Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: FabregaS - 19 Eylül 2007, 21:15:39
-
YorumlaR ... ;D
-
HAYIR ALMADIM :) :D
-
AFFERİN ;) :)
-
Orta okulda 7-8 defa kınama aldim :)
lise 2 de 5 gün uzaklaştirma :D
-
:o :o OYUNSİTENİZİN HAYLAZ ADMİNİ :D
-
PARDON 6. SINIFTA BİR KIZIN KARNINA YUMRUK ATMISTIM UYARI ALDIM SİMDİ HATIRLADIM :D ;D ;D ;D ;D ;D
-
:o :o OYUNSİTENİZİN HAYLAZ ADMİNİ :D
;D
-
PARDON 6. SINIFTA BİR KIZIN KARNINA YUMRUK ATMISTIM UYARI ALDIM SİMDİ HATIRLADIM :D ;D ;D ;D ;D ;D
ayıp lem kıza yumruk atilir mi hiç :D
-
BENADA Bİ DEFASINDA SUÇSUZ YERE İFTİRA ATMISTI MORUGUN BİRİ >:( UYARI ALMIŞTIM ;D NE GUNDU BEE :)
-
BİR AN TARTISMADAN VURDUK VALLA BENDE ANNAMADIM :D ;D ;D
-
BİR AN TARTISMADAN VURDUK VALLA BENDE ANNAMADIM :D ;D ;D
;D :D
-
ya uyarı aldım 2-3 defa 10'danfazla müdürün yanına gittiq :D
-
ya uyarı aldım 2-3 defa 10'danfazla müdürün yanına gittiq :D
müdürle kanka olmuştuk zaten biz her gün odadaydik :D
-
;D
-
BEN MAÇI İZLEMEYE GİDİYORUM BEYLER İNŞ FB ALIR.. :)
-
GEÇEN SENE BEDENDEN SONRA KAPI KOLUNU KIRDIK CAMDAN AŞAĞI ATTIK TOPUMUZ DİSİPLİNE GİTİK SINIFTA BESTE SÖYLERKEN MÜDÜR DİSİPLİNE ALDI ÇÜNKÜ SIRALARI KIRIYODUK ;D
4-5 DEFA DİSİPLİNE GİTTİM. :)
-
ben 2 defa gittim birisinde karne günü kaçmıştık sora karneyi almaya gelince müdür odasına aldı ;D
2.side ise arkadaş kavga ediodu ben gördüm koşturdum oraya işte kavgayaı girdim orda güvenlik asıl kavga edenleri deil beni aldı müdüre götürdü nese sağlık olsun ;D
-
HAYATIM DISPLIN KOSELERINDE GECTI LAN BUDA ANKETMI :D OKULDAN DEIL AMA SINIFTAN ATILDIM HERGUN OKULDAN KACIYODUK SINIFTA FULL MAKARA YAPIYODUK A+Q HEY GIDI GUNLER ;D
-
GEÇEN SENE BEDENDEN SONRA KAPI KOLUNU KIRDIK CAMDAN AŞAĞI ATTIK TOPUMUZ DİSİPLİNE GİTİK SINIFTA BESTE SÖYLERKEN MÜDÜR DİSİPLİNE ALDI ÇÜNKÜ SIRALARI KIRIYODUK ;D
işte orda bnde vardım:D:D
-
UYARI ;D
-
her hafta alırım :D
-
işte orda bnde vardım:D:D
bende ;D
-
sınıfın camını indirdik bizim tayfadan kızın eline girdi cam uzaklaştırma aldık sayısız kınama
-
;D
-
BEN BİR DEFA KAPIYI KIRMISTIM AMA BİSEY OLMADI :D
-
sizin müdür yumuşakmış
-
bizim kapı her hafta kırılıyor zaten :D kimsenin bir şey dediği yok . ertesi gün yenisini takiyorlar :)
-
sizin müdür yumuşakmış
yumusak değil Gay ;D
-
bizim kapı her hafta kırılıyor zaten :D kimsenin bir şey dediği yok . ertesi gün yenisini takiyorlar :)
;D
-
HAMZA ABİ SEN HANGİ LİSEDESİN SUAN :)
-
HAMZA ABİ SEN HANGİ LİSEDESİN SUAN :)
K.A.L
-
valla kadıköy bilmem ne lisesi sanırım ;D ;D
-
valla kadıköy bilmem ne lisesi sanırım ;D ;D
KADİKÖY ANADOLU LİSESİ
-
walla ha bende mrk ettim
-
:D Kaç puan istio o lise :)
-
4.sınıfta başladı disiplin suçlarım :D
4. sınıfta bi sınıfın fayansını taşla kırmıştım uyarı aldım... ;D
5.sınıfta birisi tuvaletteyken hortumla tuvaletin tavanı ve arkadaşı ıslattım disipline gittim uzaklaştırma aldım... :D
6.sınıfta hocayla dalga geçtim diye 5 gün uzaklaştırma aldım...
