YAWS KOYU MAVİ YAPMISSIN LA APO FFC 9 U :D ;D ;D
APO SENCE MODEMLE FARE KAVGA ETSE KİM YENER BENCE FARE ;D ;D ;D ;D ??? ??? ??? ??? ??? ???
DİYORUM MODEMLE FARE KAPIŞSALAR KİM YENER BENCE MAUSE ??? ??? ??? ??? ???APO SENCE MODEMLE FARE KAVGA ETSE KİM YENER BENCE FARE ;D ;D ;D ;D ??? ??? ??? ??? ??? ???
anlamdım ???
DİYORUM MODEMLE FARE KAPIŞSALAR KİM YENER BENCE MAUSE ??? ??? ??? ??? ???APO SENCE MODEMLE FARE KAVGA ETSE KİM YENER BENCE FARE ;D ;D ;D ;D ??? ??? ??? ??? ??? ???
anlamdım ???
MODEM FARENİN ANASINA SÖVER FAREDE DALAR GEÇERLİ Bİ SEBEP DEGİL Mİ ??? ??? ??? ???DİYORUM MODEMLE FARE KAPIŞSALAR KİM YENER BENCE MAUSE ??? ??? ??? ??? ???APO SENCE MODEMLE FARE KAVGA ETSE KİM YENER BENCE FARE ;D ;D ;D ;D ??? ??? ??? ??? ??? ???
anlamdım ???
modemle farre nasıl kapısr :-[ :-[ ??? ??? ???
yani esya nın esyayı sovmes zararlımı demekk istiyorsun ??? ???SENCE :-* :-* :-* ??? ??? ???
yani esya nın esyayı sovmes zararlımı demekk istiyorsun ??? ???SENCE :-* :-* :-* ??? ??? ???
VALLA sana bağlı fareye kızıp küfür edersen kafa göz dinlemez dalar ordan anlıcagını senn anla banada müsade et ??? ??? :) :D :D :Dyani esya nın esyayı sovmes zararlımı demekk istiyorsun ??? ???SENCE :-* :-* :-* ??? ??? ???
bence zaralı mı açıklarmısın ii ce ??? ??? ??? ???
VALLA sana bağlı fareye kızıp küfür edersen kafa göz dinlemez dalar ordan anlıcagını senn anla banada müsade et ??? ??? :) :D :D :Dyani esya nın esyayı sovmes zararlımı demekk istiyorsun ??? ???SENCE :-* :-* :-* ??? ??? ???
esyalara kötü davranırsan onlarda sana kötü davranır burdan çıkarıcagın sonuç bu ;)VALLA sana bağlı fareye kızıp küfür edersen kafa göz dinlemez dalar ordan anlıcagını senn anla banada müsade et ??? ??? :) :D :D :Dyani esya nın esyayı sovmes zararlımı demekk istiyorsun ??? ???SENCE :-* :-* :-* ??? ??? ???
kardes benim kafam kaıtı sen bastan anlat en ii si
esyalara kötü davranırsan onlarda sana kötü davranır burdan çıkarıcagın sonuç bu ;)VALLA sana bağlı fareye kızıp küfür edersen kafa göz dinlemez dalar ordan anlıcagını senn anla banada müsade et ??? ??? :) :D :D :Dyani esya nın esyayı sovmes zararlımı demekk istiyorsun ??? ???SENCE :-* :-* :-* ??? ??? ???
kardes benim kafam kaıtı sen bastan anlat en ii si
hade ben kaçar kimse y0k fifa 07 oynucam stres atmak için :) ;)
rebel
cemal-cool@hotmail.com
apo flood yapma 5 sayfa olmus . ne mal adamsın ya !!!!!!!!!!!!!!!!!
BALLACK
oyunsiteniz@hotmail.com
nick:3cey
msn:omercanguldal@hotmail.com :o :o
hosgeldin hamza
hoş bulduk ne zman başlar takımler serbest mi
;D
hoş bulduk ne zman başlar takımler serbest miserbest takım seçmek aga nickini ve msn adresini yazarak kayıt olabilirsin ;)
;D
hoş bulduk ne zman başlar takımler serbest miserbest takım seçmek aga nickini ve msn adresini yazarak kayıt olabilirsin ;)
;D
oglum adam gibi söle şunu ne öle scary de türkçe telafuzunu boşver başka bir seyleri çagrıstırıyor :D :D :Dhoş bulduk ne zman başlar takımler serbest miserbest takım seçmek aga nickini ve msn adresini yazarak kayıt olabilirsin ;)
;D
saol sikeriy
Apo güzel olmuş böyle mavi mavi .
