Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: -Qlv- - 25 Eylül 2007, 02:41:06
-
ARKADAŞLAR BEN BİR İNDEX RESMİ YAPTIM İLK DEFA YAPIYODUM UĞRAŞTIM VE OYUNSİTENİZ İÇİN YAPTIM(HİÇ BİR SİTEYE YAPMAK İÇİN UĞRAŞMADIM).KONUŞMALAR İŞTE
güsel olmuşş
Painttenmi yaptın ;D
güsel olmuşş
Painttenmi yaptın ;D
sanane neyle yaptıysam yaptım sanane >:(
güsel olmuşş
Painttenmi yaptın ;D
;D ;D ;D
güsel olmuşş
Painttenmi yaptın ;D
;D ;D ;D
sen HERŞEYE gülermisin?
k3s
Halil güzel laf koymuşsun ;D ;D
eyw hamza abi
bu arada devil sana bi sokarım war ya
eyw hamza abi
bu arada devil sana bi sokarım war ya
DOĞRU KONUŞ OLM
ARTİSLİK YAPMADAN AKILLI AKILLI TAKIL SİTEDE
KÜFÜR ETME KİMSEYE
KURALLAR OKU ÖYLE GEL
LAN IKINIZ SITEDE KONUSMAINI BILIN DE TAKILIN ARTIZ
BEN SENDEN DAHA ESKIYIM LAN BURADA.NE OTUYON SENDENMI OGRENCEM KURALLARI..
''IYI SOKTUN LAFI'' DA NE DEMEK.ŞAKA İSE EĞER BEN BÖLE ŞAKALARI S.... >:(
BU LAFLARIM YANLIŞSA BANLAYIN BENİ...
AMA BİRAZDA HAK WERİN SONRA BAN ATIN TAMAMMI EĞER Bİ LAF YEDİM KARŞILIK VERDİM DİYE BENİ BANLARSANIZ ZATEN BİR DAHA BU SİTEYE HİÇ UĞRAMA AZ DA OLSA BİZİM DE EMEĞİMİZ GEÇTİ BURAYA...BİZ BAZILAR GİBİ FLOOD YERİNDE MSJ YÜKSELTİP YÜKSEK RÜTBELERE SAHİP OLAMIYORUZ BELKİ AMA ELMİZDEN GELNE HER ŞEYİ YAPIYORUZ
İŞTE HERŞEY BUNDAN İBARET...
-
klavuz ortamısen germişssin.sanane lan falan diyerek.sizin gibi çocuklara kıl oluyom.nedeni ise allah bilir dışarıda hep dayak yiyorsundur.yada dışarı çıkmamışsındır :)
ve gelip sanal ortamda kabadayı kesiliyorsun halil i tanırım az çok beni bilen bilir vb üyeler de sanalda değil dışarıda yapar yapacağını ama senin için sanalda.
böle yapcaksan sana bir site verim kardeşim takılıyor. www.afacancocuk.com gir eğlen
-
bana fikrimi sorarsanız çocukça bi olay senın bu konuyu açman biLe çocukça halil güzel bi laf atmış orda bende güldüm painttenmi yaptın lafına sen germişsin ortamnmı klavuz
biraz sakin oLun ve güzeL vakit geçirin ..
-
klavuz ortamısen germişssin.sanane lan falan diyerek.sizin gibi çocuklara kıl oluyom.nedeni ise allah bilir dışarıda hep dayak yiyorsundur.yada dışarı çıkmamışsındır :)
ve gelip sanal ortamda kabadayı kesiliyorsun halil i tanırım az çok beni bilen bilir vb üyeler de sanalda değil dışarıda yapar yapacağını ama senin için sanalda.
böle yapcaksan sana bir site verim kardeşim takılıyor. www.afacancocuk.com gir eğlen
Akııllı konuş ağzımı açma....
-
Akııllı konuş ağzımı açma....
Legend bak : " klavuz ortamı sen germişssin . " demişsin.. şimdi de ortamı sen geriyosun kusra bakma ama dedigin laflarla yaptıgın isler hic birbirine uymuyor.. :)
Bu olay cocukca olsa bile ortaya konulan bir emek var ve bu emege saygı gostermek gerekir.. (halil ve devil) ;)
-
BEBECE Bİ KONU ;D
-
:D
-
TOPİC , GERİ DÖNÜŞÜME TAŞİNMİŞTİR !