Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => GALATASARAY => Konuyu başlatan: Just4kiLL - 12 Ağustos 2006, 23:18:54

Başlık: Sular durulmuyor
Gönderen: Just4kiLL - 12 Ağustos 2006, 23:18:54

Canaydın hocamızla aramızda sorun yok açıklamasını yapsa da, yönetimdeki bir grubun Gerets’in yollanması için çalıştığı belirtiliyor

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın her fırsatta “Hocamızla aramızda bir sorun yok. Sezon sonuna kadar birlikteyiz” açıklamasını yapsa da, yönetimdeki bir grubun Eric Gerets’in yollanması için çalışmalar yaptığı belirtiliyor.

Belçikalı teknik adamı ilk fırsatta göndermek isteyen bu grup değişik isimler üzerinde araştırmalarını sürdürürken, son olarak Mircea Lucescu ile dirsek temasına geçildiği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı ekibi geçmişte de çalıştırmış ve şampiyon yapmış olan Rumen teknik direktör “Shakthar Donetsk’te mutluyum” dese de, yönetimdeki Eric Gerets karşıtı grubun çalışmalarını sürdürdüğü ve ilk fırsatta bu planı hayata geçirecekleri ifade ediliyor.
Başlık: Sular durulmuyor
Gönderen: Abdullah - 25 Haziran 2007, 15:44:07
haberi bizimle paylaştiğin için teşekkür ederm
Başlık: Sular durulmuyor
Gönderen: Force23 - 19 Ağustos 2007, 20:09:37
Paylaşım için teşekkürler