Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN ULTRA LİGLER => FİFA 08 LEAGUES => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 7.SEZON FİXTUR => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 24 Ocak 2008, 21:28:48

Başlık: BIG SEXY'S FIXTURES AND MATCH RESULTS
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 24 Ocak 2008, 21:28:48
MAÇLARIN OYNANMASI ICIN VERILEN SON TARİH 31 OCAK PERŞEMBE GECESİDİR.BAŞARILAR....

BİG SEXY - LEON

BİG SEXY 1-2 NIQHTZOOM

BİG SEXY 0-0 LAZOĞLU

BİG SEXY 0-1 DEMON

BİG SEXY 3-0 EKO

BİG SEXY 0-1 BF08

BİG SEXY 0-0 MALATYASPORLU

BİG SEXY 1-3 HARDMASTER

BİG SEXY 1-0 BALLACK

Gönderen: Hamza - 24 Ocak 2008, 21:32:12
Başarilar cüneyt
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 24 Ocak 2008, 21:34:58
sağol hamza
Gönderen: NightZoom - 24 Ocak 2008, 21:40:06
Başarılar... ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 24 Ocak 2008, 21:41:15
eywallah
Gönderen: Hamza - 25 Ocak 2008, 08:23:30
Müsaid olunca buradan yazabilirsin aga
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 26 Ocak 2008, 21:23:30
NIGHTZOOM:2-1:BIG SEXY
1-0 öne geçtim altıpastan direkten dönen topum vardı ilk yarı 1-0 bitti.85 dk daki qw golüne engel olamadım tbrikler kardeşim başarılar diğer maçlarında...
Gönderen: Hamza - 26 Ocak 2008, 22:14:46
tbrkler nig
Gönderen: hardMaster - 26 Ocak 2008, 22:36:02
hardMaster 3 -  1 Bigsexy
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 26 Ocak 2008, 22:36:04
BIG SEXY:0-1:DEMON
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 26 Ocak 2008, 22:37:32
BIG SEXY:1-3:HARDMASTER
maç 1-1 ken kaleciyi geçip yürüye yürüye bomboş kaleye gol atabileceğim bi pozisyonda topu auta atmam maçın kader anıydı.Yine şanssızlığım devam ediyo tebrikler hard ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 26 Ocak 2008, 22:53:34
hamza seninle maç yapacağımız zaman bana çile çektirmekten zevk mi alıyosun >:(
(http://img502.imageshack.us/img502/4396/adszoo3.jpg) (http://imageshack.us)
(http://img502.imageshack.us/img502/4396/adszoo3.9c97ef2ded.jpg) (http://g.imageshack.us/g.php?h=502&i=adszoo3.jpg)
Gönderen: Hamza - 26 Ocak 2008, 23:00:05
Aga Vaktim yokki oynayayim.Msnde biriyle konuşuyorum
Gönderen: hardMaster - 26 Ocak 2008, 23:04:16
saolsın kardeş ben 0-0 ken 2 tane net kaçırdım olmadımı olmuyo işte saolsın dier maçlarda başarılar...
Gönderen: Hamza - 26 Ocak 2008, 23:05:08
BIG SEXY:1-3:HARDMASTER
maç 1-1 ken kaleciyi geçip yürüye yürüye bomboş kaleye gol atabileceğim bi pozisyonda topu auta atmam maçın kader anıydı.Yine şanssızlığım devam ediyo tebrikler hard ;)

tbrkler hard
Gönderen: Hamza - 26 Ocak 2008, 23:05:27
BIG SEXY:0-1:DEMON

tbrkler tolga
Gönderen: hardMaster - 26 Ocak 2008, 23:05:42

kardeşim okadar yazdım bende sana vaktin yok sora yapalım de de bize bilelim cvp ta yazmıyosun....
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 26 Ocak 2008, 23:12:30

