Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => TURKCELL SUPER LİG 2006/2007 SEZONU => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => 32.HAFTA => Konuyu başlatan: melih123 - 29 Aralık 2007, 11:52:40

Başlık: Ve Holosko artık Beşiktaş'ta
Gönderen: melih123 - 29 Aralık 2007, 11:52:40
(http://www.sporx.com/images/1/29/5209_7532_565_sondakika001.jpg)

Ve Holosko artık Beşiktaş'ta

Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Vestel Manisaspor'un Slovak futbolcusu Filip Holosko için kulübüyle anlaşmaya vardı.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Holosko'nun transferi için kulübüyle anlaştıklarını belirterek, ''Uzun süredir arzu ettiğimiz bu transferin gerçekleşmesi bizi mutlu etti. Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun. Holosko'nun, hırsı ve mücadelesiyle takıma katkı sağlayacağına inanıyorum'' dedi.

Siyah-beyazlılar, Holosko'nun transferi için Vestel Manisaspor'a 5 milyon Avro ile futbolculardan Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ı bonservis bedelleriyle Manisa kulübüne verdi.

BURAK SORUN ÇIKARDI
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da takımdan gönderilmesi için onay verdiği futbolculardan Burak şu an için Manisa'ya gitmeyi kabul etmezken, Koray'ın da bu transfer için kararsız kaldığı öğrenildi.
Gönderen: melih123 - 29 Aralık 2007, 11:52:48
Holosko vedalaştı!
Beşiktaş'a transfer olan V.Manisaspor'un Slovak oyuncusu Filip Holosko, eski takımının kamp yaptığı Kervansaray otele giderek sabah antrenmanı öncesi takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Vestel Manisaspor'da çok mutlu günler yaşadığını söyleyen Filip Holosko, "Burada bulunduğum günden beri bana destek veren taraftarlara, yöneticilere, hocalarıma ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Vestel Manisaspor’un ligin ikinci yarısında başarılı olup, ligde daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer’de Holosko’ya Vestel Manisaspor’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Holosko takımımıza çok önemli katkılar sağladı. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki futbol yaşamında daha da başarılı olmasını diliyorum" dedi.
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 14:19:21
eyw melih ii transfer yaptık gerçektende
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 14:28:39
İyi Transfermi Yaptık Senin A..q Gökhan :D Herifler Bize Çaktı Çaktı

5 Milyon € Ne Demek ?

7,5 MİLYON YTL demek - Koray + Burak Ne Demek ? Burak = 4 Milyon YTL [Cska'nın Teklifi]

Koray = 1 Milyon Dolar...

Etti 13 Milyon YTL

Yönetim İstifa... !
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 14:31:48
ZUHAHA 13 MİLYON A ARJANTİNDE MUTHİŞ FORVETLER VAR

HOLOSKOYA DA 5 BASAR

HOLOSKO AVRUPADA OYNAYAMAZ .!
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 14:33:50
onu dioz yaa ÇARŞI olarak Akaretlerdeki Kulüp Binasına Yürücez Sanırım... !
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 14:34:16
bence beşiktaş yanliş yapti.holosko için o kadar para + oyuncu vermeye değmez
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 14:43:41
lan burağıı kim istedi a..q burak adam mı koray da ii deil onlar türkiye dışına ç.ıkamazlar  bence holosko ii adam bobo ile hayvan gibi ikili olacaklar
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 14:46:22
öle olucaklarda 13 milyon euro yaa gider en kral forveti alırdık ;)
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 14:46:33
burakla koray çok üst düzey oyuncular değil ama yinede beşiktaşa katkılari olabilirdi.özellikle koray hem defansin önünde hemde defans göbeğinde oynayabilecek daha öncede çok başarili maçlar çıkartmiş,istikrarlı bi oyuncusuydu takımın.Holosko da iyi santrafor ama 13 milyon euro değerinde değil bana kalırsa
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 14:46:47
ZUHAHA

5 MİLYON EURO + KORAY + BURAK

BUNLAR İLE

EMRE TOROMAN + MEHMET ÇAKIR + UGUR İNCEMAN ALINABİLİRDİ ;)
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 14:47:30
HAMZA 13M İLYON EURO DEĞİL

