Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => 12.FİFA 06 CUP => Konuyu başlatan: Hamza - 26 Ağustos 2006, 18:57:58

Başlık: ***FİNAL***
Gönderen: Hamza - 26 Ağustos 2006, 18:57:58
FİNAL

GFB_SEROO - MESLORD

TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAKTİR. İYİ OYNAYAN VE HAK EDEN TARAFİN ŞAMPİYON OLMASİ DİLEĞİYLE İKİ TARAFADA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM
Başlık: Ynt: ***FİNAL***
Gönderen: meslord - 26 Ağustos 2006, 22:06:12
:D
Gönderen: coşkun - 26 Ağustos 2006, 22:15:14
zuahahhahaaha   :D :D :D sen a.q yi bilmion mu muahahah a.q = a*ı*a koyuyum  ;D ;D ;D ;D

SANSÜRLENDİ
Gönderen: coşkun - 26 Ağustos 2006, 22:23:48
öğrendin mi şimdi canim  :-*
Gönderen: meslord - 26 Ağustos 2006, 22:25:12
öğrendin mi şimdi canim  :-*

Ben pek küfürlü konuşmam öğrendim saol :(
Gönderen: coşkun - 26 Ağustos 2006, 22:26:18
aferin bu yönünü sevdim akıllı çocuksun  :-* 
Gönderen: coşkun - 26 Ağustos 2006, 22:26:39
benim gibi coşkun olmada  :D :D
Gönderen: gfb_sero - 26 Ağustos 2006, 22:27:36
YA KARDEŞİM BEN SANA Bİ KÜFÜR MÜ ETTİM SENİ AŞAĞILIYICI Bİ SÖZ MÜ SÖLEDİM SADECE BİRAZ KIZDIM ONDANDA DEDİM UZATMAYILM KÖTÜ Bİ LAF SÖLCİEM DEDİM KALBİMİZ KIRILCAK İKİMİZNDE BİTRDİK TARTIŞMAYI

AYRICA ÖLE YEMİN ETMEKLE OLMUYO KARDEŞİM SANKİ BENİM ÇOK UMRUMDA BEN DE EDİM BENİMDE YEMİN EDERİM ALLAH BELAMI VERSİNKİ ÇOKTA UMRUMDA KUPA NOLCAUK SANKİ AYRICA BUGUNE KADR HEP BU AYARLA OYNDIM HİÇ KİMSEDEN ŞİKAYET GELMEDİ BÖLE Bİ OLAY OLMADI HERKEZLE CİLLOP GİBİ OYNDIM AMA BU SNEİN YAPTIĞIN GERÇEKTEN AYIP  KARDEŞİM SONUÇTA ONLİNE OYUN OYNUYORUZ AZ DA OLSA KASMA OLUCAK AMA ONA RAĞMEN OYNIDĞIM OYUNDA BAK BENDE YMEİN EDİYORUM Kİ  O KADR AZ O KADR AZ Bİ DONMA VARDI Kİ BELLİ BİLE OLMUYODU AMA GERÇEKTEN İNSANIN MORALİNİ BOZMAKTA ÜSTÜNE YOK 2-1 YNEİYODUN GOLLERİ ATTIN BİŞE YOK BEN ÜSTÜNLÜK SAĞLADIM NEDEN ÇIKTIN OLMAZ AMA GERÇEKTENDE ZEVK İÇİN OYNUYORUZ BURDA  SEN KENDİNİ ŞARTLANDRIMIŞSIN 640 DIŞINDA OLMASSA DONUYO HALBUKİ HİÇ BEİŞYEİ YOKTU AL 3-2 YENİYODUM AMA KUPA BENDEN SAN HEDİYE CNM KARDEŞİM
Gönderen: coşkun - 26 Ağustos 2006, 22:28:19
kardeş daha ne sölican ama a.q demişsin bak çocuk daha ne anlama geldiğini bile bilmior yazik  :-*
Gönderen: coşkun - 26 Ağustos 2006, 22:29:51
beyler aranizda güzel selamo sitesi bilen var mi azdim da  :-*  :D  ;D
Gönderen: gfb_sero - 26 Ağustos 2006, 22:31:44
YA KARDEŞİM YALANCI OLUNURDA BU KADR MI OLUNUR AMA YAA BEN SANA MI ETTİM O KÜFÜRLERİ BENDE KONUŞMALAR VAR GETİRİM OKUTURUM SUÇUNU ANLARSAN BEN CNM SIKLIDI OF YA SİKİCEM BÖLE İŞİ DEDİM Bİ OYUN OYNUYAMIYORUZ SANA ETTİĞİM HİÇ BİR KÜFÜR YOK KAYITLARI GÖSTERİRİM OZMN ANLARISN
Gönderen: meslord - 26 Ağustos 2006, 22:48:59
:D
Gönderen: gfb_sero - 26 Ağustos 2006, 22:59:57
[21:15:14] ---Meslord--: bu yazılara hamzaya vecem bir daha asla
           turnuvalara katılmamak üzree çekilcem
[21:15:21] __S € ? H ? : ya offfffffffffffffffff
[21:15:23] __S € ? H ? : yeter beeeeeee
[21:15:27] __S € ? H ? : yeterrrrrrrr ama kardeşim
[21:15:29] __S € ? H ? : yapmıyorum maç filan
[21:15:30] ---Meslord--: sakin
[21:15:31] ---Meslord--: ol
[21:15:32] __S € ? H ? : sikicem a.q yaaa yapmıyoz bi maç
[21:15:34] __S € ? H ? : olmuyorum
[21:15:34] __S € ? H ? : a.q
[21:15:37] __S € ? H ? : yapomıyorum da
[21:15:37] __S € ? H ? : maç

