başarılar 3cey kardeş 10 mdkka beklersen yaparız hemn gelicem bekle
başarılar 3cey kardeş 10 mdkka beklersen yaparız hemn gelicem bekleok tmm kanka
başarıalr
eee gökhan nerde
???????????????
ya bu maçı yrn yapsak olur mu acelem warda olamzsa hükmen alsın rakibim inş olur :D
ama rakip hamaya bağlanamıo ışık yanıp sönüor acelem war naıpıcazya bu maçı yrn yapsak olur mu acelem warda olamzsa hükmen alsın rakibim inş olur :D
Kanka FFC günü birlik oluyor biliosn . final olsa erteleriz tabi ama yari finaller ertelenmez malesef
ama rakip hamaya bağlanamıo ışık yanıp sönüor acelem war naıpıcazya bu maçı yrn yapsak olur mu acelem warda olamzsa hükmen alsın rakibim inş olur :D
Kanka FFC günü birlik oluyor biliosn . final olsa erteleriz tabi ama yari finaller ertelenmez malesef
eee hamsa osman napcas hkmen mi yasım yarn mı yapalm benim için fark etmes ;D :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
uğraşamıcam sorun admada daha fazla bekleyemem byeama rakip hamaya bağlanamıo ışık yanıp sönüor acelem war naıpıcazya bu maçı yrn yapsak olur mu acelem warda olamzsa hükmen alsın rakibim inş olur :D
Modemlerinize reset atin aga düzelir
uğraşamıcam sorun admada daha fazla bekleyemem byeama rakip hamaya bağlanamıo ışık yanıp sönüor acelem war naıpıcazya bu maçı yrn yapsak olur mu acelem warda olamzsa hükmen alsın rakibim inş olur :D
Modemlerinize reset atin aga düzelir
beyler gökhan gidiomuş hükmen yas dedi 3cey:3 izmirli2:0 ya malesef yine maç yapmadan finale çıktım bu nasıl iş yaw ufffff
>:( >:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
eee şimdi yine mi maç yapamadıkeee hamsa osman napcas hkmen mi yasım yarn mı yapalm benim için fark etmes ;D :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Yari Final maçlari ertesi güne ertelenemez 3cey.Şimdi oynayacaksaniz oynayin
eee şimdi yine mi maç yapamadıkeee hamsa osman napcas hkmen mi yasım yarn mı yapalm benim için fark etmes ;D :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Yari Final maçlari ertesi güne ertelenemez 3cey.Şimdi oynayacaksaniz oynayin
beyler gökhan gidiomuş hükmen yas dedi 3cey:3 izmirli2:0 ya malesef yine maç yapmadan finale çıktım bu nasıl iş yaw ufffffuyanık çaktırmadan seviniyor sonra burda maç yapamadan finale çıkıorum die yiyo bizi :D ;D ;D ;D ;D
>:( >:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(