şike war ya ;D ;D
ii yine lupara gelmiş tanıdık rakip smndeyim kanka
şike war ya ;D ;Dvar
şike war ya ;D ;D
dedim sana hamza çağırmayalım apo yu die aramıza girdi kara kedi ;D ;D ;D
way demek öle haaa tmm bi daha eşleşmicez senlededim sana hamza çağırmayalım apo yu die aramıza girdi kara kedi ;D ;D ;D
:D böyle daha iyi oldu.sana kalsaydi yine biz eşleşirdik ;D
way demek öle haaa tmm bi daha eşleşmicez senlededim sana hamza çağırmayalım apo yu die aramıza girdi kara kedi ;D ;D ;D
:D böyle daha iyi oldu.sana kalsaydi yine biz eşleşirdik ;D
Biz Giriyoruz Apoyla !!bide lupara ile
Biz Giriyoruz Apoyla !!bide lupara ile
BELA yoq bilgilirenize sunarim ;Dok gelmezse hükmen alırsın :)
ewt ama bende girerim blki glmezse YETKİLELERE SESLENİYORUM BURDANsen girme şimdi ;D ;D
ewt ama bende girerim blki glmezse YETKİLELERE SESLENİYORUM BURDANne dedin canım daha yüksek seslen anlasılmıyo :D :D :D
izmirli2:2
lupara:0
saol kanka snede aynı skorla almışın tbr
izmirli&ballack tebrikler
izmirli&ballack tebriklersaolasın
o ma.çları bilmiorum wallaha hamza msne gel onlar yapana kdr lig maçını yapalım artk ytr
Zeynel imzan çok güzel ama boyutu biraz fazla olmuş . Tüm sayfayi kapliyor.resmi imageshack.us ta tekrar upload edip boyutunu küçültür müsünoke dayı banada büyük geldide dikkat çekmesse kalsın diyordum sizinde dikkatini çektigine göre küçültelim :) ;)
Zeynel imzan çok güzel ama boyutu biraz fazla olmuş . Tüm sayfayi kapliyor.resmi imageshack.us ta tekrar upload edip boyutunu küçültür müsünoke dayı banada büyük geldide dikkat çekmesse kalsın diyordum sizinde dikkatini çektigine göre küçültelim :) ;)
3cey:3 pcaner:0 hükmen yendm rakibim gelmedi msn sni ekledm açmadı hiç çok beqledm gökhanda hkmen yaz deditmm biraz sakin ol maçı senin elinden alıcaz gibi yazmıssın hükmen yaz gerişini anlarız biz :) :) :)
3cey:3 pcaner:0 hükmen yendm rakibim gelmedi msn sni ekledm açmadı hiç çok beqledm gökhanda hkmen yaz dedi
sakin fln olcm yoq gelmio napm kaç gündür maç yapamıom bi rakipm gelmio niese 3gndr hükmen finale çıkıom finaldeki rakiolerim gelmio sinirleniom napimm elmdemiii >:( :( ???haklısın aga 10 dkka bekle sora yaz burda bekleyen bizde oluoruz sonuçta ben dedim sana yaz sen gerisinş karıştırma ;)