sinyordemir
gurkandemir511@hotmail.com
herkese başarılar
s.a. hamza abi nasılsın ? benim diğer üyeliğin şifresini falan kaybettim bu üyelikten devam edecem bi mahsuru yok dimi
msn adresinden tanırsın sanmıştım. masumtilkiyi ne çabuk unuttun yaw
bende sizi çok özledim hamza abim. fifa 08 turnuvalarına ilk defa katılıcam bugün inşallah. bakalım online nası bişey olacak. bu üyelikten kendime yeni bi sayfa açıyorum artık ;)msn adresinden tanırsın sanmıştım. masumtilkiyi ne çabuk unuttun yaw
oo gürkan sen miydin :) nerelerdesin kaç vakittir.inan özlettin kendini
bende sizi çok özledim hamza abim. fifa 08 turnuvalarına ilk defa katılıcam bugün inşallah. bakalım online nası bişey olacak. bu üyelikten kendime yeni bi sayfa açıyorum artık ;)msn adresinden tanırsın sanmıştım. masumtilkiyi ne çabuk unuttun yaw
oo gürkan sen miydin :) nerelerdesin kaç vakittir.inan özlettin kendini
ya hamza abi neden çabuk dolmuyo bu kayıtlar
hamza abi ya bi maç yapalımmı biz kayıtlar dolana kdr plsss ?
YOZGATLI_RONALDO
enis_canisi_66@hotmail.com
ben hazırlık maçıdiyorum lütfen bi maç yapak çok canım istedi hem bu arada kayıtlar dolar ne dersin ?
ok ;)ben hazırlık maçıdiyorum lütfen bi maç yapak çok canım istedi hem bu arada kayıtlar dolar ne dersin ?
Vala isterdim ama neredeyse 1 senedir hazirlik maçi yapmiyorum kimseyle :) FFC de oynariz işte daha zevkli olur
ok ;)ben hazırlık maçıdiyorum lütfen bi maç yapak çok canım istedi hem bu arada kayıtlar dolar ne dersin ?
Vala isterdim ama neredeyse 1 senedir hazirlik maçi yapmiyorum kimseyle :) FFC de oynariz işte daha zevkli olur
hamza abi eski tema daha güzeldi yaw :P
by_pirate
yusufhevesli@msn.com
hamza abi hadi bişeyler ypa doldur kayıtları sen iyi bilirsin bu tür işleri :D :D
azrail
ne zaman acildi bu ffc ???
azrail
ne zaman acildi bu ffc ???
KILAVUZ
kaydolmuyorum vazgeçtim
KILAVUZ
kaydolmuyorum vazgeçtim
Oke ibo :)
ttturuncu@hotmail.com
ekleyin
halilkartal
hkartal@motosikletkulubu.com
halilkartal
hkartal@motosikletkulubu.com
NightZoom
bugraakpinar45@gmail.com
Başarılar.
NightZoom
bugraakpinar45@gmail.com
Başarılar.
NightZoom
bugraakpinar45@gmail.com
Başarılar.
Hoşgeldin Kardeş
apo canım kardeişm güzel kardeşim yapma lütfen rica ediyorum
EŞLEŞMELER ŞU ANDA BELİRLENMEKTEDİR
İZLEMEDE KALIN !
. apo asıl sen nerdesin msnde yeter artık keş şu .dumun floodunu sıkıntı bastı ya sövecem artık