Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: Senceru - 25 Kasım 2007, 23:47:16
-
Evet Arkadaşlar... Bu Geceden Sonra Bana Meydan Okuyabilirsiniz Gereksiz Mesajlar Yazmayın Ben Burayı Sık Kullananlara Ekliyorum Her Gün Bakıcam... Meydan Okuyanları Yenip Başlıktaki Mesajıma Eklicem :) Herkezi Beklerim... Bug lı,Bug Sız,Herşey Serbest Hiç Farketmez... Bekliyorum....Lütfen Meydan Okumanız İçin Bir Teklif Vericeksiniz... Şu Şekilde Olsun... Nick Değişimi,İmza Değişimi,Avatar Değişimi...
Kayıt Bölümü :)
Nick :
Teklif :
Msn :
-
Maniak_VagranT
İmzasına [2 gün]
[email protected]
-
Ok Öğleden Sonra Yapalım Sonucuda Yazalım :)
-
ZUHAHAHA
ALANINA KOYIM SENIN ADAMA BAK LAN :D ALAN ACMIS KENDISINE
GEL MSN YE VERIM ELINE ;D ;D ;D
-
Kayıt Yaptır Sırada Kılavuz var :D :D en son ne zman yendin la beni sen :D 1 ay öncemi :D
-
LAN DAHA 3-4 GUN ONCE 3-0 YENIYODUM CIKMADINMI OYUNDAN ELLERIM TITRIYO OYNIYAMIYOM DIYE EHEHEHHE ;D ;D ;D
-
lan sabahın köründe gelmişin maç diye :D ellerim titriyo tabii 30 dk sonra naaptım :D indirdim :D aşağı :D
-
;D
-
gel msn e 1 haftalık imzasına...
-
;D
ZUHAHA İMZAYA BAK :D :D (hanzer cok classic yapmısın imzayı :D yaptın mı benim gibi yapcan ;))
-
:D SENCERIN HESABINI KESTIM IMZASINI BIRAZDAN GORURSUNUZ
-
:D SENCERIN HESABINI KESTIM IMZASINI BIRAZDAN GORURSUNUZ
cemal köşeden bala yendin :D vura vura kaleci içeri atıo a.q :D nese tebrikler...24 saat kalıcak imza sonra bi daha karşıma çıkma fena yapıcam :D
-
LAN IBINE SENDE BI GOLUNU KOSEDEN ATMADINMI ;D
-
Senceru ya Meydan Okuyorum. . .
-
olm 1 gol olurda 2 gol olmaz ;D
-
whitestorm ekle [email protected] :)
-
hamachiye gel :
DEMON08
123
-
;D ;D
-
hamza görüon harcıyom milleti :D
-
IMZANDAN BELLI ZUAHAHAHAH :D :D :D
-
IMZANDAN BELLI ZUAHAHAHAH :D :D :D
;D ;D ;D
-
olm cemal çok konuştun :D sabahın köründe ilk maçımı senle yaptım heralde yenilicem a.q :D yapıcak birşey yoktu :D yarın imza kalkıo sonra ypaıcam imzasına harcıcam seni yorma kafanı :D
-
Burqi
İstedigin kAdar
[email protected]
;) ;)
-
;)