ZUHAHA
5 MİLYON EURO + KORAY + BURAK
BUNLAR İLE
EMRE TOROMAN + MEHMET ÇAKIR + UGUR İNCEMAN ALINABİLİRDİ ;)
HAMZA 13M İLYON EURO DEĞİL
13 MİYON YTL ;) ;D
ya hamza hiç mi BEŞİKTAŞ maçı seyretmion koray bi bok bilmor cisse sakatlanırsa girio oyuna burak desen tam bi embesil oynamayı bilmio bu 2 sini werdik işte bizim için daha ii we 5milyon dolar werdik 13 deil burakal koray beş para etmez oyuncular
olm biz onda deilizz cska lı canerle takas edicekti burağı ne güzel...
caneri napacaklar aga solda tello war onu mu kesçekler
altarnatif die bişi yok aga o zmn tkm oturmuor we delgado ricardinho tartışmaları gibi oalcaktı ii bir oyuncu ile genç oyuncu klübede oturamazlar ;)
25 yaşında ewli bir futbolcu çokta genç sayılmaz o rekabette fazlasıyla oluordur ama biş değiştirmior pek hoca kimi oynatmak isterse onu oynatıor genç oyuncular klübede çürürler bekleyemezler bi kere semihde zorunlu bekletildi yabancı sevdanız yüzünden harcadınız adamı yine oynuo ama ne kdr böle dewame der belli olmaz
Hamza Ben Tarafsızım Burda Ama Sana Sadece Birşeyi Sorucam... !
Ben Demon u Banladığım Zaman KÜFÜR ETTİĞİ için hemen açtın böle sudan sebeplerden adam banlanmaz diye...
Cemal'i küfür etti diye şimdi banlıyosun nedir bu anlamadım ?
---
birde şu bizim görüştüğümüz bi mesele vardı o ne oldu host unun süresi doldumu :)
Beni Sinirlendirme Bana Gider Yapma... Başkasına Benzemem Ben.. Çık Konudan Karışmayın Her Boka... !
hamza... ! ben ne cemale ne izmirliye benzerim ben sadece siteye göz atmak için bakıyorum... ! beni banlarsın banlamazsın bişeyi değiştirmez sende biliyorsun... ben huzuru bozmuyorum herkez her boka atlarsa o zaman bende atlar ortalğında a..qrum bana kendine çeki düzen ver falan ayağı yapma lütfen... ! kimin kiminle derdi varsa o cevap vericek ben atladım mı başka yerde ? milletin konusuna kimsede atlamıcak... !
kılavuzz sıçtırtma ağzına... ! akıllı ol hamzadan güc alip sekil yapmaa alirim ayağımın altına... !
ben de seni banlama konusunda meraklı değilim zaten.en sevmediğim şey üyeleri banlamak.siteye göz atma hakkını elinden almak istemiyorum.senin için önemli olmasa da benim için önemli.ama şunu bilki üslubun çok yanliş.sürekli ağzınI bozuyorsun.halbuki ben senle ne kadar düzgün konuşuyorum
hamza siteye göz atma hakkımı elimden alsan ne farkeder almasan ne farkeder girmem ne değişir ? eğer sen bana tehdit vari konuşmalar yaparsan üslubumda ynalış olur ağzımıda bozarım... ! bana üç günlük herifleri koruma.. !
olayı bana yıkmaya çalışma herkez ayağını denk alıcak kendi işine bakıcak... ! demonla ilgili konuysa o cevap vericek başkası değil... tekrar sölüyorum konuşmalarına dikkat et ;)
kılavuz biraz daha havlarsan görüceksin napıcağımı ;)
heh işte böle konuş canımı ye hamza... emir kipi ve tehdit vari konuşmaları sevmediğimi biliosun...
isteyen istediği kişiye karışamaz izmirli kimseyle ilgili birşey sölemeden bir talepte bulundu ordan adamlar atladı bunlara onların hakkı yok ;) 2 3 gündür siteye birşey yazmıyorum bu konular hakkında benide başlatmayın tekrar... nese kapatalım konuyu
demon sen sorunlu falanmısn yazdıklarımı düzgün oku !
ben senlen sorunumu çok rahat hallederim... gene ağlanırsın buralarda işine bak... !
hamza soruma cevap vermedn ???
Ne Guvenlıgı Ya :o