Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
SPOR HABERLERİ => GALATASARAY => Konuyu başlatan: Hamza - 10 Eylül 2007, 17:15:18
-
Hürriyet G.Saraylılar'dan özür diledi
G.Saray'ın Hürriyet'ten beklediği özür nihayet geldi... Sarı-Kırmızılılar'ın Ankaragücü galibiyetin en büyük skandallar arasına sokan site, Sarı-Kırmızılılar'den özür diledi.
Hürriyet'in internet sitesi, Anadolu Ajansı'nın abonelerine geçtiği "spor tarihinin en büyük skandalları" haberine sarı kırmızılıların 8-0'lık tartışmalı Ankaragücü galibiyetini de ekleyince büyük tepki aldı..
Bugün siteye girenle bu haberi bulamadı. Büyük ihtimalle haber geri çekilmişti. Ama Sarı-Kırmızılı camiada tepkiler çığ gibi büyüyünce Hürriyet geri adım atmak zorunda kaldı.
Galatasaray'ın resmi sitesi habere tepkiyi resmi ağızdan dile getirdi. Sarı-Kırmızılı ekibin resmi yayın organı olan sitede 'zorunlu açıklama' başlığıyla duyurdu.
Tüm bu gelişmeler karşısında Hürriyet geri adım atmak zorunda kaldı. Haber sitesinin başındaki isim olan Fatih Çekirge, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'la görüştü. Canaydın, Çekirge'ye ' 8-0'lık Ankaragücü galibiyeti ve Galatasaray'ın şampiyonluğunun "spor tarihindeki skandallar" içerisinde yer almasından duyduğu üzüntüyü iletti.
Hürriyet, yaptığı haberin maksadını aştığını kabul edip Galatasaray taraftarlarından gelen tepkilere hak verdi...
Hürriyet Galatasaraylılar'dan özür diledi
Hürriyet'in internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni olan Fatih Çekirge; "Bir Galatasaraylı olarak taraftarın tepkisini anlıyorum. Söz konusu haber tümüyle yayından çıkarılmıştır. Maksadını aşan bu haber nedeniyle Galatasaray camiasından özür dileriz." şeklinde konuşarak Sarı-Kırmızılılar'ın beklediği özürde bulunmuş oldu.
-
saol
-
eyw kardeşim