kardeşim okadar yazdım bende sana vaktin yok sora yapalım de de bize bilelim cvp ta yazmıyosun....
hamza resmen dalga geçiyosun ya önce yapalım dedin bidaha kayboldun.Tam 2 saattir mesaj yazdım siteye mesaj atıyosun hamachide mesaj atmak zor geliyo sanki ben senin sitede olduğunu bilmiyorum.Bide msn de konuşuyorum diyosun bırak bu hikayeleri ya senle maç yapmak zulüm gibi şurda ağız tadıyla maç yapcaz her seferinde böyle yapıyosun >:(
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 27 Ocak 2008, 22:19:55
BIG SEXY:1-0:BALLACK
maçı hakettiğimi düşünüyorum.3-4 tane net gol kaçırdım rakibin ise hatırladığım kadarıyla kale önünde yaptığım hata sonucunda kaçırdığı bir pozisyon var.Hakettiğim puanı ancak bu maçta alabildim.diğer maçlarda başarılar hamza...
Gönderen: Hamza - 27 Ocak 2008, 22:20:55
Tebrikler Cüneyt
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 27 Ocak 2008, 22:22:44
sağol
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 27 Ocak 2008, 22:58:27
BIG SEXY:0-0:MALATYASPORLU
Gerçekten inanılmaz bir maçtı.Maçın başında net bir gol kaçırdım.Maç boyunca evren abi çok iyi oynadı açıkçası sadece defans yaptım.AmA SON 10 dk unutulmayacak gibiydi.Dk 85 te altıpasa yakın yerden bomboş kaleye d ye sadece bir kez bassam gol olacak pozisyonda o anki stresle d ye asılınca top tribünlere gitti.dk 87 de çaprazdan karşı karşıya kaçırdım ve 90.dk yine çaprazdan girdim yanda adam boş olmasına rağmen vurunca bir gol dah kaçtı.Bu 3 pozisyon benimdi evren abinin de inanılmaz golleri kaçtı ve tüm bunlara rağmen maçta gol olmadı.özellikle benim boş kaleye atamamam inanılmazdı.Dün de harda oynarken kaleciyi geçip boş kaleye atamamıştım.Br şanssızlık sürüp gidiyor.Buna rağmen çok zevkli maçtı tebrikler evren abi eline sağlık
Gönderen: Malatyasporlu - 27 Ocak 2008, 23:01:03
CÜNEYT KARDEŞİMLE YAPTIĞIM MAÇ GİBİ İLGİNÇ MAÇ FIFA HAYATIMDA GÖRMEDİM. :S KAÇAN % 100 GOLLER,DİREKLER,KALECİNİN DİZİNE KOLUNA ÇARPIP GERİ DÖNEN TOPLAR,BOMBOŞ KALEYE ATILMAYANLAR VS... ÇOK İLGİNÇ BİR MAÇTI.POZİSYONLARIN TAMAMI GOL OLSA TOPLAMDA RAHAT 15 GOL OLURDU.DİĞER MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞİM.
Gönderen: Hamza - 27 Ocak 2008, 23:02:19
İkinizi de tebrik ediyorum beyler

Evren abi müsaidsen oynayabiliriz
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 27 Ocak 2008, 23:03:04
tekrar eline sağlık abi kalan maçlarında yürekten başarılar diliyorum
Gönderen: Malatyasporlu - 27 Ocak 2008, 23:06:12
HAMZA KARDEŞ AĞA GEL YAPALIM MAÇIMIZI.

AĞ ADI:EVREN26
ŞİFRE:EVREN26
Gönderen: Hamza - 27 Ocak 2008, 23:06:46
HAMZA KARDEŞ AĞA GEL YAPALIM MAÇIMIZI.

AĞ ADI:EVREN26
ŞİFRE:EVREN26

Msne geldim abi yapalim hemen.Başarilar..
Gönderen: Hamza - 27 Ocak 2008, 23:08:51
Biz girdik maça
Gönderen: Malatyasporlu - 27 Ocak 2008, 23:09:35
tekrar eline sağlık abi kalan maçlarında yürekten başarılar diliyorum
sağol kardeşim seninde eline sağlık.maçın sonu kardeşçe bitti.diğer maçlarında en az kayıpla bitirmeni dilerim.
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 27 Ocak 2008, 23:25:46
BIG SEXY:0-1:BF08
yine zor bir mücadeleydi.72.dk da yedim golü tebrikler kanka.
Yenilsem de kolay yenilmiyorum sanki :)
Gönderen: BF08 - 27 Ocak 2008, 23:31:18

