Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => TURKCELL SUPER LİG 2006/2007 SEZONU => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => 11.HAFTA => Konuyu başlatan: FeaRLeSs - 15 Eylül 2007, 17:32:12
-
hamzanın ağır konuşamalrı nedeniyle gidemiyoruz...
-
hanzer kanka bence haksızsın ama emrede haksız
maçda gol seyrettirmek kötü bişey adamın sinirine gidio ve senin yaptığında ayıp bence küfür fln etmişin
neyse dicen geççen bi maç kaybetmişin nolacak alt tarafı 30+rep (fena diil ama ;D)
gel bırakma ama çok ısrarlıysan ne diyelim ;) ;)
-
hamza çok katı şeyler söledi gidemiyorum ;D
-
NEYSE HADİ TUTMAYALIM SENİ GÜLE GÜLE ;D
-
gidiyordum ama hamzayi kirmiyacam
-
TÜH HAMZA NE DEDİN SEN BUNA ;D
-
tmm k3s bolum oldu b'tt'
-
ŞAKA YAPIYOM LA ;D
-
Tüh bea ;D ;D
-
OFFF!!!
HAMZA ABİ BU ADAMIN YAPTIKLARINI GORMEDİN Mİ !!!
-
sizin özelden birbirinize küfür etmeniz beni ilgilendirmezki emre . sorununuzu siteye yansitmadiğiniz sürecede kimseye ceza vermem
hanzer sana özelden küfür ettiyse bunu sitede yeni konu açarak dile getirmek yerine karşılıklı konuşarak sorununuzu çözün bundan sonra lütfen
-
sizin özelden birbirinize küfür etmeniz beni ilgilendirmezki emre . sorununuzu siteye yansitmadiğiniz sürecede kimseye ceza vermem
hanzer sana özelden küfür ettiyse bunu sitede yeni konu açarak dile getirmek yerine karşılıklı konuşarak sorununuzu çözün bundan sonra lütfen
nası hazma özelden ben atıom sana veya apoya küfür etsem nolcaktı banlıcaktınız bu emreye küfür edio sende bide diosun kendiniz halledein olur mu öle şey emre küfür etmiş olsa hanzer süper modya banalrdı bence burda emre nin hakkı yenior.Gitçek adam gidiorumd demez gider böle oyunlar yapmayın çocuk deilsiniz!!!!!!!!
-
ne bu be uzatmayın konuyu geri donusume tasıyorum