Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => NBA LIVE 2008 TURNUVALARI => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 5.NBA 08 TURNUVASI => Konuyu başlatan: Hamza - 21 Aralık 2007, 16:31:28
-
5. OYUNSİTENİZ NBA 08 TURNUVASINA KATİLACAK OLAN 5 KATİLİMCİMİZ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSİZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM
LİGİMİZİN TAMAMLANMASİ İÇİN VERİLEN SON TARİH : 23 ARALIK PAZAR GÜNÜDÜR . BU TARİHE KADAR MAÇLARİNİ OYNAMAYİP TOPİC ALTİNDAN RAKİPLERİNE HERHANGİ BİR SÜRE VERMEYEN KATİLİMCİLARİMİZ HÜKMEN ELENECEKLERDİR
CEMO
PCANER
GS_12
VİVALABAM
-
Başarilar beyler
-
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=81303.0
HERKES BURAYİ OKUSUN LÜTFEN !
ÇOK ÖNEMLİ
-
CEMO
PCANER
GS_12
VİVALABAM
bu 4 katilimcimizdan başka kimler vardi daha önce turnuvamızda beyler
-
Bu kadardı galiba hamza
-
yok 6-7 kişi flndik ama isimlerini unuttum malesef :(
-
caner kaydini onaylar misin sende kayit yerinden
-
Tamam hamza onayladım..
PCaNeR 74-68 Cemo
Vivalabam PCaNeR maçı tekrarlanacak..
Gs_12 ile oynamadım..
Diğerlerini de boşver bu turnuva 4 kişilik olsun artık napalım..
-
Cemo36=Phoenix
Phoenix62-46Lakers
gs_12=Lakers
Ve
Cemo36=Phoenix
Istgood-boy=Indiana
Phoenix69-57Indiana
Bu arada Hamza bide Istgood-boy vardı.
-
Tamam hamza onayladım..
PCaNeR 74-68 Cemo
Vivalabam PCaNeR maçı tekrarlanacak..
Gs_12 ile oynamadım..
Diğerlerini de boşver bu turnuva 4 kişilik olsun artık napalım..
tbrkler caner.
-
Cemo36=Phoenix
Phoenix62-46
gs_12=Lakers
Ve
Cemo36=Phoenix
Istgood-boy=Indiana
Phoenix69-57Indiana
heh tmm . istgood_boy u hatirladim
beyler ona biriniz tekrar üye olmasini söyler mi acaba.büyük ihtimalle gitmiştir üyeliği
-
Cemo36=Phoenix
Phoenix62-46Lakers
gs_12=Lakers
Ve
Cemo36=Phoenix
Istgood-boy=Indiana
Phoenix69-57Indiana
bu arada tebrikler 2 de 2 yapmişsin :)
-
Görürsem söylerim Hamza dün açıktı zaten.Bu arada Caner yazdı ona yenilmiştim 3te 2 Vivalabamlada şimdi oynucaz 29-19 öndeydim oyundan attı.Bu arada bide madness vardı ama o hiç girmiyor.
-
Görürsem söylerim Hamza dün açıktı zaten.Bu arada Caner yazdı ona yenilmiştim 3te 2 Vivalabamlada şimdi oynucaz 29-19 öndeydim bağlantı kesildi.Bu arada bide madness vardı ama o hiç girmiyor.
tmm çok saol cemo
maddness a da söylersen gerçekten memnun olurum
ikisinide dahil ederiz tekrar lige
-
Gs_12 ile giriorum beyler vivalabam 78-77 yendi galiba beni haberiniz olsun ;)
-
Gs_12 ile giriorum beyler vivalabam 78-77 yendi galiba beni haberiniz olsun ;)
tmm caner.başarilar
-
hamza yendim bide 4. turnuvadan kalan 25 rep ide atarsan çok makbule geçer :D
-
tabi hemen yolluyorum agam
-
tbrkler bu arada :)
-
Madness'ın hamachisini falan bilmiyorum ama.Onu sen bulmuştun
-
Cemo36-Vivalabam maçında vivalabam devam etmek istemediği için kendi onayı ile hükmen maçı kaybetmiştir.