6.sınıfta bi hoca bana bişey dedi kızdım sıradakilerin duyacağı şekilde küfrettim ama o duymadı sonra beni birisi ispiyonlamış >:( yine uzaklaştırma aldım
8. Sınıfta bi çocuğun ağzını burnunu kırdım uyarı aldım başka suç işlemedim yani işledimde uyarı vs vermediler ;D ;D
-
;D ;D ;D
-
Zeynel nbr ? :) görüşemioz kimseyle ya çok yoğun bu dersler filan anca hafta sonu ve boş vakitler :(
-
saol kanka bende iim ne olsun ;D
-
forte nba yapalım bi ara
-
ok
-
almadım sanırım :D
-
3 Defa aLdım
birincisi lise 1 de derse girmedik bu çok oLagan gibi gözüksede 10 kişi derse girmeyip bahçede kimse yokken top oynarsa ve hepiniz aynı sınıfta iseniz göze batar ve hoca kıl ise alırsın abicim ilk lise 1 de uyarı aldım
lise 2 boş geçtik lise 3 de ikinci dönem sigara ile yakalandım kınama aldım 1 ay kadar snrada hoca ile tuvalette tartıştık sigara paketi buldu vermedim hocaya versem bişi yapmıcaktı gerçi ama paket yeniydi :) neyse hocaya çıkışta a.e.o dedim ve 4 güz uzaklaştırma aldım 1 tane daha alsam okuldan atıLcaktım neyse böleydi . :)
-
;D
-
:P
-
Yeni puan sistemini bilmiyorum ama en az 85 küsur net yapman gerekiyor girebilmen için
-
Yeni puan sistemini bilmiyorum ama en az 85 küsur net yapman gerekiyor girebilmen için
hadi be sen 85 mi yaptın :D ;D
-
tab oglum ne sandın
85-90 arası
-
86.33 yapmiştim ben
-
waşşşş :o
-
;D
-
vay inek :D
-
:D ne diyon hamza abi ( inş yapcaz bisiler )
-
inş.
-
kadıköy bu yıl 435 lerle falan kapadı bu yıl girdim ordan biliorm , abi kadıköyde kapı kırdınız ve disiplin vermediler?? maaşallah :D
-
;D
-
hamza hangi yıl girdin lgs ye
-
1453 ;D
-
1453 ;D
bak yawf
hangi konuya girsem saçma msj atıo ;D
-
kadıköye puanım yeto ama gitmedim
-
git o zaman
-
git o zaman
HERGÜN 1.5 SAATTEN FAZLA YOL 2 OTOBÜS 1 TRAMVAY BİR DENİZ OTOBÜSÜ
YA DA
10 DAKİKALIK BİR ARABA YOLCULUĞU İLE OKUL
HANGİSİNİ SEÇERDİN
-
:D
-
aynen banada çok uzak bu yıl tuttu benimde sakıp sabancıdayım
-
Furkanla Ayni okuldasin o zaman
-
Furkanla Ayni okuldasin o zaman
vay anasını hangi sınıf la piskopat ben 9b başkan yardımcısını sor herkes gösterir piskopat arıo de ;D
-
Diğer hesabini niye kullanmion furkan :)
-
Diğer hesabini niye kullanmion furkan :)
maksat çeşit olsun ;D
-
;D
-
VAY ...