Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 04 Kasım 2007, 22:20:40
-
EVET BEYLER MADEM TEMA DEĞİŞTİRMEK STEMİYORSUNUZ BENDE ÇÖL ATEŞİ ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPIP TEMAYI BU HALE GETİRDİM UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR.UFAK TEFEK HATALAR OLABİLİR İLK TEMA EDİTİM UPDATE YARIN GEŞİCEK ;)
-
fena olmamış saol ;) :) ;) ;)
-
renk tonunu beğendiniz dimi .... turuncu yu gördüğünüz için hep malum bu renke alışmak süre istiuecek ama alışırsınız
-
renk tonunu beğendiniz dimi ....
evet :) ;)
-
evt beyler logoyu hallettim simdi sırada google reklamları
-
GOOGLE REKLAMMLARINIDA HELLETTİM
-
EYW SAOL CEMİL GUZEL OLMUA ELLERİNE SAGLIK BBU ARADA DEMİN TEKER TEKER YAZDIM.LOGOYU VE GOOGLE REKLAMLARINI EKLEDİM HADİ HAYIRLI OLSUN
-
Super oldu bence.Saol cemil
-
guzel olmus :)
-
yalniz ,okunmamiş mesajlarin mavi,okunmuş mesajlarin kırmızı olmasina pek alişamadim o kadar
-
yalniz ,okunmamiş mesajlarin mavi,okunmuş mesajlarin kırmızı olmasina pek alişamadim o kadar
ZAMANLA ALISRSIN FİNALI YAPALIMMI BU ARADA GELMISKEN HAZIR _? BIKTIM SORMAKTANH ;D ;D
-
ZAMANLA ALISRSIN FİNALI YAPALIMMI BU ARADA GELMISKEN HAZIR _? BIKTIM SORMAKTANH ;D ;D
Çok geç oldu . yarin akşam yapalim istersen. hep erteliyorum kusura bakma:)
-
TMM
-
elinize sağlık gayet hoş ve güzel olmuş ;)
-
hamza abi o ikonlara alışırsın dedim ya normaldir 2 yıldır çöl ateşi turuncuyu izlemekten mavi acayip gelmiştir güzel ikonlar buldummu paylaşırım ;)
-
eyw
-
Harika olmuş Cemil ellerine sağlık. Öncekisinden daha iyi oldu bana kalırsa ;)
-
Harika olmuş Cemil ellerine sağlık. Öncekisinden daha iyi oldu bana kalırsa ;)
sağolasın kardeşim...evet bu önceki renk tonularından dahi iy bir tema oldu....
-
bi de fantazya yı denesek
-
ben fantasyayı koydum ama guzel durmadı istersen yeniden koyayım
-
evet bu oyun sitesi için uymadı. ??? bu arada abdullah editlemelerim devam ediyor sana editlediğim şeyleri yrn falan yollucam ;)
-
bence koyu renkler gözü yorar
değişik ollmuş ;D
-
bence koyu renkler gözü yorar
değişik ollmuş ;D
bu renkler bence gayet iyi hemde KARAGÜMRÜĞÜmüzü simgeliyor :D ama yanlış anlamayın KARAGÜMRÜK için bu renkleri kullanmadım bir kaç büyük smf forumu gezdim ve en çok kullanılan güzel olarak kırmızı siyah tonunu buldum...
-
cemil hani şu yeni temalar eklemiştin seçmiştik onlardan yükle bea iyi olmazmı ?
-
cemil hani şu yeni temalar eklemiştin seçmiştik onlardan yükle bea iyi olmazmı ?
benim için farketmez kardeşim sen onu değerli oyunsiteniz üyelerine sor ben dünden razıyım ;)
-
kanka bende razıyımda ok o topice msj atayım ;D
-
evet ya apo biz göremedik fantazya yı
-
;)
-
tamam halil yukluyom bak
-
al fantasia
-
gordun mu halil
-
la biz yokken yükleme apo
-
la biz yokken yükleme apo
;D
-
yükle yükle diyoz yok oluyo biz çıkar çıkmaz temayı yüklüyo ;D
-
;D ;D
-
beyler yazı hala turuncu yakında yazılarıda kırmızı yapıcam..ve şuan site için logo yapmaya çalışıyorum ;)
-
bekliyoruz ;)
-
beyler yazı hala turuncu yakında yazılarıda kırmızı yapıcam..ve şuan site için logo yapmaya çalışıyorum ;)
eyw cemil bekliorz
-
tema yı değiştirseniz bi ;D
-
Apo sen temayı ekle hem çöl ateşi dursun hem bu nolacak sanqi
hem biz daha görmedik