Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Abdullah - 04 Kasım 2007, 01:02:30
-
EVT BEYLER SİTEMİZDE TURNUVA SAYIMIZIN ARTMASI.DAHA HIZLI OLMASI İÇİN GEREKLİ KİŞİLER TARAFINDAN UDTY ALIMI YAPILACAKTR.UDTY OLMAK İSTEYEN KİŞİLER ÇOK UZERİDNE DURULMADAN ALINMASI SOZ KONUSUDUR.
-
DEMON
[email protected]
-----------------------------------------------------------------------------------
zaten benim hedefim burda turnuwa yönetmekdi birde kendim panelinden yeni turnuwa acmam
süper olur.turnuwa yönetim kalitemi bilirsiniz elimden geleni herzaman yenisini ve güzelini yaparim.
nese ilk kayit da benden moderatörlük yalindan aniden böle bisi walla süper oldu ins.yanilmam..!!
MESELA HAMZA ABI BAZEN YENI FFC VEYA OMFFC ISTIYO BEN PANELINE GIRER HEMEN ACARIM
HERZAMAN . CEVABINIZI BEKLIYORUM BEYLER !
-
APO CEVABINI BEKLIYOM KARDES ;) INS ISTEDIM GIBI BISIDIR OLDU TAKTIRDE SITENIN EN MUTLUSU BEN OLCAGIMDIR :D MSN IMIDE WERDIM ILETISIM FLN ICIN KURALLAR ICIN BENDEN ISTEDIKLERINIZ ICIN..!!
-
demon ütdy lerin paneli yok galiba
nese apo sen beni yap en iyisi :D
-
DEMON
[email protected]
-----------------------------------------------------------------------------------
zaten benim hedefim burda turnuwa yönetmekdi birde kendim panelinden yeni turnuwa acmam
süper olur.turnuwa yönetim kalitemi bilirsiniz elimden geleni herzaman yenisini ve güzelini yaparim.
nese ilk kayit da benden moderatörlük yalindan aniden böle bisi walla süper oldu ins.yanilmam..!!
MESELA HAMZA ABI BAZEN YENI FFC VEYA OMFFC ISTIYO BEN PANELINE GIRER HEMEN ACARIM
demon ütdy lerin paneli yok galiba
nese apo sen beni yap en iyisi :D
üdty lerde panel var ama sadece turnuva açıyon ama üdty den önce ty , ty den önce de mod olmak lazım diye biliyom ama en iyisini hamza resi bilir
-
;)
-
DEMON
[email protected]
OLABILIR
-
DEMON
[email protected]
OLABILIR
saol cemal ins hamza abilen konuscam oldu dünyalar benim ;D
olmadi dewam etcez :(
-
BEYLER BEN SADECE DUYURUDA BULUNDUM BENİM HAMZADAN HABERSİZ YETKİ VERMEM SOZ KONUSU DEĞİLDİR ANCAK ÇOK ACİL DURUMLARDA BAZI OYNAMALAR YAPABİLİRİM.BAVURULARINIZI MODLUK BASVURU BOLUMUNE YAPABİLİRSİNİZ.
-
;) ;)
-
??? ???
-
EVT BEYLER SİTEMİZDE TURNUVA SAYIMIZIN ARTMASI.DAHA HIZLI OLMASI İÇİN GEREKLİ KİŞİLER TARAFINDAN UDTY ALIMI YAPILACAKTR.UDTY OLMAK İSTEYEN KİŞİLER ÇOK UZERİDNE DURULMADAN ALINMASI SOZ KONUSUDUR.
Şu sıralar Daha sık turnuva açmamiz gerekiyor.Ancak Üdty Başvurusunda bulunacak olan üyelerimizin en azindan Daha önce Turnuva yetkilisi Rütbesine sahip olmasi gerekmektedir.Daha önce sitemizde herhangi bir rütbeye sahip olmamiş hiç kimseyi direk olarak Ü.D.T.Y Yapamayiz
-
Şu sıralar Daha sık turnuva açmamiz gerekiyor.Ancak Üdty Başvurusunda bulunacak olan üyelerimizin en azindan Daha önce Turnuva yetkilisi Rütbesine sahip olmasi gerekmektedir.Daha önce sitemizde herhangi bir rütbeye sahip olmamiş hiç kimseyi direk olarak Ü.D.T.Y Yapamayiz
deneme süresi olarak ver rütbeyi beğenilmezse alırsın hamza ;)
-
Sitede çok online olanlar olsun
-
mesela sen di mi ;D ;D
-
mesela sen di mi ;D ;D
tabikide ben
-
ben ben
-
halil olabilir ama 08 i yok ;D
-
ben ben
olm sen şu imzanı küçültsene a__q o kadar büyük resmi görüp ne yapcan
-
ben ben
harbi ya öğlenden beri böle imzası
-
ben ben
harbi ya öğlenden beri böle imzası
;D melih hakkaten değiştir şu imzayi .tüm sayfayi kaplıyor
-
08 le alakası yokki turnuva yöneticisiinin
-
imzan güsel la
-
Eyw. ;) ;D
-
melih tmm gzl çizmişinde küçült şu imzanı
-
eyw kardis
-
BENDE BURADAYIM BEYLER BENİ UNUTTUNUZ GALİBA HAMZA VE ABDULLAH BENİ ALABİLİRSİNİZ...
-
:)
-
kanka sen nerelerdesin yawf ;D
-
kime dion
-
kılavuza ;D
-
melih niye sırıtıyon küçült
-
kılavuza ;D
buradayım paşam :D
-
;D
-
:D ee ne yapıorsun
-
en çok 08 turnuvası açılmıor mu nese salla :D
-
tmm la aliyorm imzayi
-
la yani 08 im olmasa bile olabilirim yetkili ;D
-
;D tmm kes
-
;D tmm kes
kesilmişi war ;D
-
;D tmm kes
kesilmişi war ;D
;D ;D
-
HADİ HAMZA BENİ YAPSANA
-
HADİ HAMZA BENİ YAPSANA
Daha Üst Düzey Turnuva Yetkilisi Başvurusu yapcak kadar mesajın bile yok biraz çalış ondan sonra iste ;)
-
HADİ HAMZA BENİ YAPSANA
kılavuz msj sayın henüz 6.700 küsür :-\
-
HADİ HAMZA BENİ YAPSANA
kılavuz msj sayın henüz 6.700 küsür :-\
Daha sıradak bekleyenler var dimi Halil ;D
-
yaani ;D
-
;D
-
la oglum suan üdty yapmıyom bakın sizin için yoksa hemen kabul edilirim :) :) :) şaka bir yana 2-3 hafta site modlugu yeter bana :) :) :) :)
-
la oglum suan üdty yapmıyom bakın sizin için yoksa hemen kabul edilirim :) :) :) şaka bir yana 2-3 hafta site modlugu yeter bana :) :) :) :)
fazla bile ;D
-
:D :D
-
;D ;D
-
fazla bile ;D
ondan sonra süper modluk ama ;D ;D ;D
-
seni biz en iyisi banlayalım ;D
-
;D ;D ;D