Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 27 Ocak 2008, 15:12:06
-
Sivasspor 0-2 F.Bahçe (Devre Arası)
(CANLI) Turkcell Süper Lig'de bambaşka bir heyecan! 20. hafta mücadelesinde lider Sivasspor zirveyi çok yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe'yi konuk ediyor. 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayıYunus Yıldırım yönetiyor. Maçta ilk yarı sona erdi... 29. dakikada Alex'in ve 39. dakikada Semih'in attığı gollerle... Sivasspor 0-2 Fenerbahçe...
-
İŞTE ALEX ALEX ALEX VAR MI LAN İTİRAZI OLAN ;D
SAKATLIK MAKATLIK BAHANE ALEX DE SUZA ŞAHANE ;D
ANLAYAN ANLADI
-
maçın daha ilk 10 dakkasını izleyen biri maçı fb nin rahatlıkla kazanacağını anlamıştır.Ben böyle kötü bir sivas beklemiyodum.Maçın başından beri fb rahat rahat top çevirip oyunu sürekli sağ kanada yığdı.Gökhan gönülün kanadından 1en az 10 tane orta açıldı.1 olur 2 olur en sonunda açılan ortaların gol olacağı belliydi.Teknik direktörün açılan ortaları engellemeye çalışması gerekirdi ama fb ısrarla yürüye yürüye kanatlardan orta açtı.Zira 2 golde sağ kanattan açılan ortalar sonucunda vurulan kafa şutları sonunda geldi.FB fark yapabilir.Hücumda bu kadar rahat gelirken defansta da her sivaslı oyuncunun ayağına top gelir gelmez basıyolar.Sivas hücumda çok etkisiz kalıyo.Bu maçı fb nin 3-4 gol atarak alması lazım ama 2-0 a yatmaları da normal.Bu kadar kötü bir sivas beklemiyodum hayal kırıklığına uğradım.Bunda fb nin çok iyi oynaması değil sivasın bu kadar kötü bir taktikle oynaması etkili
-
oo iyi dakika kaç şu an
-
;D
-
maçın daha ilk 10 dakkasını izleyen biri maçı fb nin rahatlıkla kazanacağını anlamıştır.Ben böyle kötü bir sivas beklemiyodum.Maçın başından beri fb rahat rahat top çevirip oyunu sürekli sağ kanada yığdı.Gökhan gönülün kanadından 1en az 10 tane orta açıldı.1 olur 2 olur en sonunda açılan ortaların gol olacağı belliydi.Teknik direktörün açılan ortaları engellemeye çalışması gerekirdi ama fb ısrarla yürüye yürüye kanatlardan orta açtı.Zira 2 golde sağ kanattan açılan ortalar sonucunda vurulan kafa şutları sonunda geldi.FB fark yapabilir.Hücumda bu kadar rahat gelirken defansta da her sivaslı oyuncunun ayağına top gelir gelmez basıyolar.Sivas hücumda çok etkisiz kalıyo.Bu maçı fb nin 3-4 gol atarak alması lazım ama 2-0 a yatmaları da normal.Bu kadar kötü bir sivas beklemiyodum hayal kırıklığına uğradım.Bunda fb nin çok iyi oynaması değil sivasın bu kadar kötü bir taktikle oynaması etkili
hmm maçi naklen izliyorsun sanirim cüneyt
-
la biraz kısa yaz
-
1-2
-
o maç üst bence demiştim arkadaşlara ;D
-
sağ kanattan mehmet yıldız sıfıra yakın bi yerden dışarı çıkardı musa köşeye vurdu durum 1-2 ama fb golden önce yine pozisyon buldu
-
1-2
tüh
-
sivas bi sürpriz yapıp maçı çevirse bile ilk yarıda bu kadar aptalca goller yemesi onlara yakışmadı
-
Sivasspor 1-2 F.Bahçe (İkinci Yarı)
(CANLI) Turkcell Süper Lig'de bambaşka bir heyecan! 20. hafta mücadelesinde lider Sivasspor zirveyi çok yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe'yi konuk ediyor. 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayıYunus Yıldırım yönetiyor. Maçta ikinci yarı devam ediyor... 29. dakikada Alex'in, 39. dakikada Semih'in ve 58. dakikada Musa'nın attığı gollerle... Sivasspor 1-2 Fenerbahçe...
SİVASSPOR
Akın Vardar
Karim Saidi
Murat Sözgelmez
Hayrettin Yerlikaya
Abdurrahman Dereli
Devran Ayhan
Sezer Badur
Musa Aydın
Muhammed Ali Kurtuluş
Mehmet Yıldız
İvan Petrov Cvetkov
FENERBAHÇE:
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Aurelio
Selçuk
Deivid
Uğur Boral
Alex
Semih
STAT: 4 Eylül
SAAT: 14.00
HAKEM: Yunus Yıldırım
YAYIN: Lig TV
-
1-3
-
kezman girer girmez gol attı.Yine aynı senaryo..bu kez soldan orta kezman içeri koşu yaptı altıpastan ayağını soktu gol
-
4 :D
-
pm cüneyt
-
Kim atti dördüncüyü
-
pm cüneyt
;)
-
Kim atti dördüncüyü
-
kezman
-
kezman
-
kezman
Hm ok
-
Ve Maç Bitti 4-1 Kazandik
-
işte ezdik kezman alex g.gönül şov
-
Çok önemli bir üç puan oldu bu
-
;D
-
Kezmanın 2.golü gerçekten görülmeye değerdi..Düzeltişi ve vuruşu son derece harikaydı..
-
:P :P :P :P
-
Kezman Eski formuna dönüyor sanirim yavaş yavaş
alanyaya karşıda gayet iyi oynadı
-
Caner buraya baksana bi
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?board=1904.0
Kezmanın 2.golü gerçekten görülmeye değerdi..Düzeltişi ve vuruşu son derece harikaydı..
-
BIR GUN ANTICILIK YAPMA ;)
-
BIR GUN ANTICILIK YAPMA ;)
Cüneyt haklı bence.Maçin özetlerini filan izlerseniz katilirsiniz.Fenerbahçe gayet iyi oynadı ona kimsenin sözü yok zaten ama sivas bildiğimiz sivas değildi.Fenerbahçeye karşı özel bir önlem almadiklari belli oluyor.Özellikle fenerin kanat organizasyonlarina karşı bir şeyler yapmalari gerekiyordu.gollerin çoğu bu şekilde geldi