Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: oltan_16 - 24 Kasım 2007, 23:30:48
-
arkadaşlar asus p4pe-x/te ankartım varda uyarı sesi düüt düüt ötüp duruyo bunu nasıl kapatabilirim bi yolu yok mu bi yardım ederseniz çok sevinirim...
-
yardım edebilecek biri yok mu?? :(
-
bi fikrim yok fiikri olan olursa arkadaşa yardım edelim beyler
-
bi fikrim yok fiikri olan olursa arkadaşa yardım edelim beyler
evet.bilen varsa yardmcı olsn beylr
-
bilen ?
-
Bilen yoh mu
-
Kardes Bu ses kasadan mı geliyor ?
Eger kasadan geliyorsa bir bilgisayarcıya goturmne gerekebilir.Taktıgın her hangi parca ile uyum saglamayabilir.
-
Eger kasadan geliyorsa bir bilgisayarcıya goturmne gerekebilir.Taktıgın her hangi parca ile uyum saglamayabilir.
arkadaşlar asus p4pe-x/te ankartım varda uyarı sesi düüt düüt ötüp duruyo bunu nasıl kapatabilirim bi yolu yok mu bi yardım ederseniz çok sevinirim...
kardes eger ses kasadan gelıyorsa bır sorun olması gerekır bu sesı kesemezsın pc yı aldıgın yere yada yetkılı servısıne gotur derım cok kurcalamdadn
-
kardes eger ses kasadan gelıyorsa bır sorun olması gerekır bu sesı kesemezsın pc yı aldıgın yere yada yetkılı servısıne gotur derım cok kurcalamdadn
bencede
-
Abi uyum sağlamasa pc açılmazki.Yani ben öle biliorum ;D
-
Abi uyum sağlamasa pc açılmazki.Yani ben öle biliorum ;D
:D Dogru diyorsun