Tmm saolun o zaman cüneyte rica edin benide yazsın unutmayın.Evren abiyle bi maç yaparız hem en çok onla zevkli oluyo :)
hamza ve hazer maçınızı yapmak için başka topicten anlaşın lütfen..
leon geçen turnuvada maçlarını aksatmadın fakat son 10 gündür filan seni sitede pek göremedim.Maçlarını yapacağına dair bana söz veriyorsan son kişi olarak seni alırım ;)
hamza ve hazer maçınızı yapmak için başka topicten anlaşın lütfen..
leon geçen turnuvada maçlarını aksatmadın fakat son 10 gündür filan seni sitede pek göremedim.Maçlarını yapacağına dair bana söz veriyorsan son kişi olarak seni alırım ;)
Kardeş ben maçlarımı yaparım sitede son 10 gündür yoksun diyosun ben sizin siteye giriyom baktım turnuva yok çıkıyom o yüzden ortalarda yoktum yoksa hergün hamachideyim.Sen yaz beni
saol tolga
Ultra Ligden Çekilmek zorundayim.Maçlarimi oynamak için yeterince vaktim yok.Buradaki Katilimcilari Boşuna bekletmek istemem.Daha önce beklettiğim varsa da özür diliyorum
Ultra Ligden Çekilmek zorundayim.Maçlarimi oynamak için yeterince vaktim yok.Buradaki Katilimcilari Boşuna bekletmek istemem.Daha önce beklettiğim varsa da özür diliyorum
OLURMU ÖLE ŞEY KNKA BAŞLADIN SONUNU GETİR ŞANINA YAKIŞMAZ Bİ KERE ARADA YAP MACLARINI ;)
OLURMU ÖLE ŞEY KNKA BAŞLADIN SONUNU GETİR ŞANINA YAKIŞMAZ Bİ KERE ARADA YAP MACLARINI ;)
Yok gerçekten Vaktim Olmuyor Ömer.Başladiğim İşi yarim bırakmak hoş değil tabi ama başkalarini bekletmek ve beklettikten sonra azar işitmek daha kötü.Size iyi eğlenceler
Yok gerçekten Vaktim Olmuyor Ömer.Başladiğim İşi yarim bırakmak hoş değil tabi ama başkalarini bekletmek ve beklettikten sonra azar işitmek daha kötü.Size iyi eğlenceler
KANKA BİRAZ HATRIM WARSA BİTİRİRSİN MACLARINI :-[
KANKA BİRAZ HATRIM WARSA BİTİRİRSİN MACLARINI :-[
Hatrın olmaz mı kanka Ama Diğerlerininde Zamanını Boşuna almayayim.Onlari bekletmem doğru değil