hamza kardeşim ben eko_elveda@hotmail.com dayım yanlış olmasın :d bekliom msn de
PUSAT IN MSN Sİ YOQ ARKLAR HAMCHİDEDE KAPALI NAPM BEN ;)
OK BAKTA HBR VER BAN MSN SNİ VERSNE HAMCHİYİ DE AÇSN DA YAZMAMŞ ÇNKÜPUSAT IN MSN Sİ YOQ ARKLAR HAMCHİDEDE KAPALI NAPM BEN ;)
Msni açikti az önce
dur bakayim ben tekrar
OK BAKTA HBR VER BAN MSN SNİ VERSNE HAMCHİYİ DE AÇSN DA YAZMAMŞ ÇNKÜPUSAT IN MSN Sİ YOQ ARKLAR HAMCHİDEDE KAPALI NAPM BEN ;)
Msni açikti az önce
dur bakayim ben tekrar
ee ben şidi hükmen mi yascam hamchidede kapalı ??? ??? ???OK BAKTA HBR VER BAN MSN SNİ VERSNE HAMCHİYİ DE AÇSN DA YAZMAMŞ ÇNKÜPUSAT IN MSN Sİ YOQ ARKLAR HAMCHİDEDE KAPALI NAPM BEN ;)
Msni açikti az önce
dur bakayim ben tekrar
Kapatmiş şimdi msni
ee ben şidi hükmen mi yascam hamchidede kapalı ??? ??? ???OK BAKTA HBR VER BAN MSN SNİ VERSNE HAMCHİYİ DE AÇSN DA YAZMAMŞ ÇNKÜPUSAT IN MSN Sİ YOQ ARKLAR HAMCHİDEDE KAPALI NAPM BEN ;)
Msni açikti az önce
dur bakayim ben tekrar
Kapatmiş şimdi msni
EKO 4 - 0 HAMZA
TBRK KARDEŞİM HARİKA Bİ MAÇ OLDU YİNE HER ZMAN OLDUĞU GİBİ DOSTLUK KAZANDI BİR KEZ DAHA TBRK EDİYORUM
ok kanka 3cey:3 pusat:0 ya yinemi maç yapamıcam
:P :-\ ;) :( :o
zahitin işi çıktı gitti galibaaa
şimdilik 3-, yazıyorum şayett düzeltmee yaparsamm yarı final çekilmeyene kadar bilinki zahitlee maça giriyoruzzz
Bedirhann 3-0 Zahitmungan
izmirli2:3
zimamp:0 hükmen sorunu warmış halledemiomuş
tbrEKO 4 - 0 HAMZA
TBRK KARDEŞİM HARİKA Bİ MAÇ OLDU YİNE HER ZMAN OLDUĞU GİBİ DOSTLUK KAZANDI BİR KEZ DAHA TBRK EDİYORUM
Eline sağlik eko. Kendimi maça veremedim bi türlü.Galibiyet tamamen senin hakkındı.Tebrikler Kardeşim
tbrEKO 4 - 0 HAMZA
Eline sağlik eko. Kendimi maça veremedim bi türlü.Galibiyet tamamen senin hakkındı.Tebrikler Kardeşim
hamza bir tek siz maç yapmışınız ;D
yarı finali çek istersen kanka tarafsızsın hem ;D
ewt öle oluo yarı final nesman çekilecek
??? ???