UZUN SÜREN SIKICI KONUŞMALR SONUNDA SİNİRME HAKİM OLAMADIM VE BİRAZ SİNİRLENDİM AMA KESİNLİKLE ARAKDAŞIMA YÖNELİK B HAKERETTE BULUNMADIM EĞER ÖLE ANLDIYSA ONDAN Ö.DİLİYORUM
Gönderen: Hamza - 27 Ağustos 2006, 14:18:40
SEVGİLİ MESLORD VE SERHAT KARDEŞLERİM SİZİN GİBİ FİFA ALEMİNDE KENDİNİ KANİTLAMİŞ İKİ SAYGİDEĞER ŞAHİSİN BÖYLE GEREKSİZ BİR TARTİŞMAYA GİRMESİNE AÇİKÇASİ ÇOK ÜZÜLDÜM VE SİZLERE YAKİŞTİRAMADİM . ASLINDA BU OLAYDA İKİ TARAFİ DA DİNLER İSEK ORTADA HİÇ BİR SORUN YOK . SERHAT KARDEŞİM ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ YİNE HER ZAMAN Kİ GİBİ 640.480 YAPMİŞ KALİTEYİ DE LOW YAPMİŞ . MESLORD KARDEŞİM 800.600 YAPTİĞİNİ ZANNETMİŞ VE MAÇTAN AYRİLMİŞ . SONRASİNDA SERHAT BU DURUMA EPEY SİNİRLENMİŞ VE İSTEMEYEREK DE OLSA KÖTÜ LAFLAR SÖYLEMİŞ . SAYGİDEĞER KARDEŞLERİM SERHAT VE MESLORD BU DURUMDA 12. FİFA CUP ŞAMPİYONUMUZUN İKİNİZDEN BİRİ OLMASİ MALESEF MÜMKÜN OLAMIYACAKTİR. DOLAYİSİYLA FİNALİN ADİ YARİ FİNALDE ELENEN İKİ KARDEŞİMİZ AMET VE FUİS ARASİNDA OLACAKTİR. UMARİM BUNDAN SONRA BU TÜR TARTİŞMALAR BİR DAHA YAŞANMAZ . AMET VE FUİS KARDEŞLERİME 12.FİFA CUP FİNAL KARŞİLAŞMASİNDA BAŞARİLAR DİLERİM

