Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN ULTRA LİGLER => FİFA 08 LEAGUES => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => ULTRA LİG "A" 3. SEZON => Konuyu başlatan: Hamza - 29 Kasım 2007, 21:01:33
-
** SENCERU ** : 18
İZMİRLİ : 15
CEMAL : 9
PESİMİST : 3
AMETT : 3
WOLF : 3
PUSAT : 3
SİNOPLU : 0 PUAN
-
Allah Kahretsin Şampiyon Olmuşum Ya... :D
-
Beyler bence bu sezon sadece 1 kişi düşsün b ligine .PESİMİST,AMETT,WOLF Ve PUSAT birer maç kazanmişlar.hepsi 3 puanda
-
sencer tbrkler bu arada :=)
replerini kendin yollamişsin ztn :)
-
hyr bende rep yollama yetkisi yok hamza... o rep im zaten vardı ;) bu arada siteler arası turnuva ve fifa 08 ultra lig in resimleri çıkmıyor anasayfada onlarıda bi düzeltirsen...
-
hyr bende rep yollama yetkisi yok hamza... o rep im zaten vardı ;) bu arada siteler arası turnuva ve fifa 08 ultra lig in resimleri çıkmıyor anasayfada onlarıda bi düzeltirsen...
hmm tmm
DA
o 1500 repi nereden kazanmiştın sen aga =)
-
eski yöneticiliğimden çok eski... bende yetki varmıki hamza sorguluosun :) 2000 yap repimi sen düz hesap ;)
-
eski yöneticiliğimden çok eski... bende yetki varmıki hamza sorguluosun :) 2000 yap repimi sen düz hesap ;)
tmm knka
-
iyi kumeye dusmedım ;D
-
;D
-
cemal sencer snn 2 katı fazla puan toplamış zuhahaha ;D
-
SANANE ! ?
-
eheuue :D
-
;D ;D
-
SANANE ! ?
:D :D
üzülme len nolcak bir turnuva bu bende sana yenilmesem şampiyon olucaktım biliom eurodan bana sinirlisin yendim die ;D
-
SANANE ! ?
üzülme len nolcak bir turnuva bu bende sana yenilmesem şampiyon olucaktım biliom eurodan bana sinirlisin yendim die ;D
SANA YENILDIM DIYE DEIL COK KOTU OYNUYORUM BU ARALAR MORALIM BOZUK BIRAKMAYI BILE DUSUNUYORM BAZEN FIFAYI !
-
SANANE ! ?
SANA YENILDIM DIYE DEIL COK KOTU OYNUYORUM BU ARALAR MORALIM BOZUK BIRAKMAYI BILE DUSUNUYORM BAZEN FIFAYI !
yok la bırakma yoksa hep ben 1. olurum beni engelelyen tek sen varsın 8)
-
zuauahua ben yokjkmuym lan izmirli :D
-
;D
-
olm sen soradan gelion dur gönlünü alıom adamın :D
-
ehueuhu :D
-
:) :) :)
-
Kim Küme Düşcek