Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 04 Kasım 2007, 20:19:56
-
sitemizde biliyorsunuz tema eklenecek 2-3 vs ve bu temayı sevenler ayrılmayacak çünkü herkes istediğini kullanacak fakat ben düşündüm bu temayı editliyecem ve turuncu renkten alıp lacivert falan yapıcam inanın çok güzel olucak.bilginize sunulur...
-
Eyw saol Cemil Bu fantasia
-
tmm kardeşim çöl ateşini editledim yolladım sana msnden hemen ekle bakalım hatamız ne
-
çok güzel olmuş tema.eline sağlik cemil
-
yawf tema komple değişse hani cemil göstermiştinya onlardan olsa ?
-
yawf tema komple değişse hani cemil göstermiştinya onlardan olsa ?
işte kimse beğenmiyor kardeşim 2 yıldır buna alıştıkları için diyolar yok bu ne yaf hemen değiştirin yok giderim ;D ama istediğin birşey varsa söyle yapmaya çalışalım istediğin şey herşey olabilir...
-
dur şimdi sen hani dolu tema göstermiştinya bakayım ona
-
PREMİUM FANTASİA
Kanka bunu ekleyin
isteyen kullanır
yok ben şu temayı istiyom çoğu kişide bu temayı seçti derseniz başka tema üzerinde onuda ekleyelim
yani 2 veya 3 tema olsun isteyen kullansın istediğini?
-
;)
-
PREMİUM FANTASİA bu tema güzel ve şuan ki editlenmiş çölateşide güzel eğer isterseniz bnm pcde çok tema var 25 tane felan var yollayabilirim pm atın msn veririm yöneticiler ;)
-
PREMİUM FANTASİA bu tema güzel ve şuan ki editlenmiş çölateşide güzel eğer isterseniz bnm pcde çok tema var 25 tane felan var yollayabilirim pm atın msn veririm yöneticiler ;)
SEN BANA AT LAZIM OLURSA GÖNDERİRİM HAMZALARA ;)
-
tmm kardeş msn attım pm ile eklersin