* COŞKUN KARDEŞİM BURASİ SENİN BİLDİĞİN SİTELERDEN DEĞİL . ADRES ÇUBUĞUNA YANLİŞ YAZMİŞSİN SANİRİM . UMARİM BİR DAHA SİTEMİZE GİRİP SEVİYESİZ LAFLAR ETMEZSİN . AKSİ TAKDİRDE SİTEMİZDEN BANLANACAKSIN
Gönderen: meslord - 27 Ağustos 2006, 14:33:56
Ustadlarım bende herkesden özür dilerim ancak  yalan söylemiyorum bunu bilesiniz hamza kardeşiminde başını çok ağrıttım ondanda özür dilerim.Bu arada sero kardeşimde msn dki engellememi kaldırırsa sevinirim.Sonuçta hepimiz Fenerbahçeliyiz
Gönderen: Hamza - 27 Ağustos 2006, 14:43:30
Ustadlarım bende herkesden özür dilerim ancak  yalan söylemiyorum bunu bilesiniz hamza kardeşiminde başını çok ağrıttım ondanda özür dilerim.Bu arada sero kardeşimde msn dki engellememi kaldırırsa sevinirim.Sonuçta hepimiz Fenerbahçeliyiz

estafirullah kardeşim o nasil söz rica ederim . tabi ki böyle tartişmalarin olmasini istemiyoruz . özellikle sizin gibi saygideğer kişilerden . hepimiz kardeşiz arkadaşlar sirf iyi zamanlarda değil . böyle kötü zamanlarda da birbirimize destek olmaliyiz. ve her türlü engelleri açmaliyiz ( başta msn )
Gönderen: gfb_sero - 27 Ağustos 2006, 14:51:25
Kardeşim engelleme diyosun da bunu sen söledin bana artık görüşmeyiz sanırım dedin bende engelliyim ozmn dedim tamma dedin sende. engelledim biraz daha anlayışlı olup maçaımızı yapsaydık sorun çıkmasydı şimdi daha güzel olur kupayı hak eden kazanırdı ama biraz sende bu olayı bozdun kardeşim
Gönderen: amett - 27 Ağustos 2006, 14:55:36
Kardeşim engelleme diyosun da bunu sen söledin bana artık görüşmeyiz sanırım dedin bende engelliyim ozmn dedim tamma dedin sende. engelledim biraz daha anlayışlı olup maçaımızı yapsaydık sorun çıkmasydı şimdi daha güzel olur kupayı hak eden kazanırdı ama biraz sende bu olayı bozdun kardeşim

demkekkii 2inizde hak etmiyomuşsunuz :D kupa bize kaldıı bizim hakkımızmış ;D ;D
Gönderen: gfb_sero - 27 Ağustos 2006, 14:56:32
hadi lan hep haksız yere elniyorum zaten alyına isyan kardeşim yaw  ;D ;D ;D
Gönderen: amett - 27 Ağustos 2006, 15:00:12
hadi lan hep haksız yere elniyorum zaten alyına isyan kardeşim yaw  ;D ;D ;D

aklıllı olunda elenmeyin ;D ;D bak final ayağımın uucan geldi bi baktım amett ;D ;D kupa parmaklarımın ucunda tek 90 dakkanın sonunda ;D ;D ;D
Gönderen: gfb_sero - 27 Ağustos 2006, 15:03:27
adeletsizliğin bu kadarınada pes kardeşim yaww yönetim isitfa yönetim istifa  ;D  ;D ;D ;D ;D
Gönderen: amett - 27 Ağustos 2006, 15:04:21
adeletsizliğin bu kadarınada pes kardeşim yaww yönetim isitfa yönetim istifa  ;D  ;D ;D ;D ;D

