Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => TURKCELL SUPER LİG 2006/2007 SEZONU => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => 31.HAFTA => Konuyu başlatan: FabregaS - 02 Ocak 2008, 13:18:09
-
ARKADAŞLAR BEN BU ADAMIN ÖZRÜNÜ KABUL ETMEK İSTEMİYORUM ..! 2 GÜN ÖNCE BENİ SİTEDEN NEDENİ OLMADAN BANLAYIP, BAN MESAJINDA DA ÇOK AĞIR KÜFÜRLER YAZMIŞTI ..!
BEN BU ADAMIN DÜZELECEĞİNDEN ŞÜPHE DUYUYORUM AÇIKÇASI :-\
BAN RESMİ :
(http://img240.imageshack.us/img240/6203/ddsspp2.th.jpg) (http://img240.imageshack.us/my.php?image=ddsspp2.jpg)
-
::) ::) :-\
-
ben de bu sitede onunla en iyi geçinenlerdendim.Ama son yaptığı hareket affedilecek gibi değil.Bi kaç gün sitede yok ve yokluğunu hiç hissetmedim hatta daha huzurlu oldu.Bence gerekli değil
-
öncellikle ben demon , üyeligim zaten acildi ve
( Klavuz habersiz banladi beni demin, dedim ve durmu anlattim kendiside gördü...)
hamza gelince açar dedi . sen varsanda ben yokum ayni mesajlari yazip tehditledi .
beyler ben geri döndüm bile...
affetmesseniz affetmeyin ben herkeslen iyi olmak istiyorum bundan sonra .
kimseye yalvarmicam ben site icin calisacagim, iyi olmak istiyenlerlede tekrar iyi olucam.
KARTAL EMRE ' YE GELINCE !!!
MSN DE KÜFÜR ETTIN ANA BACI BENDE BANLADIM SENI... ;)
SENDE BILIORSUN BURDA MAHSUM ROLU YAPMA LÜTFEN
-
ben de bu sitede onunla en iyi geçinenlerdendim.Ama son yaptığı hareket affedilecek gibi değil.Bi kaç gün sitede yok ve yokluğunu hiç hissetmedim hatta daha huzurlu oldu.Bence gerekli değil
canin saolsun, konusmassan konusmayiz sen nasil istersen
-
benim için tolga ortada Ne çok iyi ne cok kotu ;) Sitede zararı olmucaksa dursun ;)
-
KARTAL EMRE ' YE GELINCE !!!
MSN DE KÜFÜR ETTIN ANA BACI BENDE BANLADIM SENI... ;)
SENDE BILIORSUN BURDA MAHSUM ROLU YAPMA LÜTFEN
Kım mahzn rolu yapıomus lan mala bak.. Sacmalıon iicene, öyle kufrler etmedm! adama bak hem sövüyo hem söylenio >:( >:(
-
işte senden de bu beklenirdi. biliodum böle bişi olucani .
yapmamişmiş yalana bak . asil saçmaliyan sensin !
msn e girdin bastin küfürleri . bende siteden banladim seni...
newar bunda orda zaten konulara karişmiştin hemde seni hiç ilgilendirmeyen konular.
-
işte senden de bu beklenirdi. biliodum böle bişi olucani .
yapmamişmiş yalana bak . asil saçmaliyan sensin !
msn e girdin bastin küfürleri . bende siteden banladim seni...
newar bunda orda zaten konulara karişmiştin hemde seni hiç ilgilendirmeyen konular.
sanane a..q istedigim konuya karısırm sana mı sorcam
-
daha fazla seninlen muhattap olmucam...istedini yazabilirsin..!!
-
KİM BENİM MESAJI SİLDİ LAN :@
SİLMEYİN ULAN
" O VARSA BEN YOKUM TAMAMMI "
-
HAMZA BRAVO DIYORM SANA BASKA HIC BISI DEMIYORM DAHA 2 GUN ONCE BANA NEKADAR YALVARSA BILE ONU SITEYE ALMAMALIYDIN DIYEN SENSIN SU YAPTIGINA INAN DICEK BISI BULAMIYORM ;) ;)
O VARSA BENDE KLAVUZ GIBI YOKUM ;) YETER VALLA HAMZA TUTTURMUSN BI DEMON DEMON >:(
HE BIDE EMRE SANA YAPTIGININ AYNISINI BEN VE WOLFADA YAPTI O SEREFSIZ BAN SEBEBINDEDE AYNEN O YAZIYODU ! BENI NEDEN BANLADI ACABA BENDEMI MSN DE KUFUR ETMISM ONA KI BU IMKANSIZ MUHATTAP OLMUYORM ONLA MSNEMDE BILE ENGELLI !...
