinede çok karışık gerçekten detaylı anlatılmamış ben delphi hiç bilmiyom ban yardımcı olabilirmisin tşk cevabını bekliyom :(
-
paylasım için saol kardes
-
PAYLAŞTIĞIN İÇİN SAOL ;)
-
eyw saol kardeşim
-
paylaşım için saol