başarılar hamza
Başarılar... ;)
AĞ ADI = ULTRA7
Ballack kardeş sana dün kadar msj yazdım hamachide cevap vermedin senle maç yapmak bi türlü nasip olmadı.
biz bu ligin iyi geçmesi için sözde maçını yapan adamları aldık.Ama sen yarı yolda bırakıp gidiyosun admine de bu yakışırdı.bravo!...Ballack kardeş sana dün kadar msj yazdım hamachide cevap vermedin senle maç yapmak bi türlü nasip olmadı.
Kardeş Ligden Çekildim Ben.Maçlarimi oynamak için bir türlü vakit bulamiyorum gerçekten
o zaman bana de ki benim hiç zamanım yok onun için lige alma beni.
Ben admin olduğun için turnuvanın yürümesi için maçlarını yaparsın sanıyordum ama canın istemediği için yapmıyosun bence.1 kişi bile çıkınca denge bozulacak işte
iyi işte beni kırmayı başardın.
en başta bana güvence verseydin yapamam diye ısrar etmezdim.Hala da maçlarını yapabileceğini düşünüyorum zira sitede gezip mesaj atacağına günde 1 maç rahatlıkla yapabilirsin.Ama nedenini anlamadğım şekilde maç yapmaktan kaçıyosun.Tamam artık bişey demicem.Benim yaptığım turnuvalar sitedeki turnuvaların iyi gitme
si için ama en başta dengeyi bozan sen oldun maalesef.Napalım bizde bu kadar uğraşmayız artık.İnsanın hevesi kalmıyo
işte bunu söylesen sorun yok.Nedeni başka şeylere bağlamana kızıyorum.Sende şubatta yaparsın maçlarını o zaman
siz maçı yapmadan berabere bitsin mi diyosunuz :)
siz maçı yapmadan berabere bitsin mi diyosunuz :)
hamza hardmaster seni ağda bekliyo
ekoya hükmen yazın...
BALLACK 0 - 1 BF08
tEBrikler ömer