melih123bence alma brezilya milli takımıyla oynamıcan 2 takımın olcak biri şampiyon(cruziero galiba)öbürü de corintians galiba
brasil
[email protected]
italya bnmcemal almış italyayı 07 kupısı mı la bu
acimam
[email protected]
NİCK ikayhanlar130
MSN [email protected]
seçilebiliniyorsa arjantin
eğer arjantin olmazsa spain
bir ülkeyi kişi seçebilir çünkü ülkelerden iki takım katılıyo sayın adminim o yüzden arkaşımız ispanya'yı seçebilir...
Turnuvayi iptal etsek mi beyler . katilim fazla olmadi2. dedigin olabilir :) 1. dedigine siddetle karşı çıkıyorum :D :D
ya da katilimci sayisini düşürüp Az kişiden başlayalim .
Turnuvayi iptal etsek mi beyler . katilim fazla olmadi2. dedigin olabilir :) 1. dedigine siddetle karşı çıkıyorum :D :D
ya da katilimci sayisini düşürüp Az kişiden başlayalim .
evet flex yanılttı benı hamza ıstersen deneme moderatorluk rutbesınıde al
söyle yapabiliriz aslında 8 ülke varya toplam 4 ülkeye düşürürüz yada 8 lig kalır sadece lig sampiyonları alırız 4 lü iki grup yaparız.gruplardan toplam 4 kişi çıkartırız sonra yarı final ve final fazlada uzamamış olur turnuva ??? ??? ???
oke :)söyle yapabiliriz aslında 8 ülke varya toplam 4 ülkeye düşürürüz yada 8 lig kalır sadece lig sampiyonları alırız 4 lü iki grup yaparız.gruplardan toplam 4 kişi çıkartırız sonra yarı final ve final fazlada uzamamış olur turnuva ??? ??? ???
Zeynel turnuvayi sen yönet bundan sonra istediğin gibi oke. Daha fazla kayit almayalim bence . Bu kadar katilim yeterli
oke :)söyle yapabiliriz aslında 8 ülke varya toplam 4 ülkeye düşürürüz yada 8 lig kalır sadece lig sampiyonları alırız 4 lü iki grup yaparız.gruplardan toplam 4 kişi çıkartırız sonra yarı final ve final fazlada uzamamış olur turnuva ??? ??? ???
Zeynel turnuvayi sen yönet bundan sonra istediğin gibi oke. Daha fazla kayit almayalim bence . Bu kadar katilim yeterli
tmm hamza bugün belirlicemde suan bir bişe düşünüyorum en geç 1.5 saate hazır olur eşleşmeler ;)oke :)söyle yapabiliriz aslında 8 ülke varya toplam 4 ülkeye düşürürüz yada 8 lig kalır sadece lig sampiyonları alırız 4 lü iki grup yaparız.gruplardan toplam 4 kişi çıkartırız sonra yarı final ve final fazlada uzamamış olur turnuva ??? ??? ???
Eşleşmeleri belirle istersen şimdi
tmm hamza bugün belirlicemde suan bir bişe düşünüyorum en geç 1.5 saate hazır olur eşleşmeler ;)oke :)söyle yapabiliriz aslında 8 ülke varya toplam 4 ülkeye düşürürüz yada 8 lig kalır sadece lig sampiyonları alırız 4 lü iki grup yaparız.gruplardan toplam 4 kişi çıkartırız sonra yarı final ve final fazlada uzamamış olur turnuva ??? ??? ???
Eşleşmeleri belirle istersen şimdi