;D heralde olm her turnuvada ya bırıncı ya 2. oluyomolm bide biz my team cupta şampoiyon olmuştuk onuda saydın mı unutma ha ;D
no
ffcleri kattın mı cemal
kac sampıyonlugun varkı
ffc lerı saysak genede gecemıyosun benı ;D omffcler 4 kısılık sayılmaz zaten
hamza çok şampiyonluğun war die sayılması bence çok saçma geçen sene sayılıormuydu hyr osc 3.lüğü bile sayılıor omffc ler mi sayılacakffc lerı saysak genede gecemıyosun benı ;D omffcler 4 kısılık sayılmaz zaten
OMFFC Lerde sonuçta 2 kişiyi yenerek şampiyon oluyorum
16 Kişilik turnuvalarda 4 kişiyi yenerek şampiyon oluyoruz ve 4 puan aliyoruz galiba
Omffcler içinde en azindan 1 puan verelim bence.Sonuçta bu şampiyonluklarda bizim gücümüzü gösteriyor ve siralamayi etkilemeli
Bu arada FFC Ve OMFFC ler artik genelde hep 4 ya da 6 kişilik oluyor.o yüzden ffc yi sayarsak omffc yi zaten saymaliyiz
hamza çok şampiyonluğun war die sayılması bence çok saçma geçen sene sayılıormuydu hyr osc 3.lüğü bile sayılıor omffc ler mi sayılacakffc lerı saysak genede gecemıyosun benı ;D omffcler 4 kısılık sayılmaz zaten
16 Kişilik turnuvalarda 4 kişiyi yenerek şampiyon oluyoruz ve 4 puan aliyoruz galiba
Omffcler içinde en azindan 1 puan verelim bence.Sonuçta bu şampiyonluklarda bizim gücümüzü gösteriyor ve siralamayi etkilemeli
Bu arada FFC Ve OMFFC ler artik genelde hep 4 ya da 6 kişilik oluyor.o yüzden ffc yi sayarsak omffc yi zaten saymaliyiz
karismak istemem ama madem omffc ve offc kücük turnuwalar
omffc felan sayilmio niye öle bir turnuwa yapioz ölesine mi oynuoz
tüm yapilan fifa08 turnuwalari sayilmali bence.
Benim çok şampiyon olup olmamam önemli değil.Fazla şampiyonluğum olmasa bu kadar ısrar etmezdim tabi ama sonuçta Toplamda 25 defa omffc ve ffc lerde Şampiyonluk ipini göğüslemişim.Bu 25 Şampiyonluğu kazanirken en az 40-50 galibiyet de almişim demek.Bana kalırsa Bu aldiğim galibiyetlerde sıralamayi etkilemeli.Yinede sen bilirsin cemal.Listeyi hazirlayan sensin
Benim çok şampiyon olup olmamam önemli değil.Fazla şampiyonluğum olmasa bu kadar ısrar etmezdim tabi ama sonuçta Toplamda 25 defa omffc ve ffc lerde Şampiyonluk ipini göğüslemişim.Bu 25 Şampiyonluğu kazanirken en az 40-50 galibiyet de almişim demek.Bana kalırsa Bu aldiğim galibiyetlerde sıralamayi etkilemeli.Yinede sen bilirsin cemal.Listeyi hazirlayan sensin
TABI YARISINDAN COGU HUKMEN ;)
omffc lerı eklemıcem hamza ıstersen 8 ffc sampıyonlugunu lısteye yazım ;)
MAÇLARIMIZI YAPALIMMI MUSAIDSEN CARLING CUPTA EKLENDI ?
Hamza ordmsn ?
beni yenemeyen adam nasil birinci olur anlamiyorum. neyse kendi çapinda egleniyor arkadas sanirim.
beni yenemeyen adam nasil birinci olur anlamiyorum. neyse kendi çapinda egleniyor arkadas sanirim.
:D BU LAFIN UZERINE GITTIM MAC TEKLIF ETTIM 2 MAÇ YAPTIK 2 SINIDE ALDIM SIMDI KABULLENIR HERALDE
BU ARADA hamza macları yapalım hadı bu sfer de atlatma ;)
LİSTE GÜNCELLENMISTIR ...
LA LİGA CUP ŞAMPİYONU OLAN CEMALAKKO'NUN PUANI 23 ' E CIKMISTIR ...
ULTRA SUPER CUP SAMPIYONU BYKLAVUZ'UN PUANI 9 ' A CIKMISTIR VE 4. SIRAYA YERLEŞMİŞTİR ...
