Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: -CARLOS- - 20 Ekim 2007, 17:19:51
-
AD = BERKAY
YAŞ = 14-15
ÖNCEDEN MOD OLDUĞUM SİTELER = www.foross.net
-
:)
-
.. ;D
Başvuru içeriğini biraz daha düzgün yaparsan yaptirmiş olduğun başvuruyu değerlendirmeye alacağim :)
-
.. ;D
Başvuru içeriğini biraz daha düzgün yaparsan yaptirmiş olduğun başvuruyu değerlendirmeye alacağim :)
adam ty olmak istio daha ne desin
-
.. ;D
bölemi ty başvurusu yapılıo :)
-
.. ;D
Başvuru Bölümündeki birinci sabit Konuda da gösterildiği gibi , Adını Yaşini Ve daha önce moderatörlük yapmiş olduğu site isimlerini alt alta yazabilir
-
CEMAL DA BÖLE YAPTI ÖZENMİŞ ÇOCUK
-
: )
-
özenmedim üşendim
-
yaptım bah ballack
-
yaptım bah ballack
tamam carlos
-
AD = BERKAY
YAŞ = 14-15
ÖNCEDEN MOD OLDUĞUM SİTELER = www.foross.net
Başvurunu Değerlendirmeye aliyorum . Daha önce yaptirmiş olduğun T.Y başvurusunda başarili olamadiğini göz önünde bulundurarak senden 7 gün boyunca yapman gerekecek olanlari aşağida yazacağim
Mesaj sayini 3400 arttirarak 15.926 Yapip ,
Açmiş Olduğun Topic Sayisini 1906 ' dan 2500'e Çıkarttiğin Takdirde Turnuva yetkilisi Rütbesine sahip Olabilirsin
Deneme sürecini başlatayim mi Carlos ?
-
ya çok weriosun ya
bu kadar fazlalaşımı yaf o zmn boswer
-
ya çok weriosun ya
bu kadar fazlalaşımı yaf o zmn boswer
Eskisinden daha az istedim . Günde 500 Mesajdan az yazacaksin . Sen mod olurken günde 1000 mesajdan fazla yazmiştin . Şimdi Az bile oldu bence .
Son kez soruyorum . Deneme sürecini başlatayim mi ?
-
yok saol hamza oks war oks den soonra:D
-
yok saol hamza oks war oks den soonra:D
Tamam Sen Bilirsin Videoom . Bu arada Halen Site Moderatörüsün . Senden Her hafta belirli sayida Mesaj yazip Paylaşimda bulunmani istemiyorum ama vakit buldukça sitemize girip Konu vs açarsan iyi olur . Son zamanlarda Görevini Tam olarak yerine getiremediğini gördüğüm için bunu hatirlatmak istedim
-
hamza bu hatırlatmalar içinde bence bir konu açarsan iyi ypmış olursun şine karışmak gibi olmasın bendde şuanda modluk başvurusu ypıyorum
-
hamza bu hatırlatmalar içinde bence bir konu açarsan iyi ypmış olursun şine karışmak gibi olmasın bendde şuanda modluk başvurusu ypıyorum
haklisin tugay.Görevlerini yerine getiremeyen bir çok yetkilimiz bulunuyor şu anda .
-
hadı hamza beklıyorm
-
hadı hamza beklıyorm
tmm