Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OYUN DIŞI BÖLÜMLER => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => FULL PROGRAMLAR => Konuyu başlatan: nadir_piero - 25 Temmuz 2006, 14:14:52
-
--------------------------------------------------------------------------------
kelimeleri hangi dilde yazarsanız yazın farklı 5 dile çeviren program
indirmek için
http://www.exasystem.com/Download/Sozluk/Sozluk.exe
-
hangi diller var ???
-
süper bu sözlük
-
güzel saol kardeş
-
hangi diller var ???
tür ing isp fra ita alm.
-
oke aga bu site için artık kılımı bile kıpırdatmam......sadece turnuvalarına katılırım o kadar..
-
oke aga bu site için artık kılımı bile kıpırdatmam......sadece turnuvalarına katılırım o kadar..
oke nadir
-
anlamdım neden kılını bile kıpırdatmazsın ki?
-
terbiyesizlik yapma nadir akıllı ol öyle çık karşımıza yoksa kötü olucak sonun!!!
-
NADİR BU SANA SON UYARİM LÜTFEN SİTEDEKİ HERKESLE İYİ GEÇİN SEVİYELİ KONUŞ AKSİ TAKDİRDE SİTEMİZDEN BANLANACAKSİN .
-
NADİR BU SANA SON UYARİM LÜTFEN SİTEDEKİ HERKESLE İYİ GEÇİN SEVİYELİ KONUŞ AKSİ TAKDİRDE SİTEMİZDEN BANLANACAKSİN .
oke zaten su anda bir özür msj ı hazırlıyom
-
SİTEDE HERKESE VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI HERKESTEN ÖZÜR DİLER
İM.ÖZELİİKLE EVREN ABİ , OKTAY ABİ, HAMZA ABİ , DORUK ,VE DİĞERLERİ SİZLERE VERDİĞİM AŞIRI RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM..ÇOK İLERİ GİTTİĞİMİN FARKINDAYIM...BEN BLUE ÇAĞINDA YANİ ERGENLİK DÖNEMİNDE OLDUĞUM İÇİN EN UFAK BİŞEYE BİLE SİNİRLENİYORUM....UMARIM ÖZRÜMÜ KABUL EDERSİNİZ...HER ZAMAN YANINIZDAYIM...SİZLERE VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM...
-
:D:D:D:D: ahhh ahh gençlkik ölmüs
-
PAYLASIM İÇİN SAOL KARDES
-
Sağol...