HAMZA YUKARDAKI MADDELERE BISI DAHA EKLEMELIYDIN 30.12.2007 TARİHİNDE C3MALAKKo İSİMLİ UYEYE SİTEYİ HACKLEMESİ İÇİN RUTBE VERME GİRİŞİMİNDE BULUNDU !... ;) ALTTADA KANITI ;
(http://img260.imageshack.us/img260/3798/2222222cb9.jpg)
BU ADAMI BUNLARA RAGMEN SITEYE ALIRSAN SITENIN GUVENLIGINIDE HICE SAYMIS OLURSN. SEN ONA SIMDI BIDE YONETICILIK FLNDA VERIRSN SILER TUM KATOGRILERI O YUZDEN YALVARIYO BELKIDE SANA ;) DEMON BU HER PISLIGI YAPAR ;)
-
Yuh bea baskada bisi demiyom ;)
-
;D ;D hamza al sen demonu ben biraz editlemece oynuyum onla o benle iyi oynuyodu
-
HAKLISIN CEMAL
HAMZA DAHA DA NE MAL OLDUĞUNU BİLMİYOR BU ADAMIN...
ben diyeceğimi dedim arkadaş...o bu sitede varsa ben yokum ;)
-
BEN SITEDE COK FAZLA YOQUM AMA BU ADDAMI NIE HALA ARANIZA ALMAYA CALISIYORSUNUZ BU SER.. TEKI
-
ilk defa cemale katılıyorum bu laflar yenilir yutulur laflar değil.Sitede ffc açıyo diyo demona kaldıysan vay sitenin haline.Ama karar senin ben bişey demem.
-
BENI TANIYAN TANIMISTIR HERALDE
KIMSENIN SITEDEN GITMESINI ISTEMIYORDUM
TOLGA NIN BİLE İSTEMİYORDUM...
AMA BİTTİ ARTIK
BU ADAM EĞER BURAYA GELİRSE BEN BURADA OLMİYACAM.HAMZA BU SEFER CİDDİYİM BU ADAM ALLAH BİRDİR DESE ONA İNANIRIM BASHKA YOK .!
-
cemal resim gözükmüyo ;)
hamza al tolgayı rütbeti ver hatta admin yardımcısı yap çoğu kişi gitsin siteden yap sen yap ne olurki üye kaybı nası olsa başka üyeler gelir dimi yap sen çağır tolga yı hadi bekliyoruz ;)
-
;) ;)
-
beyler neden msj attırmak için gırgırda flood yapıyonzki tşk etsenize hem siteye faydalı olursunuz ala ala
-
cemalin ss si herşeyi açıklıyor ;)
-
cemal gibi yalanci ,sahtekar görmedim şimdik yandi işte . plus daki son yazilanlari aktifleştirebildim
ve cemal la o görüşmemizi buldum . resimleru upload edip konuyu hazirliorm.izlemede kalin...!!!
GOZLERINIZE INANMIYACAKSINIZ ! BUNUN GIBI SAHTEKARA INANDINIZ VE BANA BI KÜFÜR ETMEDINIZ KALMISTI >:(
-
:D
-
her bOk a gülüon a'Q
-
YANİ SİTENİN NERELERE GELDİİNE GÜLÜYOM
-
he cnm..
-
TOLGA SUNNY İ DE BANLİCAKTIM AMA REZİL KONUSMALARINI GORSUN HERKES
PHOTOPHIC :@
-
kılavuz şimdi konuşmasını yaptı ban bas ;)
-
YOK HALIL KONUSSUN İT...
DAHA NE YALANLAR ATİCEK BAQEM
-
;)
-
NEDEN KONUSMUYOR BU PITCH
-
IBO MSN YE GELSENE BI ;)
-
GELDIM MSN DEYIM SU AN
-