luparaLUPARA İLE AS KAYITLLARIMIZ DOLMUŞTUR EŞLEŞMELERİ BELİRLEYECEĞİM
taz05_05@hotmail.com
luparaLUPARA İLE AS KAYITLLARIMIZ DOLMUŞTUR EŞLEŞMELERİ BELİRLEYECEĞİM
taz05_05@hotmail.com
istersen yerime sen girluparaLUPARA İLE AS KAYITLLARIMIZ DOLMUŞTUR EŞLEŞMELERİ BELİRLEYECEĞİM
taz05_05@hotmail.com
Hemen dolmuş kayitlar.yetişemedim malesef.Size Başarilar beyler
istersen yerime sen girluparaLUPARA İLE AS KAYITLLARIMIZ DOLMUŞTUR EŞLEŞMELERİ BELİRLEYECEĞİM
taz05_05@hotmail.com
yok kanka ya snn cnn turnuva istemiş hem lupara ile 2 maçın warmış siz girin sitersen bende hawamda deilim maç yapçak hawada deilimistersen yerime sen girluparaLUPARA İLE AS KAYITLLARIMIZ DOLMUŞTUR EŞLEŞMELERİ BELİRLEYECEĞİM
taz05_05@hotmail.com
Yok canım Olur mu öyle şey
Saol genede düşündüğün için
yok kanka ya snn cnn turnuva istemiş hem lupara ile 2 maçın warmış siz girin sitersen bende hawamda deilim maç yapçak hawada deilimistersen yerime sen girluparaLUPARA İLE AS KAYITLLARIMIZ DOLMUŞTUR EŞLEŞMELERİ BELİRLEYECEĞİM
taz05_05@hotmail.com
OK Kanka TEKLİF WAR ISRAR YOK BİZ GİRİORUZ LUPARA İLEyok kanka ya snn cnn turnuva istemiş hem lupara ile 2 maçın warmış siz girin sitersen bende hawamda deilim maç yapçak hawada deilimistersen yerime sen girluparaLUPARA İLE AS KAYITLLARIMIZ DOLMUŞTUR EŞLEŞMELERİ BELİRLEYECEĞİM
taz05_05@hotmail.com
Biz yapariz maçlarımızı bi ara .Siz oynayin şimdi
OK Kanka TEKLİF WAR ISRAR YOK BİZ GİRİORUZ LUPARA İLEyok kanka ya snn cnn turnuva istemiş hem lupara ile 2 maçın warmış siz girin sitersen bende hawamda deilim maç yapçak hawada deilimistersen yerime sen girluparaLUPARA İLE AS KAYITLLARIMIZ DOLMUŞTUR EŞLEŞMELERİ BELİRLEYECEĞİM
taz05_05@hotmail.com
HAMZA BİZ FİNALE GEÇİORUZ KANKA SNE YENİSİNİ AÇRSINOK Kanka TEKLİF WAR ISRAR YOK BİZ GİRİORUZ LUPARA İLEyok kanka ya snn cnn turnuva istemiş hem lupara ile 2 maçın warmış siz girin sitersen bende hawamda deilim maç yapçak hawada deilimistersen yerime sen girluparaLUPARA İLE AS KAYITLLARIMIZ DOLMUŞTUR EŞLEŞMELERİ BELİRLEYECEĞİM
taz05_05@hotmail.com
Oke başarilar ;)