sagolsaın ballack
biz maca girioz sampoyla
ballcak kardes hemen yapalım da iletişim kuralım bi msn de konusalım [email protected]
[sampo] Barcelona 3-0 M.United [Melih123]
Güzel Maçtı Melih
her karşı karşıyada faul yaptı oynamak yasaktı faullu
[isabella] b.münih 3-1 arsenal [ince mert]
ehhh be melih sallanırda bu kdr Sallanır Toplam 2 tane yaptım biri 27 Metre biri ise 32 Metre Sonra sen ban yptın biri çizgide birini hatırlamıyorum Biride 3 e 2 giderken Yaptım Bn Ağzımı Açmıyorum Sen Oyun Bittikten onra sölüyosun oyunun içinde Sölesenene Ayrıca Her Karşı KArşıya Ddn Zaten 3 tane GEldn kaleme :S
Yenilince Bahaneyi Hİç Sewmem senden Tbrk Etmeni Beklerdm
hamza abi ben iftardan sonra seni bekledim ama yoktun macı yapamadık yarın inş yapacgız sana basarılar
Kardeş benim çıkmam gerekiyor saat 12 yi geçti . mesaji yolladiğin sırada başka maçtaydimkusurra bakma ama o saatte cuma namazı var malum gştmek lasım biz bunu saat 14de yapalım..kusura bakma
Yarin sabah 13.00 gibi yapalim istersen oke
Kardeş benim çıkmam gerekiyor saat 12 yi geçti . mesaji yolladiğin sırada başka maçtaydimkusurra bakma ama o saatte cuma namazı var malum gştmek lasım biz bunu saat 14de yapalım..kusura bakma
Yarin sabah 13.00 gibi yapalim istersen oke
tamam olur cumadn donuste yapalım ......ne dertmiş be su macı yapsakda kurtulsak be ......valla kusuruma bakma hamza abi ne diicemi bilemiorum yaaa....
cok uzgunum hamza abi bende boyle olmasını istemezdim :)
Milan 6-2 Liverpool
görünce çeker :D
hamza msn gel