Bir kaç kendini bilmez yüzünden 7 günlük emeğimiz çöpe gitti ama buna da çok şükretmek lazim.Çünkü 6 ocağin yedeğini bulmamız mucize oldu.Tek şansımız 25 Temmuz 2007 tarihine geri dönmekti.Allaha şükür buna gerek kalmadı.Şimdi Tolganin söylediği gibi el ele verme zamanı.hepimiz her zamankinden 2 kat daha çok çalişarak bu kayıpları en kısa zamanda telafi edeceğiz inşallah
Bir kaç kendini bilmez yüzünden 7 günlük emeğimiz çöpe gitti ama buna da çok şükretmek lazim.Çünkü 6 ocağin yedeğini bulmamız mucize oldu.Tek şansımız 25 Temmuz 2007 tarihine geri dönmekti.Allaha şükür buna gerek kalmadı.Şimdi Tolganin söylediği gibi el ele verme zamanı.hepimiz her zamankinden 2 kat daha çok çalişarak bu kayıpları en kısa zamanda telafi edeceğiz inşallah
kendını bılmez dedıgın adam dun gece sıtenın kurtarılması ıcın sana yardın etmedımı ?
25 temmuz 2007 tarihine dönseydi çok kötü olurdu ya..
gerçekten çok önemli bir vakayı atlattık.site temmuza dönseydi ne olurdu düşünemiyorum.Ucuz atlattık diyebilirim.Şimdi ders çıkarıp daha dikkatli olmak gerek,hepimize geçmiş olsun..
ben yaptığım doğru falan demedim... üstede çıkmıyorum ama o konu bir kere tartışıldı ve bu başka bir olay beni buraya neden karıştırıyorsunuz ? bana teşekkür ettiysen bunlara izin vermemen lzm o konu ayrı bi yerdee tartışıldı ztn tekrar buraya yazmanın bir anlamı yok her neyse ben daha girmicem siteye uzatma konuyu...
hamza buralardaysan bi pm atsana pm ye o sana yolladığım texti de atalıntı sorunu gitmiş hamza hızlı cevap ı kaldırmak gerekmiyo bi de şu mesaja bak bi
ben tartışmıyorum daha bu işleri bıraktım hadi eyw
Peki TRFIFA hangi siteler arasi turnuvayi kazandı da benim haberim yok ?
Bende sitede acmayi dusunuyorum siz katilrimisinizPeki TRFIFA hangi siteler arasi turnuvayi kazandı da benim haberim yok ?
Fifagod Kapandıgı ıcın trfıfada duzenlenıyo kımsede karsı cıkmadı buna ;) her onune gelen acsın sıteler arasını ozmn ne anlamı kalır ?
Fifagod Kapandıgı ıcın trfıfada duzenlenıyo kımsede karsı cıkmadı buna ;) her onune gelen acsın sıteler arasını ozmn ne anlamı kalır ?
;D ;D
valla ha biz 0'dan aciyoruz ztn fifagod fln kapandikdan sora
ordan sora sampiyonluklarla devam edicez tabi biz oldumuzdada
hep biz acicaz...ben şimdik aciorum hamza abi . ;)
trfifa neye göre açmış ki burda oyunsitenizin açmasına karşı çıkıyor?
hem o turnuvadan haberimiz bile yok buda sitenizi iyi tanıtmadığınızı gösterir
hamza elemeler açılcakmı?
bende geldim la :D;D
neyse site düzelir yakındaa.... :o
hamza ty. vermeni bekliyom ;D
bende geldim la :D
bende geldim la :D