Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
POPÜLER OYUNLAR => FIFA => FİFA WORLD CUP 2006 => Konuyu başlatan: BuDu - 13 Ağustos 2006, 20:40:11
-
FIFA World Cup 2006 % 99 Türkçe Yama(1) by BuDu
%99 Türkçe Yamadır.
NOT:Maça giriş ekranında Ülkeler hakkında verilen bilgilerde %5'LİK türkçeleştirme(HARİÇ)
Arkadaşlar % 100 Yapmayı çok isterdim ancak bu 1.Türkçe Yama için bile Kaç Hafta uğraştım Fifa06'dan Onbinlerce daha fazla kelime/Cümle var ve EN ÖNEMLİ SORUN OLAN ÜLKELER HAKKINDA BİLGİLER var.3-4 Ülke dışında yapmadım artık Onuda Fifa07 Çıkmadan %100 Yamayı çıkarırım.....
İşte Linkler
Rapidshare
http://rapidshare.de/files/29468079/FIFAWC06__99_Tuerk_e_Yama_by_BuDu_1_.rar.html
EMEĞE SAYGI GÖSTERECEĞİNİZİ BİLİYORUM YORUMLAR :)
-
saol BuDu cum da bizim gibi onlineciler için bi sorun yaratıyor mu? ellerine emegine saglık +++rep
-
teşekkürler budu eline sağlik
-
teşekkürler budu da online oynarken bi sorun yaratıyor mu?
-
Dil Dosyasının yedeğini alırsanız çok iyi olur.Denemedim Sıcak Sıcak koydum buraya ;D
-
bu konu da budu kardeşimiz daha tecrübelidir ama benim bildiğim arkadaşlar turkce yama turkce spiker gibi dil yamalari online oyuna zarar vermiyor . ama gene de siz yedeklerinizi olun ne olur ne olmaz .))
-
Hemenpaylaş ve Rapidshare Linkleri Koydum Yani Linkler Yeni.....Bir kaç Düzenleme Yaptımda ;D
-
eline sağlik kardeşim yama benim tarafindan denenmiş ve son derece başarili bulunmuştur . hepinize tavsiye ederim arkadaşlar . saol budu
-
Dil Dosyasının yedeğini alırsanız çok iyi olur.Denemedim Sıcak Sıcak koydum buraya ;D
eyw saol BuDu Yedegini Alırım ;)
-
Sağolun ;)
-
Yama çok gözel herkes indirsin
-
paylaşımın için saol ;D >:(
-
eyw saolasın kankam
-
saol
-