13 MİYON YTL  ;) ;D
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 14:48:24
ZUHAHA

5 MİLYON EURO + KORAY + BURAK

BUNLAR İLE

EMRE TOROMAN + MEHMET ÇAKIR + UGUR İNCEMAN ALINABİLİRDİ ;)

fazla oyuncu almak da iyi değil ama.bunlarin bi de takıma uyum süreci olur çünki.beşiktaşa spor yorumcularininda üstüne basa basa söylediği gibi oyunu iki yönüyle kullanabilecek bi orta saha oyuncusu lazim bencede.aurelio,appiah gibi
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 14:48:45
HAMZA 13M İLYON EURO DEĞİL

13 MİYON YTL  ;) ;D

yinede fazla bence
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 14:48:47
ya hamza hiç mi BEŞİKTAŞ maçı seyretmion koray bi bok bilmor  cisse sakatlanırsa girio oyuna burak desen tam bi embesil oynamayı bilmio  bu 2 sini werdik işte bizim için daha ii we 5milyon dolar  werdik 13 deil burakal koray beş para etmez oyuncular
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 14:51:12
ya hamza hiç mi BEŞİKTAŞ maçı seyretmion koray bi bok bilmor  cisse sakatlanırsa girio oyuna burak desen tam bi embesil oynamayı bilmio  bu 2 sini werdik işte bizim için daha ii we 5milyon dolar  werdik 13 deil burakal koray beş para etmez oyuncular

bende söyledim zaten iki oyuncu da üst düzey performans göstermiyorlar ama takıma az çok katkılari oluyordu.holoskoyu alabilmek için 2 oyuncu kaybedip üstüne tonla para verilmeye değmez bunu söylemeye çalişiyordum
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 14:51:20
olm biz onda deilizz cska lı canerle takas edicekti burağı ne güzel...
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 14:52:16
olm biz onda deilizz cska lı canerle takas edicekti burağı ne güzel...

iyi olurdu o zaman.caner ümit milli de oynuyor sanirim.geleceği parlak bi oyuncu
Gönderen: Guiza - 29 Aralık 2007, 14:52:41
yararını gorun artık ne dıceksınız ıs ısten gecmısh ;D
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 14:52:48
caneri napacaklar aga solda tello war onu mu kesçekler
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 14:53:32
caneri napacaklar aga solda tello war onu mu kesçekler

ikisi beraber oynaması şart değil aslinda.iyi bi alternatif olurdu caner
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 14:53:55
buraktan daha yararli olacaği kesin ztn
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 14:54:34
altarnatif die bişi yok aga  o zmn tkm oturmuor we delgado ricardinho tartışmaları gibi oalcaktı   ii bir oyuncu ile genç oyuncu klübede oturamazlar  ;)
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 14:56:04
altarnatif die bişi yok aga  o zmn tkm oturmuor we delgado ricardinho tartışmaları gibi oalcaktı   ii bir oyuncu ile genç oyuncu klübede oturamazlar  ;)

bu tür tartişmalar takım içinde rekabete yol açar.ve oyuncular kendilerinden bir şeyler katarak oynamaya başlarlar formalarini da kaptirmamak için.genç oyuncularda gerekirse beklerler klübede.bak mesela semihe kaç sene bekledi orada sabırla.şimdi formasini kapti.her maçta oynuyor artik
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 14:56:30
OLDUDA BİTTİ MAŞALLAH  ;D
Gönderen: ManSpider111 - 29 Aralık 2007, 14:57:36
 ;D ;D
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 14:59:10
;D OH OH

ZATEN Bİ KAÇ KURUŞLARI VARDI O DA GİTTİ  ;D
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 14:59:21
25 yaşında ewli bir futbolcu çokta genç sayılmaz  o rekabette fazlasıyla oluordur ama biş değiştirmior pek hoca kimi oynatmak isterse onu oynatıor  genç oyuncular klübede çürürler bekleyemezler  bi kere semihde zorunlu bekletildi yabancı sevdanız yüzünden harcadınız adamı yine oynuo ama ne kdr böle dewame der belli olmaz
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:01:00
25 yaşında ewli bir futbolcu çokta genç sayılmaz  o rekabette fazlasıyla oluordur ama biş değiştirmior pek hoca kimi oynatmak isterse onu oynatıor  genç oyuncular klübede çürürler bekleyemezler  bi kere semihde zorunlu bekletildi yabancı sevdanız yüzünden harcadınız adamı yine oynuo ama ne kdr böle dewame der belli olmaz

evet semih artik genç kalmadi ama gençlik dönemlerinde beklemişti klubede.Şimdi eskisinden daha da iyi oynuyor.bende tasvib etmem tabi gençlerin klübede bekletilmesini ama takıma daha çok katkıda bulunabilecek bi oyuncun varken mecburen bekletiosn.
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 15:01:07
BİZİ BOŞVER  ;D

