Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 200 - FFC 300 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 208 => Konuyu başlatan: DeMoN - 04 Ocak 2008, 13:16:43
-
evet herkes her türlü lafi söledikden sonra gercekten daha duramam ben . bu en son olayda hamza abi açiklama istedi..
cemal beni attirmak için , msn de konuşalanlari koyunca gercekten çok sinirlendim . ve başardi...
birde rütbe işine gelince ben hiçbirzaman rütbe için yalwarmadim . evet site için kötü sözler söledim
çünkü orada sinirliydim ama siteye demek istemedim esazinda...bana gicik dawrananlar yuzunden . zaten
bunlar olmasaydi hazer,halil,klavuz gibi hiç bir sorun olmadan çalişmaya dewam edicektim...!!!
CEMAL LAN KONUSTUGUMUZ YAZISMALARIDA HEPSINI APO VEYA HAMZA ABI YE MSN DEN YOLLUCAM...
istediniz yazin . hamza abinin dedini yapicam...banlarsa banlar ve birdaha girmem . banlamazsa da .. .
LÜTFEN MESAJI EDITLEYIP SILMEYINIZ . HERKES GÖRSÜN !
-
eğerki izin werilir..affedilirsem tüm yaptiklarima . herkeslen barişsam bu en iyisi olurdu...
eskiden de daha çok çalişirdim, sadece site için çalişirim .
-
pff hep aynı hikaye ya sen bu siteyede du-ra-maz-sın bunu kafana sok
-
ne hikayesi ?
-
LAN SKTIR GIT O..Ç NE YUZSUZSUN LAN ! BIDE KANITLICAM DIYO LAN KANITLAMASSAN O..Ç SIN TMM MI !..!!!! İFTİRACI PEZEVENK !!
-
hep aynı sözler
hep aynı davranışlar
hep aynı..
peeh...
-
olm demon catlak mısın ;D
-
lan tolga o avatarını gördükten sonra :o :o BY BYE
-
:D :D
-
eğerki izin werilir..affedilirsem tüm yaptiklarima . herkeslen barişsam bu en iyisi olurdu...
eskiden de daha çok çalişirdim, sadece site için çalişirim .
Elbette bu en iyisi olurdu ama sen kendi ellerinle bu fırsati teptin.Daha geçen gün seni bu yaptiklarina rağmen temize çıkarmaya çalişmak için oturup 1 saat yazi yazdim.Ama Sen karşılığında ne yaptin.Birisine iftirada bulundun.Bu kolay kolay affedilecek bir şey değil.Yaptiğin hiç doğru değildi.Affedilebilmen için öncelikle Cemalle helalleşmen gerekiyor
-
evet güle güle tolga
-
la hala piyasadamısın sen :D
-
;D ;D
-
Affedilebilmen için öncelikle Cemalle helalleşmen gerekiyor[/b]
;D TAMAMDIR KESİN AFFEDİLMEDİ ;D
GÜLE GÜLE
-
muhaha