Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => OYUNCULARIN SOHBET YERİ => Konuyu başlatan: erhanerhanerhan - 29 Kasım 2007, 16:25:24
-
TOPU İĞNE DELİĞİNDEN GEÇİRDİ
Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Lyon, kendi evinde Barcelona ile 2-2 berabere kaldı.
Gol düellosü şeklinde geçen karşılaşmada Barcelona'nın gollerini 3. dakikada Iniesta ve 58. dakikada penaltıdan Messi kaydederken, Lyon'u ipten alan isim Juninho oldu.
Maçın 7. dakikasında Lyon'a beraberliği getiren ilginç gol hem şaşırttı hem sevindirdi. Uzaklardan kullanılan serbest vuruşta top, hiçbir futbolcuya değmeden beklenmedik bir şekilde gol olunca, vuruşu kullanan Juninho da dahil olmak üzere herkes şaşırdı.
http://spor.samanyoluhaber.com/ShowNews.aspx?NewsId=17069 (http://spor.samanyoluhaber.com/ShowNews.aspx?NewsId=17069)
Karşılaşmanın bitimine 10 dakika kala sahneye tekrar çıkan Brezilyalı yıldız, attığı golle Lyon'a 1 puanı kazandırmayı bildi.
Bu sonucun ardından Barcelona gruptan çıkmayı garantilerken, Lyon gruptan çıkma şansını son maça bıraktı.
-
VAY ANASINI ADAM SANKI FİFA OYNUYO :) ;D
-
cemal gel lan bi fifa 07 yapak canım sıkıldı ;D ;D ;D
-
07 OYNAMIYORM ARTIK DAYI :D TUSLARA GITMIYO ELLERIM FARKLI 07 ;D ;D ;D
-
zuahah bende bunu bekliyordum seni eleyelim o zaman fifa 07 finalinden ;D ;D ;D ;D ;D
-
zuahah bende bunu bekliyordum seni eleyelim o zaman fifa 07 finalinden ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D :D ;) ;)
-
erhan kaldır şu imzayı ya midem bulanmaya başladı ;D
-
pazartesi ye kdar durcak ımzasına mac yaptım ama ben kaldıryom ıgrenc olmus
-
evt kaldır bencede çok kötü duruyo yenildiğin kişiye söyle daha uygun imza bulsun :)
-
juninho bu ne zmn nerden atacağı hiç belli olmuyo müthiş bi oyuncu gerçekten
-
pazartesi ye kdar durcak ımzasına mac yaptım ama ben kaldıryom ıgrenc olmus
;D
-
juninho bu ne zmn nerden atacağı hiç belli olmuyo müthiş bi oyuncu gerçekten
evet.ilerleyen yaşına rağmen halen eskisi gibi mükemmel goller atmaya devam ediyor
-
çok şaşırılacak bi durum değil bence futbol içinde herzman olan bişey kim bilir aynı pozisyondan kaç gol atılmıştır aynısı alexin bjkye attığı gol gibi kadıköyde geçen sezonlarda alex vuruyo kimse dokunamıyo top yere çarpıp gol oluyo hooijdonk mesela ilk geldiği yıl antepğe bi go lattı frikikten korner çizgisi yakınlarından asıl onun attığı gol ine deliğinden geçti kaleci kapattığı köşeden gol yedi ;D şaşırılıcam bi durum yok yane :D
-
çok şaşırılacak bi durum değil bence futbol içinde herzman olan bişey kim bilir aynı pozisyondan kaç gol atılmıştır aynısı alexin bjkye attığı gol gibi kadıköyde geçen sezonlarda alex vuruyo kimse dokunamıyo top yere çarpıp gol oluyo hooijdonk mesela ilk geldiği yıl antepğe bi go lattı frikikten korner çizgisi yakınlarından asıl onun attığı gol ine deliğinden geçti kaleci kapattığı köşeden gol yedi ;D şaşırılıcam bi durum yok yane :D
hep fenerliler attı dimi bu golleri fenerbahçe tkmndan bi kişi böle gol atmadı alex'in attığı gol ile juninho'yu karşılaştırmak saçma olur ;)
-
juninho alırrr hooijdonk u üstüne alex ikoyar üstüne tümeri koyarr çoğaltır :D
-
bu valdes gerçek hayattada salak a...q :D
-
;D ;D ;D ;D
-
hep fenerliler attı dimi bu golleri fenerbahçe tkmndan bi kişi böle gol atmadı alex'in attığı gol ile juninho'yu karşılaştırmak saçma olur ;)
örnekte verilmiyo a<q ;D