SİZE HOLOSKONUZ İLE BAŞARILAR  ;D
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:01:36
 :)
Gönderen: DeMoN - 29 Aralık 2007, 15:02:12
umarim besiktas icin yararli bir oyuncu olur ;)
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 15:04:09
hamza  sana p.m atmıştım dediğimi yap hmn yoksa bende site ortasında küfür edicem!!!
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 15:05:35
YAW YETERİN BE  >:(
Gönderen: DeMoN - 29 Aralık 2007, 15:06:26
hamzayi tehdit edio >:(
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 15:07:49
hamza bak  sil artk tam yeri sil diom son kez...
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:08:11
demon ve kılavuz siz karışmayın... ! benide çıkartmayın dinden imandan.... sustum sustum kesin işinize bakın !
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 15:09:58
SENCER YAW YETER WALLA SİTENİN TADI KAÇTI YETER ARTIK YA

BIDE KES FLN DEME BEN KONUSURUM OLM BENIM KONUSMA HAKKIM YOK MU  >:(
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:11:07
Kimseyi silmiyorum beyler.tolganin size hiç bir zarari yok.bakın son zamanlarda da iyi davranmaya çalişiyor size karşı.gelip size kötü sözler söylese durduk yere banlasa tmm o zaman ayrı ama bana da söz verdi zaten sizinle iyi geçineceğine.siz karşılık gösterme konusunda mecbur değilsiniz elbette ancak en azindan bu kadar sert olmayin
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:11:10
Tadı Kaçtıysa Kimin Yüzünden Kaçtığı Herkez Tarafından Belli... !

Başkasının Konusuna Atlama... Onlar Halletsinler

Ki Bu Konu Demonla İlgili Değil ! Bilmeden Yeter Artık Falan Ayağı Yapmayın...

Konuşmaya Hakkın Var Ama Kendi Konunda... !
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 15:11:12
buraya yazma kalvuz  başka konumu yok hamzada bilerek bakmıo galiba biraz önce msj yağdırıodu buraya 10 dkka daha beklicem  o silmezse ben silerim!!
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:12:38
Hamza Ben Tarafsızım Burda Ama Sana Sadece Birşeyi Sorucam... !

Ben Demon u Banladığım Zaman KÜFÜR ETTİĞİ için hemen açtın böle sudan sebeplerden adam banlanmaz diye...

Cemal'i küfür etti diye şimdi banlıyosun nedir bu anlamadım ?

---

birde şu bizim görüştüğümüz bi mesele vardı o ne oldu host unun süresi doldumu :)
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 15:12:53
hamza sil bak sn zaten  bunu götünü kaldırdın  adminlik wer dewam et böle giderse sitede apo sen tolga cüneyt we kalvuz kalacaksınız !
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 15:13:04
SENCER BEN KENDİ KONUMADA KARIŞIRIM BAŞKA KONUYADA KARIŞIRIM BU BENM HAKKIM TAMAMMI ARAMIZ AÇILMASIN KAPATALIM KONUYU ÇIKIYORUM KONUNUZ DAN

ALIN KONUNUZU BAŞINIZA ÇALIN  >:(
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:14:21
Beni Sinirlendirme Bana Gider Yapma... Başkasına Benzemem Ben.. Çık Konudan Karışmayın Her Boka... !
Gönderen: FeaRLeSs - 29 Aralık 2007, 15:17:29
YUNANLI

DEFANS GELİYO GALİBA FRANKFURTLA ANLAŞMIŞLAR ...

BEŞİKTAŞIN  BİR YEDEF DAHA ALMASI LAZIM BİR FORVET TAKVİYESİ DAHA LAZIM

YUNAN DEFANS İLE BİR FORVET LAZIM  ;)
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:18:21
Hamza Ben Tarafsızım Burda Ama Sana Sadece Birşeyi Sorucam... !

