Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => RAPOR EDİLME BÖLÜMÜ => Konuyu başlatan: FeaRLeSs - 09 Ekim 2007, 19:39:16
-
SÜPER MODERATOR OLMA BAŞVURUSUNDA BULUNAN -PuSaT-'IN BİRİNCİ HAFTASİNDA YAZMİŞ OLDUĞU
MESAJ SAYİSİ İLE AÇTİĞİ KONULAR BU KONU ALTİNDAN RAPOR EDİLECEKTİR ...
-
09.10.07
Total Posts: 24589 mesaj
Total Topics Started: 3550 konu
14.10.07 De ulaşmasi gereken mesaj ve konu sayilari ;
Total Posts: 25.500 mesaj
Total Topics Started: 3650 konu
-
Başarilar Pusat
-
soal hamza
-
KONULAR BİTTİ HAMZA ŞİMDİ MESJLARA GEÇİYORUM
-
Tmm hanzer
-
HAMZA BAYRAMDA ÇOK YOĞUNUM MESAJALRDA İNDİRİM YAPSAK 2 GÜNÜ HİÇ NETE GİREMİCEM O YÜZDEN MSJLARDA İNDİRİM YAPALIM
-
HAMZA BAYRAMDA ÇOK YOĞUNUM MESAJALRDA İNDİRİM YAPSAK 2 GÜNÜ HİÇ NETE GİREMİCEM O YÜZDEN MSJLARDA İNDİRİM YAPALIM
Hanzer Mesajlarin çok az zaten . Bayram diye fazla sesimi çıkarmadim . Normalde s.modlar bu kadar sürede en az 2000 mesaj atmali
-
KARDEŞİM AZ OLDUĞUNU BENDE BİLİYORUMDA ARİFE BUGÜN SABAH 8DEN BERİ OKUL ÇARŞI DÜŞÜN YARIN VE ÖBÜRSÜ GÜN HİÇ GİREMİCEM BUGÜN VE PAZAR ATTIKLARIMLA DA BİTMEZ Kİ BUGÜN BİTTİ ZATEN 12YE YAKLAŞTI ZAMAN YATACAM ŞİMDİ 25500 OLSAYDI İYİ OLURDU
-
KARDEŞİM AZ OLDUĞUNU BENDE BİLİYORUMDA ARİFE BUGÜN SABAH 8DEN BERİ OKUL ÇARŞI DÜŞÜN YARIN VE ÖBÜRSÜ GÜN HİÇ GİREMİCEM BUGÜN VE PAZAR ATTIKLARIMLA DA BİTMEZ Kİ BUGÜN BİTTİ ZATEN 12YE YAKLAŞTI ZAMAN YATACAM ŞİMDİ 25500 OLSAYDI İYİ OLURDU
Taman 25.500 olsun ama yarin geceye kadar görevini yerine getiremez isen rütben elinden alınır hanzer
bilgine
-
tamam hamza bu 25 500 200 msj kaldı 1 günüm var
-
hamza bitti görev saolun beyler
-
hamza bitti görev saolun beyler
Tebrikler Hanzer
-
hamza benim yönetici rapor yerimi açarmısın kardeşim ???
-
çarşamba günü başlayan bir rapor yeri açarsan sevinirim kardeşim
-
hamza benim yönetici rapor yerimi açarmısın kardeşim ???
Tamam Hanzer . Rütbeni verip rapor yerini açacağim birazdan
-
hamza aç yarın hadi ver rütbeyi
-
hamza aç yarın hadi ver rütbeyi
Tamam Hanzer