BIG SEXY:1-3:HARDMASTER
maç 1-1 ken kaleciyi geçip yürüye yürüye bomboş kaleye gol atabileceğim bi pozisyonda topu auta atmam maçın kader anıydı.Yine şanssızlığım devam ediyo tebrikler hard ;)
BIG SEXY:0-1:DEMON
Aga Vaktim yokki oynayayim.Msnde biriyle konuşuyorum
hamza resmen dalga geçiyosun ya önce yapalım dedin bidaha kayboldun.Tam 2 saattir mesaj yazdım siteye mesaj atıyosun hamachide mesaj atmak zor geliyo sanki ben senin sitede olduğunu bilmiyorum.Bide msn de konuşuyorum diyosun bırak bu hikayeleri ya senle maç yapmak zulüm gibi şurda ağız tadıyla maç yapcaz her seferinde böyle yapıyosun >:(Aga Vaktim yokki oynayayim.Msnde biriyle konuşuyorum
kardeşim okadar yazdım bende sana vaktin yok sora yapalım de de bize bilelim cvp ta yazmıyosun....
HAMZA KARDEŞ AĞA GEL YAPALIM MAÇIMIZI.
AĞ ADI:EVREN26
ŞİFRE:EVREN26
tekrar eline sağlık abi kalan maçlarında yürekten başarılar diliyorumsağol kardeşim seninde eline sağlık.maçın sonu kardeşçe bitti.diğer maçlarında en az kayıpla bitirmeni dilerim.
BIG SEXY:0-1:BF08
yine zor bir mücadeleydi.72.dk da yedim golü tebrikler kanka.
Yenilsem de kolay yenilmiyorum sanki :)
BIG SEXY:0-1:BF08
yine zor bir mücadeleydi.72.dk da yedim golü tebrikler kanka.
Yenilsem de kolay yenilmiyorum sanki :)
EYW TSKLER KANKA EWT PEK HÜCUM OLARAK ZENGİN DEİLDİN AMA İİ DEFANS YAPTIN ;)
bende de ayni sorun var bir türlü gol atamiyorum son maçlardaaga hadi karşı karşıya goller kaçıyo da 3 maçta da boş kaleye gol kaçar mı?hadi onlar kaçtı penaltı da kaçar mı :(
bende de ayni sorun var bir türlü gol atamiyorum son maçlardaaga hadi karşı karşıya goller kaçıyo da 3 maçta da boş kaleye gol kaçar mı?hadi onlar kaçtı penaltı da kaçar mı :(