la ne diegosu ya :D diego kim
amuhahaha ;D ;D ;Dla ne diegosu ya :D diego kim
gün aşırı nick değiştionuz anasını satiyim :D
amuhahaha ;D ;D ;Dla ne diegosu ya :D diego kim
gün aşırı nick değiştionuz anasını satiyim :D
hamza benim niki ..... yapsana tam . olsun
yok ..... olsun 5 nokta dedim noldu ecemi buldun mu pis abaza :D :D
biz gökhanla giriyoruz ..ewt girdik we çıktık bu akrşılaşmayı ben aldım dimi hamza ;D ;D
biz gökhanla giriyoruz ..ewt girdik we çıktık bu akrşılaşmayı ben aldım dimi hamza ;D ;D
saol hamza tabiki oynarız maksat eğlence deil mi :)biz gökhanla giriyoruz ..ewt girdik we çıktık bu akrşılaşmayı ben aldım dimi hamza ;D ;D
evet gökhan kazandi :) tbrkler gökhan
ne zaman istersen tavla atabiliriz zevkine :)
saol hamza tabiki oynarız maksat eğlence deil mi :)biz gökhanla giriyoruz ..ewt girdik we çıktık bu akrşılaşmayı ben aldım dimi hamza ;D ;D
evet gökhan kazandi :) tbrkler gökhan
ne zaman istersen tavla atabiliriz zevkine :)
Hadi gelin beylerben snele yaptım tek ya furkan hani nerdesin olm hanzer hadi gelin ya kayıt oluosunuz sora ortalıkta yoksunuz
müsaid olan yazsin burdan
Hadi gelin beylerben snele yaptım tek ya furkan hani nerdesin olm hanzer hadi gelin ya kayıt oluosunuz sora ortalıkta yoksunuz
:)Hadi gelin beylerben snele yaptım tek ya furkan hani nerdesin olm hanzer hadi gelin ya kayıt oluosunuz sora ortalıkta yoksunuz
bizden başka ilgi gösteren yok turnuvaya
Ben Turnuvadan Çekilmeq Zorundayım Arkadaşlar Yükmen Herkez Beni Yenmiş Sansn
Pusat ve Diego , Yarin akşama kadar topic altindan mesaj yazmazsaniz izmirli şampiyon olacakatmadılar ahzma ben şampiyonum ollleeyyyyyyyyyy ;D
Pusat ve Diego , Yarin akşama kadar topic altindan mesaj yazmazsaniz izmirli şampiyon olacakatmadılar ahzma ben şampiyonum ollleeyyyyyyyyyy ;D
ok ben topici açıorum ilk iki hazmala ben ;D