serooo şaşırma sabrımızı taşırma ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gönderen: gfb_sero - 27 Ağustos 2006, 15:06:05
İŞTE AMETT    İŞTE ŞİKE    İŞTE JUVE İŞTE   ;D ;D ;D ;D
Gönderen: amett - 27 Ağustos 2006, 15:27:26
İŞTE AMETT    İŞTE ŞİKE    İŞTE JUVE İŞTE   ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gönderen: gfb_sero - 27 Ağustos 2006, 15:29:47
Ayva çiçek açtı yazmı gelecek juve sansiro ya nasıl gelecek juve san siroya nasıl gelecek  ;D ;D ;D
Gönderen: amett - 27 Ağustos 2006, 15:42:03
abee milaann milaann milaaann esmer miilaan sarışın milaaann oyna bana milan istiyorum ana  al o milanı banaaa ;D ;D
Gönderen: gfb_sero - 27 Ağustos 2006, 15:42:29
AVRUPA FATİYMİŞ JUVE SPOR JUVE SPORLUYMUŞ BÜTÜN OĞL...LAR GÖKLERDE YILIZDMIŞ GÖNÜLLERDE AY ANANI ÖPECEĞİZ JUVE SPOR  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gönderen: gfb_sero - 27 Ağustos 2006, 15:47:35
İÇİMDEKİ JUVE AŞKI BAM BAŞKA    /  O BÜYÜK TARAFTARINLA ÇOK YAŞA / JUVENTUSUM ENGELLERİ AŞIYOR / KUPALARI BİRER BİRERE NAH ALIYOR / JUVENTUSUM ENGELLERİ AŞIYOR KUPALARI BİRER BİRER NAH ALIYOR  ;D ;D ;D ;D ;D
Gönderen: amett - 27 Ağustos 2006, 15:49:11
Yıllarca kahrolsak dertten kederden
Bilsekki kellemiz kopacak kederden
Aşkımız harbiden,Sevgimiz gönülden,
Asla vazgeçmeyiz FENERBAHÇEM sennden...
Gönderen: gfb_sero - 27 Ağustos 2006, 15:52:00
TAMAM YETR BU KADR TEZAHURAT  ;D AMETT KARDEŞİM BEN MESLORLDA MAÇIMI TEKRARLICAM FUSİLE MAÇIN İPTAL OLMUŞTUR  ;)
Gönderen: amett - 27 Ağustos 2006, 15:53:06
TAMAM YETR BU KADR TEZAHURAT  ;D AMETT KARDEŞİM BEN MESLORLDA MAÇIMI TEKRARLICAM FUSİLE MAÇIN İPTAL OLMUŞTUR  ;)

çocuk oyunumu bu yaw :D :D bi karar verin
Gönderen: gfb_sero - 27 Ağustos 2006, 15:54:16
Tekrar elendin kardeş k.bakmıcan artık  :D ;)
Gönderen: Hamza - 27 Ağustos 2006, 15:55:14
EVET SON KARAR :) MESLORD - GFB _SEROO FİNAL MAÇİNİN EN BAŞTAN OYNANMASİDİR .AMET KARDEŞİM BAŞKA TURNUVAYA İNŞALLAH  :D
Gönderen: amett - 27 Ağustos 2006, 15:57:51
HAMZA Bİ MSNE GEL AGA YAW DEMİNDEN BERİ MSJ ATIYOM BAKMIYON Bİ GEL ÇABUK LAZIMSIN ZATEN BAŞINDA ELENMİŞTİK SAĞLIK OLSUN ;D
Gönderen: meslord - 27 Ağustos 2006, 20:37:41
herkese iyi eğlenceler
Gönderen: gfb_sero - 27 Ağustos 2006, 20:39:20
ben aldım kardeşim milanı artık daha önceden ayrılıyorum dedin turnuvalardan siteye de yazdın malesef milanı ben aldım
Gönderen: meslord - 27 Ağustos 2006, 20:59:30
Bari Fuis Amett finalde yazısını kaldırın :D seroo sölemeseydi finalde olduğumu bile bilmiyordum maçımızı yarın yapacağımızı söledi.   :)
Gönderen: gfb_sero - 28 Ağustos 2006, 19:24:43
VE ARKADŞLAR İŞTE BEKLENEN SONUÇ  :D

GFB_SERO : 10 - 5 : MESLORD

Gönderen: Hamza - 28 Ağustos 2006, 19:30:51
eline sağlik serhat tebrik ederim ;)
Gönderen: gfb_sero - 28 Ağustos 2006, 19:44:51
Eyw. kardeşim alıştım artık yaw  ;D ;D ;D
Gönderen: meslord - 28 Ağustos 2006, 23:00:08
haketmediğim bir skordu son 85 ten sonra iki gol daha yiyince dağıldım yenilmemde asıl neden rakiple maça çıkmadan maçı kafamda kaybetmemdi.Herkese iyi eğlenceler diğer turnuvalarda bu skor beni biraz ateşledi ilk defa böle bir fark yedim
Gönderen: m3t3d1nh0 - 05 Aralık 2006, 15:16:27
tbr gfb_Sero
Gönderen: R3s0rces - 29 Mayıs 2007, 18:27:06
herkese başrlıar byler ;D
Gönderen: gs_08 - 14 Haziran 2007, 02:46:58
BŞRLR
Gönderen: Abdullah - 25 Haziran 2007, 17:59:07
trurnuva bitti zaten