EYW TSKLER KANKA EWT PEK HÜCUM OLARAK ZENGİN DEİLDİN AMA İİ DEFANS YAPTIN  ;)
Gönderen: Hamza - 27 Ocak 2008, 23:47:51

EYW TSKLER KANKA EWT PEK HÜCUM OLARAK ZENGİN DEİLDİN AMA İİ DEFANS YAPTIN  ;)

Tebrikler Ömer
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 28 Ocak 2008, 00:42:05
BIG SEXY:0-0:LAZOĞLU
yeter artık ya turnuvadaki en rahat futbolumu oynadım kaçan gollerin haddi hesabı yok bi türlü gol atamıyorum.Bugün oynadığım 4 maçta 1 gol yedim defansta sorun yok ama bi türlü gol atamıyorum.Kaleci altıpasta kaptırdı auta attım.Penaltıyı auta attım.4-5 tane karşı karşıya kaçırdım.Gol için yapılacak tüm şeyleri yaptım ama top çerçeveden içeri girmiyo.Bu turnuvada haketiğim puanları birtürlü alamıyorum. >:(
Gönderen: lazzoglu41 - 28 Ocak 2008, 00:52:32
futbolda atan kazanır big,gol yememenin sebebi ii savunma yapman deil bence diğer rakiplerim içinde senden ii savunma yapanlar olduğu gibi, çok pozisyona girmenin sebebide ii oynaman değil barca atıyosun ta orta sahadan uzun top koşsun eto henry,hep böle buldun pozizyoları onun için abartma,duyanda ben hiç oynamadım sanıcak
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 28 Ocak 2008, 01:00:58
senin fikrin evet bence hiç oynamadın bilhassa 2.yarı ;)
Gönderen: Hamza - 28 Ocak 2008, 01:03:11
bende de ayni sorun var bir türlü gol atamiyorum son maçlarda
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 28 Ocak 2008, 01:04:31
aga hadi karşı karşıya goller kaçıyo da 3 maçta da boş kaleye gol kaçar mı?hadi onlar kaçtı penaltı da kaçar mı :(
Gönderen: Hamza - 28 Ocak 2008, 01:08:53
aga hadi karşı karşıya goller kaçıyo da 3 maçta da boş kaleye gol kaçar mı?hadi onlar kaçtı penaltı da kaçar mı :(

