Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: C3MALAKKo - 23 Aralık 2007, 16:31:30
-
Hamza rutbemı aldın gecen bısı demedım vercekmısn tekrar vermıceksen sole bılım ;)
-
bune oğlm ?
-
;)
-
CVP VER HAMZA ?
-
Haftada 5 FFC + 1 Büyük fifa 08 turnuvasi düzenleyip
100 paylaşim konusu açarsan rütbeni veririm cemal
-
hamza msn e uğrasana kardeşim ;) hemen kısabişey konuşucam...
-
yok aga senle msnde konuşmak istemiyorum artik.bizim özel yazilarimizi burada millete gösteriyosun
söylemek istediğin varsa pm at lütfen
-
;D
-
msn e gelirmisn trip atmayı bırak özel yazı falan deildi onlarr beni yardımcı admin yapıcağını söledin bende kanıtladım bazı kişilere karşı.... hem bu konuda konuşucam ;)
-
neden zaten yonetıcıydım ben cocukmu kandırıyon sen ben oncekı rutbemı verıcekmısın dıye soruyorum sana basvuru yapmıyorum !... ;)
-
Herkes çalısıyor bu sitede Cemal eski rutbe için odevin Haftada 5 FFC + 1 Büyük fifa 08 turnuvasi düzenleyip 100 paylaşim konusu açamak
-
neden zaten yonetıcıydım ben cocukmu kandırıyon sen ben oncekı rutbemı verıcekmısın dıye soruyorum sana basvuru yapmıyorum !... ;)
Çalişmayana rütbe yok bu sitede.Çalişmak da istemiyorsan bunu daha kibarca söyleyebilirsin
-
Herkes çalısıyor bu sitede Cemal eski rutbe için odevin Haftada 5 FFC + 1 Büyük fifa 08 turnuvasi düzenleyip 100 paylaşim konusu açamak
Sanamı sordum sence apo ? kes sen
-
Çalişmayana rütbe yok bu sitede.Çalişmak da istemiyorsan bunu daha kibarca söyleyebilirsin
calısmıcam dedımmı ?
NESE VERIYOMSN VERMIYOMSN SIMDI =?
-
bence cemal şuan rütbeye gerek yok... :) zaten sitemizi kapatırsak böle bişey olmaz tabiikide hamzaa ile konştm siteye geri dönücez yani ;) ama olmaz böle bişey yani :)
-
;)
-
??? ??? ???
-
sanirim beni yanliş anladın.bu söylediğim rapor yerinde olacak.yani bunu bi başvuru olarak kabul etmiyorum bende
1 hafta dediğim şey de deneme süreci fln değil
YÖNETİCİ Rütbesine sahip iken 5 ffc açip 1 büyük fifa 08 turnuvasi düzenleyeceksin.100 tanede paylaşim yaptin mi başarili sayilirsin.hepsi bu kadar
Şimdi Bu şartlarla tekrar yönetici olmayi kabul ediyor musun yoksa etmiyor musun ?
-
;D ;D ;D etmez bence tanıdığım cml ama görücez ;D
-
sanirim beni yanliş anladın.bu söylediğim rapor yerinde olacak.yani bunu bi başvuru olarak kabul etmiyorum bende
1 hafta dediğim şey de deneme süreci fln değil
YÖNETİCİ Rütbesine sahip iken 5 ffc açip 1 büyük fifa 08 turnuvasi düzenleyeceksin.100 tanede paylaşim yaptin mi başarili sayilirsin.hepsi bu kadar
Şimdi Bu şartlarla tekrar yönetici olmayi kabul ediyor musun yoksa etmiyor musun ?
oncedende oldugu gıbı konu acmam sartlarım sunlar:
HAFTADA: 1 FFC , 1 BUYUK TURNUVA VE SITEDEKI SACMA OLARLARI DURDURMAK ;)
-
"sitedeki saçma olarlar " dan kastın nedir
-
;D ooohhh ne ala :D
o zaman ben 5 ffc açim 2 büyük turnuva bide saçma konuları taşiim
yardımcı admin oliim :D
-
saçma lıgler , saçma konular , aponun saçma mesajları ve bunun gıbı daha bırcok sey + sıteyı duzene sokrarım dısıplın kalmamıs sıtede nese vermıyosan vermıyorm de uzatmadan hamza..!
-
saçma lıgler , saçma konular , aponun saçma mesajları ve bunun gıbı daha bırcok sey + sıteyı duzene sokrarım dısıplın kalmamıs sıtede nese vermıyosan vermıyorm de uzatmadan hamza..!
tamam cemal hamza ile konusacagım madem bu kadar isteklisin ancak 1 hafta için bu saydıkların olacak oke ;)
-
hamza acil msn e glrmsn
-
Ayrıntılari msnde konuşalim
-
hamza acil msn e glrmsn
tmm geleceğim az sonra
-
tamam cemal hamza ile konusacagım madem bu kadar isteklisin ancak 1 hafta için bu saydıkların olacak oke ;)
yoo sureklı olarak gecerlı olucak ;) zaten rutbem vardı benım anlasma yapmamıs bıle sacma verıyomsn hamza?
-
yoo sureklı olarak gecerlı olucak ;) zaten rutbem vardı benım anlasma yapmamıs bıle sacma verıyomsn hamza?
Anlaşmayi msnde yapalim