-
Bu arada hamza cemonun Istgood-boy ile yaptığı maç geçersiz olsun.. cemonun 2 galibiyeti var galiba 1 yng var bnde şu an vivalabamla yeniden oynuorum yenersem cemoyla final yapıcam ;) öle olsun lig yapmayalım bi daha da :S kötü oluo..
-
Ama gsli vivalabamı yenerse o zaman işler deişir onunda 2 gl olur :S
-
Madness'ın hamachisini falan bilmiyorum ama.Onu sen bulmuştun
evet ben buldum ama bizim turnuvanın hamachisinde olmasi lazim
-
Cemo36-Vivalabam maçında vivalabam devam etmek istemediği için kendi onayı ile hükmen maçı kaybetmiştir.
oke tbrkler
kaç galibiyetin oldu böylece
-
(http://img178.imageshack.us/img178/5255/galibiyetcf9.th.png) (http://img178.imageshack.us/my.php?image=galibiyetcf9.png)
Gs_12: Denver
PCaNeR: Clevend
Denver 97-Clevend 93
-
:)
-
Sen bana yenildin cemo ;) ondan 2 gl var
-
(http://img178.imageshack.us/img178/5255/galibiyetcf9.th.png) (http://img178.imageshack.us/my.php?image=galibiyetcf9.png)
Gs_12: Denver
PCaNeR: Clevend
Denver 97-Clevend 93
tbrkler kardeş
-
Madness yoksa ben maçlarımı bitirdim sizi bekliyorum beyler ;)
-
Beyler herkes açik bi şekilde kaç galibiyeti olduğunu yazabilirmi? biraz karişik oldu burasi
-
Evet madness yok senin 3 gl yok kardeşim Istgood-boy tturnuva dışı çünkü..Ben vivalabamla yeniden girecem çünkü acayip kastı diğer 2 maçta da.. zaten 1 maçta 1 sayı fark vardı diğer maçı yenildim ama yeniden oynicak ;D
-
Bak hamza benim 1 galibiyet(cemo) 1 yenilgim var(gs_12) 1 maçım daha var vivalabamla
Cemonun 2 galibiyet(vivalabam,gsli) 1 yenilgisi var(pcaner)
Vivalabamın 0 galibiyet 1 yenilgisi var(cemo) 2 maçı eksik şu an gsli ile yapıo yenerse 1 gl 1 yenilgisi olucak ondan sonra beni yenerse 2 gl 1 yenilgisi olacak ve finale kalıcak
Gslinin 1 galibiyet(pcaner) 1 yenilgisi(cemo) var.. vivalabamı yenerse finale kalır..vivalabam yenilirse elenir..
-
Finale grubun ilk 2 si çıksın ;) ve bundan sonra gruplu deil elemeli yapalım karışık oluo..
-
Tablo için saol bu arada vivalabam ikisindede yenilirse ne olucak?
-
Yendi vivalabam benle yaptığı maç çok kastı yenildim ama kabul etmio 1 daha yapmayı :S
-
Bak hamza benim 1 galibiyet(cemo) 1 yenilgim var(gs_12) 1 maçım daha var vivalabamla
Cemonun 2 galibiyet(vivalabam,gsli) 1 yenilgisi var(pcaner)
Vivalabamın 0 galibiyet 1 yenilgisi var(cemo) 2 maçı eksik şu an gsli ile yapıo yenerse 1 gl 1 yenilgisi olucak ondan sonra beni yenerse 2 gl 1 yenilgisi olacak ve finale kalıcak
Gslinin 1 galibiyet(pcaner) 1 yenilgisi(cemo) var.. vivalabamı yenerse finale kalır..vivalabam yenilirse elenir..
hamza abicim caneri yendim ama kabul etmio ilk yaptığımız maçta ben yeniodum yine kastı dedi çıktı cemo ya dedim hükmen yaz diye canerle uğraşıodum şu an 2 gl yle maç yapamıorum hala itiraz ederse çekilcem turnuvadan caner hep yenmek zorunda değilsin yenildiğini kabul et ayrıca hamza ben tekrarlıyalım demeden yendiğim maçı silmiş
-
Bu arada Caner elemeli olursa da haksızlık olur Diyelim ki en iyi iki oyuncu ilk turda karşılaşıyolar.O zaman daha güçsüzler haketmedikleri şekilde iyilerden daha iyi derece yapar.
