Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => 7. FİFA CUP => Konuyu başlatan: Hamza - 06 Ağustos 2006, 17:03:54
-
7.FİFA CUP TURNUVAMIZA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR . TURNUVAMIZ 16 KATILIMCIDAN OLUŞACAK VE MAÇLAR PLAY / OFF ŞEKLİNDE OYNANACAKTİR. ŞİMDİDEN HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN . KALİTELİ CENTİLMENCE VE OYUN SİTENİZE YAKİŞİR BİR TURNUVA OLMASİ DİLEĞİYLE KAYİTLARİ BAŞLATİYORUM ARKADAŞLAR . KAYDİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ AŞAĞİYA YANİTLA DİYEREK YAPINIZ
NİCK :
MSN :
NOT : TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR. HERKES İSTEDİĞİ MAÇTA İSTEDİĞİ TAKİMİ SEÇMEKTE ÖZGÜRDÜR . ULUSLARARASİ TAKİMLAR DAHİL
-
hamza
oyunsiteniz@hotmail.com
-
ABDULLAH
ttturuncu@hotmail.com
-
gamerbk
bugrakaykacx@hotmail.com
-
amett
siee6@hotmail.com
-
Ersin10
e04u@hotmail.com
-
F@C!@_42
hamdi_1048@hotmail.com
-
gfb_sero
sseroo_20@hotmail.com
-
canavarcafer
burakyilmaz375@hotmail.com
-
volkandemirel
volkandemirel_1989@hotmail.com
-
adriano
baburfatih@hotmail.com
-
beşiktaşlı emre
emre--kartal@hotmail.com
-
imhotep
cagriyilmaz44@hotmail.com
-
Muhammed Talha
muhammedtalhaalkan@hotmail.com
(Beyler bu arkadaşımız siteye yazmayı bilmiyormuş.O nedenden dolayı yerine ben yazdım.Yanlış anlaşılmasın)
-
ABDULLAH MELİK
abdullahmelik@hotmail.com
Bu arkadaşta demin yazdığım kişinin kardeşi o da katılmak istiyomuş.Bu nedenle onuda ben yazdım.Yanlış anlama olmasın.
-
nick : sadikcakar
msn : sadikcakar@hotmail.com
inşallah hayırlı olur
-
hakan1989
hakan1989__@hotmail.com
-
7. FİFA CUP TURNUVASİ KAYİTLARİMİZ BİTMİŞTİR BUNDAN SONRA YAPACAĞİNİZ KAYİTLAR YEDEK KAYİT OLARAK NİTELENDİRİLECEKTİR. YEDEK KAYİTLARİNİZİ YEDEK KAYİTLAR ADLİ KONUYA YAZİNİZ TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLERİM
-
kayıtlar ne zaman çekilcek hamza abii
-
kardeşim kuralari şimdi hazirlamaktayim 10 dakikaya hazir olacak inşallah hepinize başarilar dilerim dostça centilmence bir turnuva olmasi dileyiğle
-
saol abi çok iyi turnuva olcağına adım gibi eminim herkese başarılı fair play içinde geçen maçlar diliyorum