Ben Demon u Banladığım Zaman KÜFÜR ETTİĞİ için hemen açtın böle sudan sebeplerden adam banlanmaz diye...

Cemal'i küfür etti diye şimdi banlıyosun nedir bu anlamadım ?

---

birde şu bizim görüştüğümüz bi mesele vardı o ne oldu host unun süresi doldumu :)

cemal sadece küfür etmedi,bu sabah 3-4 defa konu açip sitede huzursuzluk çıkartti,üyelerimizi kışkırttı.resmen liste yapip o yoksa biz yokuz dedi.bunlar birer ban sebebi

cüneyte ağır küfür etmesi de cabası
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:19:15
Beni Sinirlendirme Bana Gider Yapma... Başkasına Benzemem Ben.. Çık Konudan Karışmayın Her Boka... !

sencer,tolgaya sitede huzursuzluk çıkariyor diyorsun ama sen üyelerin huzurunu daha çok bozuyorsun.konuşmalarin hiç düzgün değil.kendine çeki düzen ver lütfen
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:21:07
hamza... ! ben ne cemale ne izmirliye benzerim ben sadece siteye göz atmak için bakıyorum... ! beni banlarsın banlamazsın bişeyi değiştirmez sende biliyorsun... ben huzuru bozmuyorum herkez her boka atlarsa o zaman bende atlar ortalğında a..qrum bana kendine çeki düzen ver falan ayağı yapma lütfen... ! kimin kiminle derdi varsa o cevap vericek ben atladım mı başka yerde ? milletin konusuna kimsede atlamıcak... !
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 15:22:06
KES SENCER TMM
Gönderen: DeMoN - 29 Aralık 2007, 15:22:25
tamam beyler tartismayin..

cemalin yaptiklari size az gelebilir ama çok şeyler denedi beni siteden attirmak

için ama olmadi çünkü ben haklidim ölede oldu . sizler onun tarafindan olabilirsiniz

hiç birşey yoken benimlen kötü olabilirsiniz birşey demicem ben daha size .
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:23:04
kılavuzz sıçtırtma ağzına... ! akıllı ol hamzadan güc alip sekil yapmaa alirim ayağımın altına... !
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 29 Aralık 2007, 15:24:25
hamza msn e gelir misin
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:25:01
hamza... ! ben ne cemale ne izmirliye benzerim ben sadece siteye göz atmak için bakıyorum... ! beni banlarsın banlamazsın bişeyi değiştirmez sende biliyorsun... ben huzuru bozmuyorum herkez her boka atlarsa o zaman bende atlar ortalğında a..qrum bana kendine çeki düzen ver falan ayağı yapma lütfen... ! kimin kiminle derdi varsa o cevap vericek ben atladım mı başka yerde ? milletin konusuna kimsede atlamıcak... !

ben de seni banlama konusunda meraklı değilim zaten.en sevmediğim şey üyeleri banlamak.siteye göz atma hakkını elinden almak istemiyorum.senin için önemli olmasa da benim için önemli.ama şunu bilki üslubun çok yanliş.sürekli ağzınI bozuyorsun.halbuki ben senle ne kadar düzgün konuşuyorum
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 15:25:03
cemal liste açtı belkide o listeyi ona ben açtırdım bende gitmeisni istiordum bende onayladım demonla çoğu defa tartışma çıktı benide banla o zmn  cemal yoksa bende yokum benide çizik üye yapın biriniz
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:25:50
kılavuzz sıçtırtma ağzına... ! akıllı ol hamzadan güc alip sekil yapmaa alirim ayağımın altına... !