Şans faktörü de var işin içinde tabi 
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 28 Ocak 2008, 01:37:26
 :-\
Gönderen: lazzoglu41 - 28 Ocak 2008, 13:50:05
elbetteki şans da önemli ama avrupada futbola değil skora bakarlar,chelsea top oynarakmı şampiyon oldu yığıldı defansa 1 farklı galibiyetler aldı hep,beşiktaş 100.yılda ne yaptı futbolmu oynadı,ispanyada futbolu barca oynuo ama lider değil,türkiyede sivas çok mu ii futbol oynadıda liderdi,yapmayın arkadaşlar pozizyona giriyoruz diyosunuz hep attınız uzun toplar bitane verkaç yan top yok,penaltı kaçırdım dio big ama penaltı saçma sapan bir penaltıydı zaten,ayrıca bizde kaçırıyoruz ama siz kendinize yontmayın işi birasda karşı tarafa bakın bigle çok maç yaptım başka sitelerdende maçlarımız oldu daha big in beni yendiğini hiç görmedim,ve her maçtan sonra savunmam ii ama gol atamıyorum deyip ağlandı,sonra takımını kötüledi ki o takımını(milan) kötülerken lyon ve valencia ile bazı arkadaşlar şampiyonluklar yaşadılar neyse lafı uzatmaya gerek yok beni daha fazla aşağılamayın karşınızda boş insan yok ii hucüm yapamayabilirim ama savunmayı ii yapıyorum,maçlardan ortada zaten bu durumda,bu arada bence barcayı mancester ı almayan benim stilimde oynayan evren kardeşimi tebrik ediyorum diğer arkadaşlar alsınlar başka takımda öle konuşsunlar şimdilik bukadar
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 28 Ocak 2008, 14:13:44
sana sadece gülüyorum laz,seni geçen sene yendiğim maçları ne çabuk unutmuşsun aldığın tesadüf 1 puana sevinecek durumdasın.bu oyunun gol yolları qw ya da verkaçtan geçiyor.bunu en iyi yapan maçı alıyor.uzun top diyeek sızlanma zira ffc de attığın gol qw sonucunda geldi.evren abi de ara sır.w kullanmak zorunda kalıyor çünkü bu oyunun gol şekli böyle.Ayrıca  qw bug değildir sen defansını sağlam tutarsan fazla ağlamazsın ok.nasıl olsa karşılaşıcaz senden daha iyi olduğuma dair kalıbımı basarım ;)
Gönderen: lazzoglu41 - 28 Ocak 2008, 14:25:09
big asıl ben sana gülüyorum kardeşim ben veya eren kullanmadımızı iddaa etmiyorum ki sen her pozizyonda kullanıyosun hemde her topta senle oynayanlar bunu bilir,ayrıca biz liverpoll takımıyla bunu yapıyoruz sen barcayla oyunun en hızlı iki adamı olan eto ve henry le buna rağmen gol bile atamamışın bide benden ii olduğunu iddaa ediyosun,ağlayıp sızlanmaya gelince maç berabere bitti tebrik ettim çok kaçırdım falan filan diyip , kaçırdıklarını yazmaya kalkan sensin,utanmasan şu kadar korner attım bukadar taç attım diceksin kimin ağladığı ,merak etme sitedeki kariyerin bana yenilmekle azalmaz herkez bilirki lazoğlu boş biri değil bana ilk yenilen sen değilsin bende sana meydan okuyorum ,ayrıca beni yendiğin maçlardan bahsediyosun sen beni hiç yenmedin boşuna debelenme,benden ii olduğunu iddaa ediyosun ama  sonuçlarda ortada,ilerleyen haftalarda görüşürüz çok karşılaşıcaz,sitede admin olarak torpil koyda her turnuvada ilk maçı biz yapalım bakalım kaç kere galip geliceksin,bu arada diğer arkadaşlar çok konuştuğum için kusura bakmasın verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 28 Ocak 2008, 14:32:32
liverpool u almanı sana ben demiyorum sen de barcayı alabilirsin herkesin aldığı gibi.
seni geçen sene yendiğime yemin ederim çok iyi hatırlıyorum asıl ben senin beni yendiğini hatırlamıyorum ama yenmiş olabilirsin.Sen arsenal ben milan dım ve maçların berabere bittiğini hatırlıyorum.yazdıklarına bakacak olusak gören de hep Yenmişsin sanacak ama fifa 08 de oynadığımız iki maçın da normal süresi 0-0 bitti yani bu kadar büyütÜlecek bişey yok.sitedeki kariyerim sana yenilmekle tabiki azalmaz.ama ben sana yenilmedim zaten.dünkü maçtan sonra çok kaçırdın diyen sensin ben ondan sonra anlattım.Bu arada evren abiyle kendini kıyaslaman bana komik geldi zira o senden çok daha iyi verkaça giriyor sen bana karşı qw den başka bi yol bulamadın(qw yi eleştirmene rağmen)neyse saçma bi oyun için bu kadar konuşmaya değmez benden bu kadar
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 28 Ocak 2008, 14:39:10
BIG SEXY:3-O:EKO
Gönderen: lazzoglu41 - 28 Ocak 2008, 15:01:44
canım benim evrenle kendimi kıyaslamadım onun benden kat kat üstün olduğunu biliyorum ki onu dün mağlup etmeme rağmen beni sevindiren tarafı adam herkesten farklı oynuo uzun topta oynuyor ewet ama gerektiğinde,neyse dediğin gibi uzatmaya gerek yok ama daha çok karşılaşıcaz,akla kara belli olur
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 28 Ocak 2008, 22:12:15
KALAN MAÇ:1
Gönderen: Hamza - 28 Ocak 2008, 22:37:51
tbr