LİSTE GÜNCELLENMISTIR ...ultra süper cup ha ok o zmn bende wolf la oynuyacam çünkü bende 2lig a da şampiyon oldum
LA LİGA CUP ŞAMPİYONU OLAN CEMALAKKO'NUN PUANI 23 ' E CIKMISTIR ...
ULTRA SUPER CUP SAMPIYONU BYKLAVUZ'UN PUANI 9 ' A CIKMISTIR VE 4. SIRAYA YERLEŞMİŞTİR ...
iyide ben 8 kişilik ffc görmedim oyunsitenizde ;Dffc 24 e bak ;)
o da 4 :D
İMZAN YAKIOR KLAVUZ ;D ;D
senınde zuahaha ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
İMZAN YAKIOR KLAVUZ ;D ;Dsenınde zuahaha ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D imza derdim yoq benim...ama tolgaya takarız imzayı bi ara :D
aferim;D imza derdim yoq benim...ama tolgaya takarız imzayı bi ara :D
k.3.s :D
cemala benzemem terbiye wermem ben cemal gibi.
Terbiyeyi Fifa DERSsi vererek Ögrettiririm ben Adama.! ;)
;D ;D ;Daferim;D imza derdim yoq benim...ama tolgaya takarız imzayı bi ara :D
k.3.s :D
cemala benzemem terbiye wermem ben cemal gibi.
Terbiyeyi Fifa DERSsi vererek Ögrettiririm ben Adama.! ;)
rahat olun ben geldim :D cemal alacam tahtını elinen kusura bakma kankam :D :D :D
3 tane ffc şampiyonluğum var beyler
1 tane carling şampiyonluğum
1 tanede ffc finalim var cemalle yapalım hemen
omffcler sayılıyor mu sayılıyorsa sayayım bir
nası gelio iki tane yenilgin var benim şampiyon :D benim 1 tane yenilgi son maçım kaldı sinoplu bana ulaşmazsa hükmen oda :Dsana ulaşamazsa o hükmen alır olm :D
;Dnası gelio iki tane yenilgin var benim şampiyon :D benim 1 tane yenilgi son maçım kaldı sinoplu bana ulaşmazsa hükmen oda :Dsana ulaşamazsa o hükmen alır olm :D
(http://www.imgloadtr.com/uploads/a5b363e5bf.jpg)LİSTE GÜNCELLENMİŞTİR 21.11.2007 ...
LİSTE GÜNCELLENMİŞTİR...!bende ultra lig de 2. oldum puanımı wer
CEMALAKKO CARLİNG CUP 2. SI OLDUGU ICIN PUANINI 25'E CIKARMISTIR...!
SENCERU ULTRA CUP ŞAMPİYONU OLARAK PUANINI 8 E ÇIKARTIP LISTEYE ONEMLI BI GIRIS YAPMISTIR...! :P
CARLING CUP ŞAMPİYONU OLAN HAZERIN PUANI 4 E YUKSELMISTIR FAKAT BUNA RAGMEN ILK 10' A GIREMEMISTIR...! ;D
VE LISTEYE KULLANICILARIN DÜŞÜŞTE , YUKSELİŞTE OLDUKLARINI IFADE EDEN OK TUŞLARI EKLENMİŞTİR !...
(http://img141.imageshack.us/img141/6158/qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqtr2.jpg)
LİSTE GÜNCELLENMİŞTİR 01.12.2007 ...
SIRALAMADAKI KİŞİLERİN YANINDAKI OK İŞARETLERİNİN ANLARMLARI:
YESİL OK İŞARETİ: KİŞİNİN YÜKSELİŞTE OLDUĞUNU BELİRTİR
MAVİ OK İŞARETİ: KİŞİNİN SABİT YERİNİ KORUDUĞUNU BELİRTİR
KIRMIZI OK İŞARETİ: KİŞİNİN DÜŞÜŞTE OLDUĞUNU BELİRTİR
benım 9 puanım var ??? ??? ??? ???
tmm sen 9 puandasın yarın lısteyı guncellıcem ;)
tmm sen 9 puandasın yarın lısteyı guncellıcem ;)
hamza bu sene güçlü adam sayısı geçen seneye göre az gibi geldi bana.Geçen sene en az 10 adam vardı kafa kafaya oynayacak bu sene onu göremedim.Tabi ben kendim çok iyiyim demiyorum daha yeniyim :) ama listede bir çekişme yok yani onu diyorum
beyler sıfırdan bi liste yapalımmı