Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: HaLiLL - 28 Ocak 2008, 11:25:31
-
KUPA'DA ERKEN FİNAL!
(CANLI) Fortis Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! Çeyrek final mücadeleleri dev bir derbiye sahne olacak. İstanbul Ataköy Olimpiyatevi'nde çekilen kuralar sonucunda Fenerbahçe ile Galatasaray çeyrek finalde kozlarını paylaşacak.
İŞTE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ:
FENERBAHÇE - GALATASARAY
ADANA DEMİRSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
ÇAYKUR RİZESPOR - BEŞİKTAŞ
G.BİRLİĞİ OFTAŞ - KAYSERİSPOR
Fortis Türkiye Kupası'nnda çeyrek final ilk maçları 3 Şubat'ta, rövanşlar ise 27 Şubat'ta oynanacak...
-
OOO SÜPER... :)
-
ibo konunu bu konudan sonra açmışın geridönüşüme yoladım tamam ;)
-
way süper eslsme
-
kesin elendik, fb gibi 7 yabancıyla oynamıyoruz+10 eksik var.
-
iyi oldu eleriz gs yi
-
lincoln efendi yine yoktur zaten ne zaman var ki
en önemli eksik song yok.hadi anadolu takımlarına karşı servetin yanında idare ediliyo da fb dağıtır savunmayı.Emre ile bouzid ile olacak iş değil bunlar >:(
-
lincoln efendi yine yoktur zaten ne zaman var ki
en önemli eksik song yok.hadi anadolu takımlarına karşı servetin yanında idare ediliyo da fb dağıtır savunmayı.Emre ile bouzid ile olacak iş değil bunlar >:(
bouzid kiralandi diye biliyorum zaten
-
evet gitti lafın gelişi dedim zaten dün yedekti ya
-
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=84571.0
-
evet gitti lafın gelişi dedim zaten dün yedekti ya
Song da afrika kupasinda.o zaman defansta Servet ve emre aşik kaliyor geriye sadece.
Ara transfer dönemi bitmediyse bu bölgeye bi takviye şart
-
20 transfer yapsanız bile FB turu geçicek ;)
-
;)
-
barusso gelecek ama ön libero
dün stardaki futboligde gs basinas ve mallorcayla her konuda anlaştı haftaiçi sözleşme imzalanacak dedi ama ben geleciğini düşünmüyorum çünkü barusso da ön libro basinas da...verkaç programında da basinasla röportaj yapılıyo..basinas ben her konuda gs ile anlaştım ama mallorca çok para istiyor diyodu.Bakalım ne olacak :-\
-
:'( hamaya gel :-X
-
barusso gelecek ama ön libero
dün stardaki futboligde gs basinas ve mallorcayla her konuda anlaştı haftaiçi sözleşme imzalanacak dedi ama ben geleciğini düşünmüyorum çünkü barusso da ön libro basinas da...verkaç programında da basinasla röportaj yapılıyo..basinas ben her konuda gs ile anlaştım ama mallorca çok para istiyor diyodu.Bakalım ne olacak :-\
Galatasarayin defans göbeğinde oynayacak oyuncuya daha çok ihtiyaci var bence şu an
-
song un eksikliginin fazla hissedilcegini sanmıyorum geçen seneyi hatırlayın nerdeyse hiçbir derbide yoktu.bizim için bu maçta en önemli şey arda turandır eger maça agırlıgını koyar lider gibi oynarsa tur atlarız..
-
bıktık a>q ;D her sene her sene pff yine zevksiz bir ç.fnal :(
-
20 küsür sene sonra önce bi kupayı alın da sonra zevksiz dersiniz :D :D
-
aklınıza hayranım...Şimdiye bakalım ;)
Ve 3 Şubat'a ;)
-
bıktık a>q ;D her sene her sene pff yine zevksiz bir ç.fnal :(
;D ;D
-
;D
-
20 küsür sene sonra önce bi kupayı alın da sonra zevksiz dersiniz :D :D
-
AQ CAZ FENERİN ;)
-
. CAZ FENERİN ;)
hala mı bıkmadınız lan ne yüzsüssünüz her sene böle diyonuz yenilincede yok hakemin götüne düdük kaçtı yok sabrinin kafası büyüktü yok lincolnü idmanda köpek ısırdı :D :D :D
-
. CAZ FENERİN ;)
-
. CAZ FENERİN ;)
hala mı bıkmadınız lan ne yüzsüssünüz her sene böle diyonuz yenilincede yok hakemin götüne düdük kaçtı yok sabrinin kafası büyüktü yok lincolnü idmanda köpek ısırdı :D :D :D
;D ;D ;D ;D
-
. CAZ FENERİN ;)
;D ;D ;D ;D
-
:D
-
Olm demişinki songun eksikliği etkilemez
çok etkiler bence sonuçda defansın bel kemiği
-
Olm demişinki songun eksikliği etkilemez
çok etkiler bence sonuçda defansın bel kemiği
bencede