Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => GALATASARAY => Konuyu başlatan: Just4kiLL - 19 Ağustos 2006, 18:24:25

Başlık: 4'le gel Aslanım!
Gönderen: Just4kiLL - 19 Ağustos 2006, 18:24:25


Geçen hafta Kayseri'yi 4 golle geçen ve Vestel Manisaspor ile geçen sene oynadığı iki maçıda 4 golle kazanan Galatasaray, Manisa karşısında 3. sınavına çıkıyor

Süper Lig'de son 20 sezonda oynadığı 3. hafta maçlarının hiçbirini kaybetmeyen Galatasaray 21. sezonda Vestel Manisaspor deplasmanında. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20:00'den başlayacak karşılaşmayı Cem Palila yönetecek. Dün akşam saatlerinde İzmir'e giden Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Ümit Karan, Yalçın Ayhan, Hasan Kabze'nin dışında Fevzi, Volkan, Ferhat, Özgürcan ve Ergün'ün de kadroda yeralmadı.

2 maçta 8 gol

Galatasaray Süper Lig’de V.Manisaspor ile daha önce oynadığı 2 maçı da kazandı ve bu iki 2 maçta rakibine 8 gol attı. V.Manisaspor’u deplasmanda 4-1 yenen Galatasaray, kendi evinde 4-2 mağlup etmişti. İki maçta da gol atan Galatasaray’lı Necati Ateş 3 gole tanesine imzasını atarken diğer goller Ümit Karan(2), Sabri Sarıoğlu, Rigobert Song ve Volkan Arslan tarafından atılmıştı.

Faullere dikkat

V.Manisaspor bu sezon oynanan 2 maçta 41 faul yaptı ve en fazla faul yapan takım oldu. V.Manisaspor maç başına 20.50 faul yaparken, geçtiğimiz sezonda maç başına 18,64 faul yaparak en çok faul yapan takımdı.

GALATASARAY: Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Orhan, Sabri (Hasan Şaş), Ayhan, Mehmet (Okan), Arda, İliç, Hakan Şükür

VESTEL MANİSASPOR: Bülent, Burak, Johana, Ümit, Hakan, Uğur, Borbiconi, Selçuk, Zelenka, Holosko, Meduna,

STAT: 19 Mayıs

SAAT: 20.00

HAKEM: Cem Papila

YAYIN: Lig TV
Başlık: 4'le gel Aslanım!
Gönderen: Abdullah - 25 Haziran 2007, 16:02:34
haberi bizimle paylaştiğin için teşekkür ederm
Başlık: 4'le gel Aslanım!
Gönderen: Force23 - 19 Ağustos 2007, 15:12:18
Paylaşım için teşekkürler