Alıntı
ben de seni banlama konusunda meraklı değilim zaten.en sevmediğim şey üyeleri banlamak.siteye göz atma hakkını elinden almak istemiyorum.senin için önemli olmasa da benim için önemli.ama şunu bilki üslubun çok yanliş.sürekli ağzınI bozuyorsun.halbuki ben senle ne kadar düzgün konuşuyorum
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:27:00
hamza siteye göz atma hakkımı elimden alsan ne farkeder almasan ne farkeder girmem ne değişir ? eğer sen bana tehdit vari konuşmalar yaparsan üslubumda ynalış olur ağzımıda bozarım... ! bana üç günlük herifleri koruma.. ! konuşmalarınada dikkat et çocuk yok karşında... !
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:28:42
hamza siteye göz atma hakkımı elimden alsan ne farkeder almasan ne farkeder girmem ne değişir ? eğer sen bana tehdit vari konuşmalar yaparsan üslubumda ynalış olur ağzımıda bozarım... ! bana üç günlük herifleri koruma.. !

ben kimseyi korumuyorum cigerim.sadece sitede huzuru sağlamaya çalişiyorum.Sen üyelerle bu şekilde konuşursan kimsede huzur kalmiyor
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 29 Aralık 2007, 15:29:13
hamza msn e gel
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:29:37
tmm
Gönderen: Guiza - 29 Aralık 2007, 15:30:08
Hamza Bız Ne Yptkda Rutbemızı Aldın HeLaL oLsun ;)
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 15:30:10
>:( ADAM AKILLI KONUŞ BEN KARI GİBİ KİMSEDEN GÜÇ ALMAM TAMAMMI ADAM OL...KENDİNE NE SANIYORSUN SEN  ADAMA BAK YA

YOK BİLMEM BEN HİÇ Bİ KONUYA ATLAMADIM SENDE ATLAYAMAZSIN FLN VS VS

BU NE YA.... :@
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:30:14
olayı bana yıkmaya çalışma herkez ayağını denk alıcak kendi işine bakıcak... ! demonla ilgili konuysa o cevap vericek başkası değil... tekrar sölüyorum konuşmalarına dikkat et ;)
Gönderen: DeMoN - 29 Aralık 2007, 15:31:39
buyur söle gülüm ne istion
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:32:57
olayı bana yıkmaya çalışma herkez ayağını denk alıcak kendi işine bakıcak... ! demonla ilgili konuysa o cevap vericek başkası değil... tekrar sölüyorum konuşmalarına dikkat et ;)

kılavuz biraz daha havlarsan görüceksin napıcağımı ;)

Herkes ayağini denk alacak gibi bir şey söyleme hakkın bulunmuyor.İsteyen istediği kişiye istediği şekilde karişabilir.sende buna tepki gösterebilirsin elbette ama daha seviyeli bir şekilde konuşarak yap bunu.ağzını bozma lütfen
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:33:02
nediyosn demon anlayamadım ?
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 15:34:01
ben hala burdamıyım hamza
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 15:34:20
HERALDE WOLFA DEMİŞ GÜLÜM FLN  ;)
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:34:23
heh işte böle konuş canımı ye hamza... emir kipi ve tehdit vari konuşmaları sevmediğimi biliosun...

isteyen istediği kişiye karışamaz izmirli kimseyle ilgili birşey sölemeden bir talepte bulundu ordan adamlar atladı bunlara onların hakkı yok ;) 2 3 gündür siteye birşey yazmıyorum bu konular hakkında benide başlatmayın tekrar... nese kapatalım konuyu
Gönderen: DeMoN - 29 Aralık 2007, 15:34:50
benlen bir konu warsa benim cevap wermemi istemisin sencer
bende seni dinliom ne sorunu war genee ?
Gönderen: Guiza - 29 Aralık 2007, 15:35:42
Rutbelerımız Alınmıs Sebebı Ne ???
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:35:58
heh işte böle konuş canımı ye hamza... emir kipi ve tehdit vari konuşmaları sevmediğimi biliosun...

isteyen istediği kişiye karışamaz izmirli kimseyle ilgili birşey sölemeden bir talepte bulundu ordan adamlar atladı bunlara onların hakkı yok ;) 2 3 gündür siteye birşey yazmıyorum bu konular hakkında benide başlatmayın tekrar... nese kapatalım konuyu

bende sevmediğim için bundan duymuş olduğum rahatsızlığı dile getirdim.Bu konuyu daha fazla uzatip birbirimizin kalbini kırmayalim lütfen
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:36:02
demon sen sorunlu falanmısn yazdıklarımı düzgün oku !

ben senlen sorunumu çok rahat hallederim... gene ağlanırsın buralarda işine bak... !
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 15:36:06
senle bişi yok lan kaybol sen burdan dallama
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:36:32
tamam hamza ;)
Gönderen: DeMoN - 29 Aralık 2007, 15:36:46
 ;D

sana sadece gülüyorum
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:37:49
demon sen sorunlu falanmısn yazdıklarımı düzgün oku !

ben senlen sorunumu çok rahat hallederim... gene ağlanırsın buralarda işine bak... !

