Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => TURKCELL SUPER LİG 2006/2007 SEZONU => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => İDDAA => Konuyu başlatan: Sinoplu57 - 24 Kasım 2007, 17:02:35
-
TURNUVADAKİ RAKİPLERİNİZLE SOHBET EDEBİLİR VE SORULARINIZI VE SORUNLARINIZI BURADA PAYLAŞABİLİRSİNİZ
-
bşrlr
-
BAŞIRLAR
-
izmirli ne zmn yapalm
her zmn :D
-
!!!Q!L@\/uZ!!! ne zmn yapalım
-
benim rakip yok
yedek kayıtım gel yapalım ;) ;)
-
olm cemal gelir lan daha rakip daha var perşembe günü son...
sencer senin turnuvaya gireceginden korktu cemal :D :D :D :D şaka tabi :) :) :)
-
ondan korkan onun gibi olsun girse ne farkeder :D
-
hadi ordan..
-
hehe :D
-
zikerim senı sencer edıtleme lan ;D
-
zikerim senı sencer edıtleme lan ;D
çoğaltırım cemal :D
-
şşşşş
-
adam olun doru konuşun ;)
-
benim rakip yok
1.yedek kayıt benm cemaL ;)
-
benim rakip yok
1.yedek kayıt benm cemaL ;)
evet 1.yedek batu.öncelik onda
-
sana noluo laa bi kendi aramızda :D herife bak :D
-
SANANE LAN BIZ SAKALASIYORUZ ARAMIZDA !!!
-
SANANE LAN BIZ SAKALASIYORUZ ARAMIZDA !!!
;D ;D
-
bana sordun mu ;D ???
-
SANA BELEDIYE SORUSN A<m<K ADAMA BAK LAN ;D
-
kes tamam
-
;D
-
kes tamam
kıme kes dıyosn lan sen !!!!!!!!
aklını karıslarım senın
-
karışla aqü ;D kaç karış çıkçak merak ediyom
-
SANA BELEDIYE SORUSN A<m<K ADAMA BAK LAN ;D
ya bişiy dikkatimi çekti başka biri a<m<k dese hemen uyarıyonuz ki bunu forumda gördüm herhalde biriniz bunu a<m<k demedende yazabilirsin dedi ama adminlerde biri yazsa nedense kimse bişiy demiyo...acayip bişi değil mi???????
-
biz milletee küfür bakımından sölemiyoruz birbirimizle dalga geçioruz... biz sizin gibi deiliz a.q lafına birbirimize küselim kavga edelim.. siz öle bişeysinizki a.q dese biri öbürkü ana bacı gidio... anladınmı güzel kardeşim.. !
-
ya kardeşim ben ne demek istediğini gayet ii anlıyorum bizde arkadaşlarımız arasındada sık sık kullandığımız bi lafdır ayrıca bu ne bu siz sanki küçümser gibi ben sadece şahit olduğum bişiyi anlatıyorum kii gördüğüm yazıda küfür değil sitem anlamındaydı bilmiyosan olay hakkında yorum yapma please
-
küçümsemek gibi bir amacım yok :) bugün bi anda forumda karıştı ortalık... kılavuzla white strom birbirine girdi bi anda küçük bi olaydan ondan kafam orda kalmış ksra bkma :)
-
önemli değil senin dediğin olayla benim dediğim olay farklı sen karıştırdıysan önemli değil çünkü benim o olaydan haberim bile yokh ;)
-
tmm sorun yok :) mesajlar sohbete taşınıcak arkdaşlar... :)