Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: -Qlv- - 14 Eylül 2007, 02:47:12
-
cenneti haketmek için çabalamalıyız kulluk
-
Cenneti haketmek için çabalıyorum
-
Daha ziyade ateşin beni çağırdığını hissediyorum :-\ :-X
-
Allah bilir
-
allah bilir
-
Allah Bilir
-
ALLAH bilir ;)
-
Cenneti haketmek için çabalıyorum
-
CENNET İÇİN ÇABALIORUM AMA YİNEDE ALLAH BİLİR TABİKİ ;)
-
CENNET İÇİN ÇABALIORUM AMA YİNEDE ALLAH BİLİR TABİKİ ;)
aynen ;)
-
CENNET İÇİN ÇABALIORUM AMA YİNEDE ALLAH BİLİR
-
Heralde Allah bilir ama düşünce bu ben şahsen düşünmüorum cenetti kazancagımı ama yarın için gene bi umut namaza başlamak istiorum
-
Heralde Allah bilir ama düşünce bu ben şahsen düşünmüorum cenetti kazancagımı ama yarın için gene bi umut namaza başlamak istiorum
senin günahları kurtarmak için yemeden içmeden ibadet yapman lazım sanırım sigara migara sen yandın olum ateşi hisset cısssssss :D :D
-
senin günahları kurtarmak için yemeden içmeden ibadet yapman lazım sanırım sigara migara sen yandın olum ateşi hisset cısssssss :D :D
unutmaki hiç bir günah ALLAH ın merhametinden büyük deildir cennet cehennem konusunuda ALLAH bilir biz ölene kdre ibadet edicez harun sende başla anmaza bence
-
unutmaki hiç bir günah ALLAH ın merhametinden büyük deildir cennet cehennem konusunuda ALLAH bilir biz ölene kdre ibadet edicez harun sende başla anmaza bence
ONU BİLİORUZ BEN SADECE HARUN DAN BAHSEDİYODUM KURTULMASI TABİKİ GÜÇ DİİL AMA DURUMU KÖTÜ ONU DEMEK İSTİYORUM
-
ONU BİLİORUZ BEN SADECE HARUN DAN BAHSEDİYODUM KURTULMASI TABİKİ GÜÇ DİİL AMA DURUMU KÖTÜ ONU DEMEK İSTİYORUM
nie zor olm daha kaç yaşında bunları konuşmak bence saçma :)
-
YARINA KİM ÖLE KİM KALA NEYSE DAHA FAZLA UZATMAYAK ;) ;)
-
YARINA KİM ÖLE KİM KALA NEYSE DAHA FAZLA UZATMAYAK ;) ;)
ewt harun sen yinede başla ;D ;D
-
Allah Bilir ( ama çabalıyorum ama her Müslüman Cennete gidicek )
-
kahin misin nerden bilion
-
bak işte geldi muhalefet
-
bak işte geldi muhalefet
ya olm sanane ya dur bi bakalım belki adamın bi bildiği war bi konuşsun
-
bak işte geldi muhalefet
ya olm sanane ya dur bi bakalım belki adamın bi bildiği war bi konuşsun
;D ;D sen msn e gelsene bi ;D ya da dur msn im bozuk
-
abi bu izmirli harbiden
Edit BY Jakob
-
abi bu izmirli harbiden
Edit BY Jakob
abi bu izmirli harbiden
Edit BY Jakob
ne demek lan bu gerisini gtr sene furkan ne yazdı bu buraya küfür mü yazdı
-
oke
-
abi bu izmirli harbiden
Edit BY Jakob
abi bu izmirli harbiden
Edit BY Jakob
boşver tatsızlık çıkmasın
-
abi bu izmirli harbiden
Edit BY Jakob
abi bu izmirli harbiden
Edit BY Jakob
boşver tatsızlık çıkmasın
p.m at kim bu bana ne dio onu sölesen küfürse onla konuşalım bi durduk yere kime küfredio
-
BU ANKETİ GÖRÜNCE NASIL MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZU ANLADIM.LAN KLAVUZ SEN DALGA MI GEÇİYORSUN YAZIKLAR OLSUN CENNETE,CEHENNEME KİMSE GİDECEĞİNİ BİLEMEZ.
ALİMLERDEN BİLMEM TANIRMISIN BEDİÜZZAMAN,MEVLANA,GEYLANİ HAZRETLERİ BİLE EMİN DEĞİLDİ CENNETE GİDECEĞİNDEN SEN TUTUP ANKET AÇIYORSUN ÜSTELİK DALGA GEÇİYORSUN
YOK CENNET CEHENNEM DİYE BİŞEY YOKTUR.
SANA SADECE ŞUNU DİYORUM BU ANKETİ AÇARKEN HİÇMİ DÜŞÜNMEDİN YAZIKLAR OLSUN
ABDULLAH,HAMZA KİM VARSA YETKİLİ LÜTFEN KONUYU KİTLEMESİ YADA TAŞIMASIN DİREK KALDIRSIN :( >:(
-
bencede cemile katılıorum onun için konu locked :-X
-
Bana bak bi rütben war diye bana lan diye hitap edemezsin ben istediğim konuyu açarım kimseyi bağlamaz.
LeGeND-MæN
Sözüm sanadır...
-
katılıyorum legand mean
-
BEYLER BU KONU ÇOK ÖNEMLİ ,
Öncelikle bir şey demek istiyorum efendimiz (sav) bir sözünde , Allah ın rahmeti olmazsa ben bile cennete giremezdim buyuruyor , yani Allah ın Rahmeti olmazsa cennet hepimiz için imkansız ancak Allah yolunda alıp Allah yolunda verip , Allah yolunda yiyip , Allah yolunda içip , islamın şartlarını yerine getirdiğimiz zaman inşaallah hepimiz gireriz cennete , Allah katında bize göre kolay işler çok sevap olabilir , örn. Kuranda yazan ayete göre bir kadın ayakkabısına su doldurarak ( yanlış hatırlıyor olabilirim ) susuz köpeğe su vererek cenneti kazanmış .Yani Allah ın Rahmetinden ümit kesilmez , bide şu bütün müslümanlar cennete gidecek konusu hakkında bir şey demek istiyorum , bütün müslümanlar cennete gidecek ancak biz oraya GERÇEK BİR MÜSLÜMAN OLARAK GİDEBİLECEK MİYİZ ?? eğer sağlam , halis bir imanımız varsa inşaallah , ancak öbür tarafa gittiğimizde şeytan ölmeden önce kandırıp imanımızı elinden alma meselesi de var , öldüğün anlarda insanlar çok susarmış ( ayete göre sanırsam ) ve şeytan başka bir kılıkta gelip sen bana imanını ver ben sana suyu vereyim der , imanı sağlam olan insanlar imanını şeytana kaptırmaz iken imanı sağlam olmayan insanlar öbür tarafa müslüman gidemiyo olabilirler o yüzden şu mübarek ramazanda çok çalışalım çok ibadet edelim cenneti kazanma yolunda çaba harcayalım beyler ,imanın sağlam olması için islamın bütün şartlarını Allah rızası için çok içteeenn bir şekilde yapmak gerek , hadi beyler mübarek ramazanda çalışalım gayret edelim ....
-
Bana bak bi rütben war diye bana lan diye hitap edemezsin ben istediğim konuyu açarım kimseyi bağlamaz.
LeGeND-MæN
Sözüm sanadır...
ne rütbesi olm ne diyorsun sen ben 1.sınıf üyede olsam adminde olsam sana istediğimi derim sen kimsin a___q bana akıl veriyon..sen git sütünü iç yerinden bana sanal alemde kafa tutma