yeni açilan ffc leri bu renkte yapalim bundan sonra . turnuva bitince eski haline alırız
oglum adam gibi söle şunu ne öle scary de türkçe telafuzunu boşver başka bir seyleri çagrıstırıyor :D :D :Dhoş bulduk ne zman başlar takımler serbest miserbest takım seçmek aga nickini ve msn adresini yazarak kayıt olabilirsin ;)
;D
saol sikeriy
yeni açilan ffc leri bu renkte yapalim bundan sonra . turnuva bitince eski haline alırız
tamam kanka ben kodunu atarım sana
tamam kanka ben kodunu atarım sana
oke eyw
Panelden eski haline aldiğimizda Şimdiki Konum olarak kalmasin düzeni , Buna dikkat edelim .
ağ varmı yoqsa msn den görüşerek mi
KARDES TURNUVA IPTAL OLUCAK BOSUNA HEVESLENME ;)
ağ varmı yoqsa msn den görüşerek miburdan hamacvhi agı verebilirsiniz rakibinize yada msn den anlasırsınız nasıl isterseniz öle yapabilirsiniz yani ;)
Turnuva İptal olmayacakki cemal . nereden çıkardin bunu
:-*
Turnuva İptal olmayacakki cemal . nereden çıkardin bunu
sen bu yapılan normal bırseymı ? 9 sayfa olmus kayıt yerı !
KENDİ BİLGİSAYARIMA YÜKLEYEMEDİM DVD KIRILDI ANNEMİN LAPTOPTA VAR O DA ÇOK UZAKLARDA
4 kişikten çekeyimmi beyler
^^ NİCK ^^
BOGART
^^ MSN ^^
bogartim@hotmail.com
5 olduk bekliytelimmi
omessiah omessiah75@mynet.com
beyler ben 2 kişi çağırdım kayıt oldular bi maksuru warmı
tmm zeynel sen cek 6 kısılıkten
tmm ama eslesmeler bolumunde flood yapmasın soyle apoya cok sınır oluyorum sıtenın kalitesini azaltıyo yazdıgı sacma sapan yazılara
turnuva için bi ağ kurarsanız daha seri olur kanaatindeyim msn eklemektenseOKE KARDES
ADINI NE YAZAYIM LA :D YANİ ÇEYREK FİNAL YADA 1. TUR EŞLEŞMELERİMİ
turnuva için bi ağ kurarsanız daha seri olur kanaatindeyim msn eklemektenseOKE KARDES
1.tur eşleşmeleri olsun daha iyi olur
of be zeynel hadı . su aponun mesajlarını gormekten bıktım inan cok gıcık kapıyorum
;D ;D ;Dof be zeynel hadı . su aponun mesajlarını gormekten bıktım inan cok gıcık kapıyorum
BBANANI MI DEDİNN CEMAL 300 E KADAR FLOOD YAPARIM KAFAMI KIZDIRMA
NicuFuK7 KİŞŞİ OLDU BEYLER
nic_ufuk@hotmail.com
NicuFuK
nic_ufuk@hotmail.com
of be zeynel hadı . su aponun mesajlarını gormekten bıktım inan cok gıcık kapıyorum
NicuFuK
nic_ufuk@hotmail.com
7 Kişi Olduk beyler
Son 1 kayit daha alsak mi ?
6of be zeynel hadı . su aponun mesajlarını gormekten bıktım inan cok gıcık kapıyorum
apo bukadar dusurme kendını bence ınan sacmalıyosun kaç yaşındasın sen 9 flnmı ;?
alperguwen
alperguwen@w.cn
geleni nicufukla eşleştiririiz hemen gelirse bi kayıt daha ;)NicuFuK
nic_ufuk@hotmail.com
7 Kişi Olduk beyler
alperguwen
alperguwen@w.cn
geleni nicufukla eşleştiririiz hemen gelirse bi kayıt daha ;)NicuFuK
nic_ufuk@hotmail.com
7 Kişi Olduk beyler
hadı cek zeynel artık bana hamzayı ver ıntıkamımı alıyım ;D
murat89
tifil_murat@hotmail.com
kayıtları kacırdık tüh
rebel msn ni yassana eklm seni maçımızı yaplım rakip sen çıkmışsın bana beklom çabuk olrebel maça girdi aga bekle çıkınca maçtann yaparsınız siz ;)
rebel msn ni yassana eklm seni maçımızı yaplım rakip sen çıkmışsın bana beklom çabuk ol
rebel msn ni yassana eklm seni maçımızı yaplım rakip sen çıkmışsın bana beklom çabuk ol
murat89
tifil_murat@hotmail.com
kayıtları kacırdık tüh
ağ yoq mu nerden maç yapcz
:) ;) :D ;D 8) ??? :P :-X :-\ :-* :'(
ok saol ekledim