izmirli2:2ewt güzeldi 1 dk daha dayansaydım uzatmalara gitçektik ama attığım gol süperdi
nurullah:1
gsl maçtı
ewt dönerek köşeden 08de hiç görmemiştim adeta 07 de sandım kendimi ;Dizmirli2:2ewt güzeldi 1 dk daha dayansaydım uzatmalara gitçektik ama attığım gol süperdi
gsl maçtı
izmirli2:2
gsl maçtı
gsl maçtı
Tebrikler Gökhan
gsl maçtı
Tebrikler Gökhan
saolda kimse yapmamış ya hadi yapın hamza sen kaanla yapm kimse yapmazsa yine finali ikimiz yaparız hayddeee :D
hamza abı nerdesın...
yok ztn orda kaan yapmassa finali 2 miz yaparız dedimizmirli2:2
gsl maçtı
Tebrikler Gökhan
saolda kimse yapmamış ya hadi yapın hamza sen kaanla yapm kimse yapmazsa yine finali ikimiz yaparız hayddeee :D
dur önce bi kazanayim aga belli olmaz :)
BALLACK 1 - 0 ZİMAP_92aynısnı banada yaptı
30 DAKİKALİK UZATMA SÜRESİ DOLDUĞU İÇİN KAPATTİM OYUNU KAAN Oke .
Dakika 78 Di.
Eline sağlik . zevkli maç oldu
pff cnm sıkıldı şimdi kendimi şampiyon ilan edicem haa ytr hadi yapın artk maçınızı
BALLACK 1 - 0 ZİMAP_92aynısnı banada yaptı
30 DAKİKALİK UZATMA SÜRESİ DOLDUĞU İÇİN KAPATTİM OYUNU KAAN Oke .
Dakika 78 Di.
Eline sağlik . zevkli maç oldu
intikam intikam intikam ;D ;D finali aç kimse yok
msne gel sora
okepff cnm sıkıldı şimdi kendimi şampiyon ilan edicem haa ytr hadi yapın artk maçınızı
Final topicini açiyorum ben aga
10 - 15 dakka sonra fln oynasak olur mu
okepff cnm sıkıldı şimdi kendimi şampiyon ilan edicem haa ytr hadi yapın artk maçınızı
inş şimdi kızlarla kouşuom 10 dkka sora gel bakokepff cnm sıkıldı şimdi kendimi şampiyon ilan edicem haa ytr hadi yapın artk maçınızı
ben sana mesaj atarim msnden
inş şimdi kızlarla kouşuom 10 dkka sora gel bakokepff cnm sıkıldı şimdi kendimi şampiyon ilan edicem haa ytr hadi yapın artk maçınızı
kowaladım hadi gel 2 maç üst üste yapıcaz sora omffc fln açrız maçalrımız kaynamasıninş şimdi kızlarla kouşuom 10 dkka sora gel bakokepff cnm sıkıldı şimdi kendimi şampiyon ilan edicem haa ytr hadi yapın artk maçınızı
tmm aga
kowaladım hadi gel 2 maç üst üste yapıcaz sora omffc fln açrız maçalrımız kaynamasıninş şimdi kızlarla kouşuom 10 dkka sora gel bakokepff cnm sıkıldı şimdi kendimi şampiyon ilan edicem haa ytr hadi yapın artk maçınızı
tmm aga
oke bak 10 dkkada gel saat 16.40 16.50de burda olmuş ol msne gel yani ;)kowaladım hadi gel 2 maç üst üste yapıcaz sora omffc fln açrız maçalrımız kaynamasıninş şimdi kızlarla kouşuom 10 dkka sora gel bakokepff cnm sıkıldı şimdi kendimi şampiyon ilan edicem haa ytr hadi yapın artk maçınızı
tmm aga
10 dakka sonra yaparsak iyi olur aga . sabahtan beri fifa oynuyorum . biraz sitede takılayim
oke bak 10 dkkada gel saat 16.40 16.50de burda olmuş ol msne gel yani ;)kowaladım hadi gel 2 maç üst üste yapıcaz sora omffc fln açrız maçalrımız kaynamasıninş şimdi kızlarla kouşuom 10 dkka sora gel bakokepff cnm sıkıldı şimdi kendimi şampiyon ilan edicem haa ytr hadi yapın artk maçınızı
tmm aga
10 dakka sonra yaparsak iyi olur aga . sabahtan beri fifa oynuyorum . biraz sitede takılayim
maç güzeldide o ne biçim goldu ole hamza abi :D..