arkdaşlar ç.final için hamachi ağı verilecekmş :-\
İlk turda A Ve B gruplarinda bulunan Katilimcilar farklı ağlarda bulunduklarindan dolayi Çeyrek Final Müsabakalari için iki adet yepyeni ağ yaratacağim az sonra
İlk turda A Ve B gruplarinda bulunan Katilimcilar farklı ağlarda bulunduklarindan dolayi Çeyrek Final Müsabakalari için iki adet yepyeni ağ yaratacağim az sonra
tmm kardeş saol ;)
millet ben smh en snnda açtık üyelik başarılar millet ;) :D
İKİ SİTE ARASINDA OYNANACAK MÜSABAKALAR İÇİN SKOR TAHMİN KÖŞESİ HAZIRLANMİŞTİR
TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUZ
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?board=1907.0
NOT : SKORU DOĞRU BİLENE 25,KİMİN KAZANACAĞINI DOĞRU TAHMİN EDENE İSE 5 PUAN VERİLECEKTİR
İKİ SİTE ARASINDA OYNANACAK MÜSABAKALAR İÇİN SKOR TAHMİN KÖŞESİ HAZIRLANMİŞTİR
TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUZ
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?board=1907.0
NOT : SKORU DOĞRU BİLENE 25,KİMİN KAZANACAĞINI DOĞRU TAHMİN EDENE İSE 5 PUAN VERİLECEKTİR
Hamza amma konustun ha a<>q ;D ;D
başarılar arkadaşlar
cemalakko ne zaman müsaitsin hamachi ağına gir de yapalım maçı :ocavap?
fifacan hamachdeyim herzaman gel bulamassanda ekle
[email protected] gerçi msn ne girmiyom fazla çünkü girer girmez yazı yazıo herkez pc çöküo ;D
yada beni kendi sitemde bulabilirsin reklam gibi olmasın ama zaten siteler yazıo burda :D trfıfa.com ;)
delekuruz adlı arkadasım bıan önce yapsak macıok kardeş msn ni ekliyorumm ayrıca ben
[email protected]
ya bu admini ağda buldum gel ypk dedim maçım var dedi gir çıkmadı daha ortalıkta yok ya :-\ :Dkardşe niye yalan söyluonki sen ? bana hiç bir zaman gel yapalım demedın bu 1
arkadaşlar CHARİZMA adlı arkadaşın hamacideki niki ''''๓אlเ๏ภςђคгเร๓ค(ip 5.62.180.0)'''' bu mu açaba... Msj atıtorum cvp yazmıyordaa.. ??? ??? ???
ya bu admini ağda buldum gel ypk dedim maçım var dedi gir çıkmadı daha ortalıkta yok ya :-\ :Dkardşe niye yalan söyluonki sen ? bana hiç bir zaman gel yapalım demedın bu 1
2.ben 7/24 onlıne bilen bilir. ;)
+ CWP INI WERMEK İSTİYOM ŞU ŞEKİLDE
@DM!N 3-1 FİFACAN
OYUN BENDE COK KASIODU ONDA HİÇ KASMAMIŞ EHER BENDE KASMADA HERZAMANKİ GİBİ 10-15 ATARDIM ;)
kardeş maçta olsaydı yazardı heralde çünkü msj attım benim hamaci 2 saat boyunca açıktı hiç cvp yazmadı... Sonra ilk msj ımdan 3 saat sonra bidaha msj attım yine cvp yazmadıı... ??? ??? ??? ???arkadaşlar CHARİZMA adlı arkadaşın hamacideki niki ''''๓אlเ๏ภςђคгเร๓ค(ip 5.62.180.0)'''' bu mu açaba... Msj atıtorum cvp yazmıyordaa.. ??? ??? ???
evet kardeş odur nick yazar heralde ya maçda yada dışardadır..!
erhan 5-2 semihTMM ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;)
Delekuruz kardes sende oyna gerek kalmasın baska maca :)ya bu admini ağda buldum gel ypk dedim maçım var dedi gir çıkmadı daha ortalıkta yok ya :-\ :Dkardşe niye yalan söyluonki sen ? bana hiç bir zaman gel yapalım demedın bu 1
@DM!N 3-1 FİFACAN
OYUN BENDE COK KASIODU ONDA HİÇ KASMAMIŞ EHER BENDE KASMADA HERZAMANKİ GİBİ 10-15 ATARDIM ;)
tbrkler serkan
erhan 5-2 semihTMM ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;)
Delekuruz kardes sende oyna gerek kalmasın baska maca :)ya bu admini ağda buldum gel ypk dedim maçım var dedi gir çıkmadı daha ortalıkta yok ya :-\ :Dkardşe niye yalan söyluonki sen ? bana hiç bir zaman gel yapalım demedın bu 1
@DM!N 3-1 FİFACAN
tbrkler serkan
Mylioncharisma kardeş dün için kusura bakma maçdayken nbirden elektirik gitti... :-\ :-\
Bugün maçımızı devam ederiz 22 dk ve 2-0 öndeydim...
€RH@N Tbrklr......
Tebrikler Erhan
Mylioncharisma kardeş dün için kusura bakma maçdayken nbirden elektirik gitti... :-\ :-\maçın devamınıda oynadık 70 dk ka 4-0 bitti
Mylioncharisma kardeş dün için kusura bakma maçdayken nbirden elektirik gitti... :-\ :-\maçın devamınıda oynadık 70 dk ka 4-0 bitti
Toplamda
DeLeKuRuZ = 6 - 0 = Mylioncharisma
Böylece 3 de 3 yaparak turu atladık... ;) ;)
Toplamda
DeLeKuRuZ = 6 - 0 = Mylioncharisma
Böylece 3 de 3 yaparak turu atladık... ;) ;)
hade artık perşembe olucak
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ 30 DAKİKA SONRA HAZİR OLACAKTİR !