Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: vivalabam2 - 09 Aralık 2007, 21:49:29
-
Adam gibi konu açtım taşımayın !!!
e-mailim yanlış ben vivalabam e-mail yanlış olunca gönderdiğim aktivasyon koduda olmayan bir e-mail e gidiyor!
Hesabı giremiyorum yardım istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Yöneticler yardım edin hiç cevap yazan yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :o :( >:( :-\
-
hamza gelince Sorun hal olur
bizim onu düzeltmeye yektimiz yok !
-
hatırlarsan daha demin hamzaya çağrı yaptım taşıdınız adam online niye yoksa benim mesaj kasmam lazımdı
-
bilmiorum ama hamza online deil
-
daha demin online dı neysee halleder yarın
-
bekle
elbet hallolur ;)
-
SEN ALDIGIN E-MAİL Lİ BİZDEN DEĞİL HOTMAİL.DEN ALIYORSUN VİLABABAM.
SİFRE HATIRLARMA SECENEWGİNİ KULLANARAK YAP
-
anlamadın apo ;D
şimdi bu arkadaş siteye üye olayım die başka mail vermiş sallamış yane ;D aktive istioya ondan gelmemiş dio değiştirmek istiom mailimi dio anladınmı ;D
-
abi öyle değl e-mail yanlış ben msn i o yapmak istiodum şeyi değil e- postayı değil yani yanlış yaptım ama değiştiremiorum çünkü hesabıma giremiyorun
-
ne yapayım e postanı kardeş? buradan söyle bana düzeltyim hemen
-
UYELİK ADIN NE KARDES.BEN PANELDEN ETKİNLESTİREYİM
-
TAMAM HALEETTİM.
VİLABABAM
-
TAMAM HALEETTİM.
VİLABABAM
eheh vilababam :D ;D ;D ;D
-
abi ben vivalabam bak sana iza etmeye çalışam bu aralar giremiorum şu an e-posta olarak kullandığım vivalabam@oyunsiteniz.com yanlış şifrem deyişti giremiorum.senden istediğim e-posta mı vivalabam@windowslive.com diye değiştirmen ok?:D
-
yaptım kardeş tmm ;)
-
allah ne muradın varsa versin de bi de aktivasyon kodu yollar mısın ben gönderemedim :D
-
oke ;)
-
abi harikasın süpersin çok saolasın :D harbi saol
-
;)
-
saol zeynel
-
:D
-
;D