-
abi yenildğiniz maçlara saygılı olun hamza ne zaman yenildiğim maçta sorun çıkrdım yendim kabul etmio
-
(http://img230.imageshack.us/img230/1736/sonuvc5.png) (http://imageshack.us)
hamza bu da yendiğimin kanıtıdır yarın 2 gl yle yenildiğim farktan devam etcez yenersem 2 galibiyet 1 hükmen olcak puanlara göre kim finalde görcez!
Phoenix Suns:Alper
Cleavlend:Caner!
-
Abi ben kesin finalde miyim? :o
-
Tamam vivalabam finaldesin ama 6.turnuvada görüşecez..hamza elemeli olsun 6.turnuva ve vivalabamla beni eşleştir ;)
-
Abi daha vivalabam gs12 ile oynuyacak.
-
Oynadı yendi..Hamza 6.turnuvayı açarmısın..
-
Tamam o zaman.Vivalabam yapıyo musun hemen?Şu turnuvayı bitirelim.
-
Hamza 6.Turnuva elemeli olursa beni kimle eşleştirirsen eşleştir.Bence özel istek haksızlık olur.
-
Ben sadece vivalabamdan intikam almak istiorum ;D vivalabam kardeşim bi turnuva yüzünden tartışmanın lüzumu yok ;) haksız galibiyet elde etmeye çalıştığım için afedersin ..
-
6.turnuvayı açsan hamza? zevkli geçio katılımcı çok bu gece 2 turnuva bile düzenleyebiliriz hızlı olursak..4 kişilik elemeli düzenleriz.. ;)
-
Caner yavaş ol daha final maçı var
-
Biliorum o tamamlanmadan açılabilir..
-
Biliyorumda bekle biraz.Acele işe şeytan karışır ;)
-
Nasihat etme bana naaptımın farkındayım ;)
-
Vivalabam hadi hemen yapalım şu finali bitsin ya.
-
açarim tabi beyler.yeterki isteyin siz
tüm maçlar tamamlandi mi burada
-
Hamza,lig olarak bittide benlen vivalabamla aynı sonuç çıkardık(2galibiyet,1yenilgi) PCanerde final olsun dedi ben şu anda vivalabamı bekliom.
-
geldim yiiiwruumm
-
bilmem şimdi eşit miyiz ben takip edemedim de siz hesaplamayı yapmışınız final mi oynuycakmışız :D bu arada caner olum bu sefer modemi tamir et! :D
-
Tamam vivalabam atacam zaten onu ;D
-
Phoenix73-67Sanantonio
Cemo36=Phoenix
Vivalabam=Sanantonio
Not:Maçın bitimine 24 saniye kala Vivalabam oyundan çıktı
-
tbrkler cemo
şampiyon mu oldun aga ?
-
olum vivalabam çıktı deme ben savaşırdım hat gitti >:(
-
Phoenix73-67Sanantonio
Cemo36=Phoenix
Vivalabam=Sanantonio
Not:Maçın bitimine 24 saniye kala Vivalabam oyundan çıktı
kardeşim bide 5 farkla yendiğinide yaz hani neyine kapatacakmışsın demesinler ben yenerkende sen çıkmıştın bendede hat düştü ona ne diyecek sin bakalım ben gayet iyi devam ediodum bilmem neden hat koptu >:(
-
İstersen gel ben skoru yazmıştım 73-67 24 saniye devam edelim.Zaten dikkatlice bakarsan önceki mesajlara görürsün skoru.İlk periyot sonunda hat gitmişti 19-14 sen öndeydin.Sonra diğer 3 periyot oynadık.59-48 ben öndeydi.Topla ikisini yine aynı şey.Sonra 24 saniye devam edelim. ;D
-
Beyler kim şampiyon oldu şimdi
ona göre şampiyonluk konusunu açip
6.turnuvamızı başlatayim
-
Ya Hamza ben Vivalabamın cevabını bekliyorum 73-67'yi 24 saniyede kapatabilirse kapatsın. :D
-
ulan hamza beklemesin diye yendim yaz ben 6 saniyede canere 2 üçlükle yenildim 24 saniye aslında çok uzun bir süre sen şahitsin hamza ama yaz şuna şampiyonluğu aç 6. turnuvayı!
-
sen bilirsin viva
o zaman açiom şampiyonluğu