İşte ben bundan rahatsız oluyorum Sencer

Bir cümle de 2 tane emir kipi + kışkırtıcı laflar kullaniyorsun.Klavuza köpek gibi havlama,tolgaya gene ağlanirsin,işine bak vs..

Bu yüzden üslubunu düzeltmeni istiyorum senden
Gönderen: Guiza - 29 Aralık 2007, 15:38:01
hamza soruma cevap vermedn ???
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 15:38:03
SENCER BAK LAFA ATLADIN DİYORSUN

GÖKHAN KÜFÜR EDERİM DEMİŞ SİTENİN ORTASINDA BEN DE ONA DEDİM YETER ARTIK NE KÜFÜRÜ ANLAMINDA GELEN GİDEN KÜFÜR EDERİM DİYOR...BEN SİZİN SİTEDEN AYRILMANIZI HİÇ İSTEMEM.BENİ BİLEN BİLİYOR ZATEN.KİMSENİNDE TARAFINDA DEĞİLİM.DOĞRU OLANLARI SÖYLÜYORUM.DAHA DAHA SÖYLEYECEKLERİ VAR AMA KALSIN.DİYECEKLERİM BU KADAR.SİTEDE KAVGA ÇIKMASIN HERKEZ OTURSUN OTURDUĞU YERDE.EĞER 1 ÜYE YÜZÜNDEN 10 KİŞİ SİTEDEN GİDERSE HİÇ BİR SORUN OLMAZ HERGÜN ZATEN 10 DAN FAZLA ÜYE GELİYOR SİTEMİZE.AMA SİZ ÖZEL KİŞİLERSİNİZ...GİTMENİZİ İSTEMİYORUM
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:38:35
hamza soruma cevap vermedn ???

Güvenlik açısından aldim.Bu gün içinde geri vereceğim
Gönderen: Guiza - 29 Aralık 2007, 15:39:42
Ne Guvenlıgı Ya :o
Gönderen: Hamza - 29 Aralık 2007, 15:40:16
Ne Guvenlıgı Ya :o

Msnde anlatacağim.sorun senden kaynaklanmiyor
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 15:41:10
BEN TERBİYEMİ BOZMAYACAM... ;)

AMA... KALSIN  ;)
Gönderen: Senceru - 29 Aralık 2007, 15:41:18
tamam kılavuz sen işine bak...

hamza sende şu adamın yazdğına bak öle konuş lütfen bak gene senden güç alıp bi dava çıkarmaya çalışıyo...
Gönderen: DeMoN - 29 Aralık 2007, 15:41:40
ben ne adammisim bea
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 15:41:47
ya sil beni ztn  hergün 10 üye geliormuş ibonun dediği gibi beni sil 11 üye kazan
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 29 Aralık 2007, 15:42:57
hamza msn e bi gelmedin :-\
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 15:43:08
senin ebeni Siker bu adam sesini kesmez.
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 15:43:45
BEN BURADAYIM SENCER...SİTEDEN KİMSE GİTMEYECEK HERKEZ SORUNLARINI HALLETSİN LÜTFEN

BİRİ İLE KIRGINLIĞINIZ WAR İSE SİTEYE YANSITMAYINIZ LÜTFEN
Gönderen: DeMoN - 29 Aralık 2007, 15:44:08
MADEM OKADAR ÜYELINI SILMEK ISTIYORSUN .

ÜYELIGINE CIKIS YAP ! HALA MSJ ATION ...

ADAMA BAK ;)
Gönderen: izmirli2 - 29 Aralık 2007, 15:45:14
KÜFÜR !
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 15:45:17
KÜFÜRLERI EDITLIYORUM !  >:(
Gönderen: -Qlv- - 29 Aralık 2007, 15:46:57
GÖKO MSJIMI TAM OKUMADIN SANIRIM..SİZ ÖZEL ÜYELERSİNİZ DEDİM SİZE ;=)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 29 Aralık 2007, 15:47:36
KONU GEÇİCİ SÜRE LOCKED