Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Abdullah - 03 Ekim 2007, 17:07:05
-
ÖZELLİKLE UDTY VE TURNUVA YETKİLİLERİ:
BEYLER TURNUVALARI LUTFEN YAWAS YAWAS SIKLASTIRALIM.
HEDEFİMİZ
2008 DE 2008 TANE TURNUVA.
GÜNDE EN AZ 2 - 3 ADET TURNUVA AÇIN.BENİM ELİMDE SUAN FİFA CDSİ YOK.BEN FİFA CDSİ ALINCA TURNUVALARI DAHA DA SIKLASTIRACAGIM .
NOT = GÖREVİNİ AKSATAN YETKİLİLERİN YETKİLERİ ALINCAKTIR.
-
Önemli bir konuya deyindin abdullah . Fifa 08 oyunu yavaş yavaş herkesin eline geçiyor . Bu zamanlarda günde en az 2-3 FFC ve 2-3 tanede Omffc açmaliyiz . Hedefimiz bu sene 1000 Fifa 08 turnuvasi düzenlemek olacaktir . 2008 biraz fazla olur
-
Önemli bir konuya deyindin abdullah . Fifa 08 oyunu yavaş yavaş herkesin eline geçiyor . Bu zamanlarda günde en az 2-3 FFC ve 2-3 tanede Omffc açmaliyiz . Hedefimiz bu sene 1000 Fifa 08 turnuvasi düzenlemek olacaktir . 2008 biraz fazla olur
:D 2000 biraz azlada olma ulasılamayan hedefler zorludur
-
ee nası gidio işler la özledim sizi ;D
-
BEN OZMN AKSAMA FİFA 08 INTERACTİVE TURNUVALARI BOLUMU ACIYIM HAMZA ZEVKLI OLUYO ;)
-
;)
-
ya bende 08 olsa varya her turnuvada olucam ama yok işte bende açana kdr açılıo bende olsa işte ben banko olucama ama bu hafta sonu aranıza dönücem tkrr beyler inş ;)
-
BEN OZMN AKSAMA FİFA 08 INTERACTİVE TURNUVALARI BOLUMU ACIYIM HAMZA ZEVKLI OLUYO ;)
Tamam Cemal iyi olur
İlk turnuvamız Almanya kupası olsun istersen
-
İSPANYA DA OLSUN